Ulkomaalaisista 15,6 miljardin euron vuosittaiset kulut veronmaksajille ja miten ne piilotetaan. Osa 2

Seuraava liveleak video todistaa kaikki maahanmuuttoa, turvapaikanhakijoita, pakolaisia kannattavat valehtelijoiksi. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen tuhoaa jokaisen niitä ottavan maan talouden ja kantaväestön pysyvästi. Paras fakta video jota kannattaa levittää kaikille somessa.  Katso suomi teksteillä seuraava video vain 6 minuuttia  www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min) Katso alla oleva vk video ja levitä sitä somessa.

vk.com/video353410894_456239345

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Kokoomuksen ja Keskustan avoimien rajojen takia kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Jatkuvasti tulee joka hetki rajan yli matuja aina vain lisää loputon virta. Matut salakuljettavat Ruotsin rajan kautta Suomeen laittomia aseita, sinkoja, granaatteja, räjähteitä ja ammuksia. Aseita 300 000 ja ammuksia miljoonia vuodessa. Huumeita useita tuhansia kiloja vuodessa. Tämä on avoimien rajojen hinta ja se tulee tuhoamaan Suomen.

Uusi tutkimus paljastaa todelliset kustannukset. Eikä aikaa ole hukattavaksi, koska jokainen viikko maksaa suomalaiselle veronmaksajalle 156 miljoonaa euroa. Yli 22 miljoonaa €/päivä ja miljoona € /tunti. Kaikkien Suomessa olevien pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja ulkomaalaisten maahanmuuttajien, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset olivat 8 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Summa jakaantuu valtion ja kuntien kesken. Summa siis sisältää aivan kaikki kulut mitä tulee ulkomaalaisista. Summaan, kun lisätään 2015 vuonna tulleet yli 32 000 turvapaikanhakijaa ja sen jälkeen noin 22 000  kahdessa vuodessa 2016-2017 tullutta turvapaikanhakijaa ja pakolaisia 6000 kahdessa vuodessa 2016-2017. Sekä perheenyhdistämisen myötä 2 vuodessa tulleet yli 20 000.  Meni ulkomaalaisten kustannuksiin vuonna 2018, jotka elävät sosiaalietuuksilla yli 13,6 miljardia euroa vuodessa summa jakaantuu kunnille, kaupungeille ja valtiolle ja summa kasvaa jatkuvasti. Sillä uusia turvapaikanhakijoita, pakolaisia tulee joka päivä, viikko, kuukausi ja vuosi aina vain enemmän. Lisäksi ulkomaalaiset lisääntyvät luonnollisesti synnyttämisen kautta. Lue alla olevat linkit tarkasti.

Alla linkki tutkimukseen.

professorinajatuksia.blogspot.fi/2015/08/paljonko-kolmen-viikon-ja-1300.html

OECD:n laskelmien mukaan jokainen sosiaalietuuksilla koko elämänsä elävä ulkomaalainen maksaa suomalaiselle yhteiskunnalle 5,28 miljoonaa euroa.

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija, siirtolainen, pakolainen tai sosiaalietuuksilla elävä ulkomalainen maksaa vuodessa 53 000- 70 000 euroa suomalaiselle yhteiskunnalle.

Samalla kun kantasuomalaisilta korotetaan veroja ja leikataan jatkuvasti, joilla rahoitetaan tänne tulevien pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla. OECD paljasti jo vuonna 2013, että Suomessa matut saavat keskimäärin 4.4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia, kuin kantaväestö ja 2.4 kertaa keskimäärin suurempia asumistukia, kuin kantaväestö.

OECD paljasti myös sen, että matuille Suomessa aina maksetaan ajokortti, autokoulu, auto 3000-6000 euroa, kaikki autonkäyttökulut, katsastukset, polttoaineet, huollot yms. Tämä rahoitetaan aina harkinnavaraisesta sosiaalituesta, jolla ei ole ylärajaa, kun kyseessä on matu. Kun varaton ja rahaton matu tai matuperhe saapuu Suomeen. Sosiaalitoimi ostaa kaikki uudet vaatteet ja kaikki huonekalut ja muut matuille ja taas tämä rahoitetaan harkinnavaraisesta sosiaalituesta.

Lue matujen etuudet alta.

Matujen moninkertaiset tuet alla.

kantasuomalainen.net/2019/11/16/muslimeille-sosiaalietuuksia-yli-30-000-euroa-vuodessa-suomessa/

Matujen moninkertaisesti kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet paljastettu virallisista kela papereista.

Totuus mamut saavat moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

read.oecd-ilibrary.org/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

Yhteiskunta maksaa matujen ajokortin ja autokoulun

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. On tää järkkyä. Vihervasemmistolaisilla ja kok kepu, rkp suvakeilla on pakko olla jokin periytyvä puute aivoissa siis jokusellainen musta alue, joka johtaa moiseen itsetuhoiseen käyttäytymismalliin.

    Viduttaa vaan olla samassa veneessä.

Comments are closed.