Täältä tulee Aktiivimalli 2.0 ja 60 vuorokauden poliittinen raippa

Suomen korruptoitunut hallitus puuhaa jo täyttä häkää Aktiivimalli kakkosta, johon kuuluisi rangaistuksena jo 60 vuorokauden karenssi. 

Eli työttömyystuet katkaistaisiin kahdeksi kuukaudeksi, jos työtön ei täyttäisi hänelle määrättyä velvoitetta hakea tiettyä määrää avoimia työpaikkoja ja paikallisen TE-toimiston hänen haettavakseen osoitettavia avoimia työpaikkoja.

Mutta mistään työllistymisestähän tässä ei ole edelleenkään kysymys, vaan kyse on työttömien kiusaamisesta ja taloudellisella nollakasvun köyhyydellä kyykyttämisestä, jolla valtion talouteen toivotaan saavan edelleen näitä nollakasvuun liittyviä säästöjä, jotka ovat mm. työttömien lisääntyneet itsemurhat.

Tästä julmasta nollakasvun politiikasta ei yksikään poliitikko uskalla puhua ääneen, koska sellainen ei kestäisi julkista päivänvaloa.

Se kun on kylmä totuus, että jokainen alle kolmekymppinen työtön, joka päättää elämänsä itsemurhaan ja ei tulisi muutenkaan olemaan lopun ikäänsä työkykyinen, tuottaa tuolla itsemurhalla n. miljoonan euron säästöt valtiolle. Koska sen jälkeen kun sielu irtoaa heiltä lihasta, niin loppuu myös KELA:lla ja valtiolla velvollisuu elättää heitä.

Vaikka poliitikot väittävät, että tällä Aktiivimalli kakkosella olisi nyt työllistää erityisesti 55-vuotiaita yksityiselle sektorille, niin kyseinen uudistus ei tuota kuin vain taloudellista tappiota valtiolle sekä saa aikaan lisää köyhyyttä ja kurjuutta, joka on sen alkuperäinen tarkoituskin.

Pääministeri Sanna Marin (sd.) on keskustelemassa asiasta 29. tammikuuta järjestettävässä iltakoulussa, jossa tullaan tästä työttömien tulevasta kyykytystoimista päättämään silloin. 

Samalla kertaa on myös tarkoitus päättää yksilöllisen työnhaun mallin lisäksi ansiosidonnaisen työttömyystyrvan vapaaehtoisesta porrastuksesta, kodinhoidon tuen leikkauksesta, saatavuusharkinnan poistamisesta sekä opiskeluaikojen rajoittamisesta.

Pääministeri Marin sanoi vielä vuonna 2018 Demokraatti-lehdelle, että kuinka työttömien painostamisella huvin vuoksi ei ole mitään tärkeää tehtävää yhteiskunnassa.

Nyt hän joutuu kyykyttämään Suomen työttömiä huvin vuoksi, koska istuu Suomen pääministerinä, jolla ei ole minkäänlaista oikeutta poistaa tätä Akiivimalli kakkosta, koska sen takana ovat teolliset suuryritykset omine tulonsiirto motiiveineen, jotka haluavat yli miljardien eurojen tulonsiirtoja köyhiltä itselleen Aktiivimalli kakkosen avulla, joka käy heiltä helposti kun työttömien tukia päätyy karenssiin, niin automaattisesti nämä rahat menevät näiden teollisuuden suursyömäreiden taskuun.

nwohavaintoja.blogspot.com/2020/01/taalta-tulee-aktiivimalli-20-ja-60.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

  1. Ja samaan aikaan lisää ulkomaisia loisia, joilta ei velvoiteta yhtään mitään.

    Tyhmät ja hullut noita äänestää.

  2. Äkkiihän noita hakemuksia tekee, jos työkkäri niin pakottaa. Laittaa vaan saman hakemuksen ja CV:n jokaiseen paskapaikkaan ja jos joutuu haastikseen niin pieree vaikka niin ei joudu paskoihin riistotöihin.

Comments are closed.