Lääkärit Kamppailevat Suomen Marsalkan Pelastamiseksi

Lääkärit Kamppailevat Suomen Marsalkan Pelastamiseksi

Sanomalehti Laatokka kertoi 28.01.1951 Marsalkka Mannerheimin terveydentilan huonontuneen.

Muistelmien Kirjoitusta Sairastumiseen Saakka

Dagens Nyheterin kirjeenvaihtaja ilmoittaa, että marsalkka Mannerheim on kirjoittanut muistelmiaan aina tiistaihin asti, jolloin hänet vietiin Lausannen sairaalaan. Muistelmat lienevät jo valmiina ja niitä lienee lähes 900 konekirjoitusliuskaa. Marsalkan työtarmo on ollut horjumaton ja tämä yhdessä hänen voimakkaan ruumiinrakenteensa kanssa lienee aikaansaanut sen, että hän ainakin tähän mennessä on hyvin selviytynyt äskeisestä leikkauksestaan.

Kirjeenvaihtaja kertoo lisäksi, että marsalkka jo leikkauksen jälkeisenä aamuna oli niin hyvässä kunnossa, että hän saattoi itse tarkastaa postinsa. Hän ei kuitenkaan toistaiseksi ole ottanut ketään vastaan.

Lausanne, 27.01.1951 (STT)

Suomen marsalkka Mannerheimin tila huononi eilisiltana, vaikka hän oli viettänyt rauhallisen päivän. Koko viime yön taisteli kaksi lääkäriä marsalkan pelastamiseksi. Varhain tänä aamuna ilmoitettiin, ettei marsalkan tilassa ollut tapahtunut muutosta.

Tukholma, 27.01.1951 (STT)

Suomen Marsalkan monivuotinen lääkäri, professori Nanna Schwartz, on kutsuttu Tukholmasta Lausanneen neuvotteluja varten. Hän matkusti tänä aamuna vuorolentokoneella Zürichiin, josta hän jatkaa matkaansa sairaalaan.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.