Vaarallinen vihreä valhe

”Vihreiden periaateohjelman johdannon maailmoja syleilevän suurellisesta ja täysin messiaanis-utopistisesta ensimmäisestä kappaleesta on selkeästi nähtävissä, että Suomen vihreät näkevät – vihreän aatteen historiallisten juurien kanssa yhtä pitävästi – itsensä ja missionsa, lähetystehtävänsä, täysin uskonnollisen luonteisena. Vihreät on mystistä ekomessianismia edustava uskonnollinen pelastusliike.”

Vihreä aate, ekologismi, on ideologia, jonka historialliset juuret ulottuvat teosofiseen uskonnollisuuteen. Vihreää globalistista utopiapolitiikkaa ja sen poliittis-taloudellisia sovelluksia edustavat yhtä hyvin Rooman klubin teknoelitistinen maailmanhallitushaaveilu kuin YK:n Agenda 21:n ilmastonmuutospolitiikka. Nämä sovellukset ovat selkeästi luettavissa Suomen vihreiden poliittisista ohjelmista. Ongelmallista on kuitenkin se, että ekososialistinen vihreä evankeliumi on paitsi vaarallista myös tuhoisan valheellista, yhtä hyvin ilmastotieteen kuin Raamatun ja kristinuskon näkökulmasta tarkasteltuna.

”MIKSI ON SYYTÄ PUHUA VIHREÄSTÄ VALHEESTA? Siksi, koska vihreän aatteen uskonnollis-maailmankatsomukselliset perususkomukset ovat virheellisiä ja epätosia. Epätosia eli valheellisia ovat myös ekovihreiden esittämät luontoa koskevat perusväittämät.

MIKSI VIHREÄ VALHE ON MYÖS VAARALLINEN? Siksi, koska kyse on inhimillisen elämän todellisia edellytyksiä tuhoavasta aatteesta, jota halutaan ajaa totalitaarisella pakolla läpi yhteiskunnassamme. Vihreys pakotetaan koskettamaan kaikkia, koko yhteiskunta muuttamalla. Vihreä aate on esoteerisen ihmisvastainen ja utopistinen kuoleman kultti, antikristillinen tuhon uskonto.”  

www.kuvajasana.fi/tuotteet/1/kirjat/251/kristitty_ja_yhteiskunta/4669/vaarallinen_vihrea_valhe

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

 1. Vihreet ovat todella ristiriitaisia pyrkimyksissään.

  Hyvä esimerkki on maahanmuutto kehitysmaista, jolloin tulijoiden hiilijalanjälki monikymmenkertaistuu. Samaan aikaan kantiksien suunnilleen pitäis tapaa ittensä.

  Entä lentäminen? Suomalaiset ei sais lennellä lomalle, mutta samaan aikaan havitellaan suuria turistimassoja Kiinasta.

  Tavan kansalaisten sosiaalitukia leikataan ja terveydenhoito on tehty maksulliseksi. Miten lie laita Välimeren eteläpuolelta tuleville. Tuet juoksee ja kaikki on ilmaista.

  Vihreet myös vannoo koulutuksen nimeen. Samaan aikaan pilataan kolulaitos niin, että nuoret eivät oikeen enää jaksa opiskella entiseen malliin. Näkeehän sen alati laskevista pisatuloksistakin.

  Tässä vain muutama esimerkki, mutta kun rupee miettiin niin niitä keksii vaikka kuinka paljon.

Comments are closed.