Karu totuus silakkaliikkeestä suvakkien perustama ja johtama liike.

Silakkaliikeessä on alle 200 aktiivia ja vähän yli 1 000 aitoa oikeaa seuraajaa. Suurin osa seuraajista 95% on botteja. Silakkaliike kannattaa avoimesti Suomen islamisaatiota, kantaväestön vaihtamista, kantaväestön kansanmurhaa, avoimia rajoja ja useiden miljoonien muslimiesten ottamista Suomeen, tarkalleen 62 miljoonaa. Tämän kaiken silakkaliike on valmis rahoittamaan jatkuvasti kiristyvillä ilmastoveroilla, jatkuvilla verojen korottamisella, jatkuvalla leikkaamisella ja jatkuvalla lainanottamisella. Ilmastonmuutos valheen ainoa tarkoitus on aina ollut verottaa tyhmää kansaa aina vain kovemmin ja lisää ja keksiä uusia veroja. Näillä veroilla rahoitetaan jatkuvasti kasvavia kustannnuksia ja jatkuvasti kasvavat määrät ulkomaalaisia, jotka elävät sosiaalietuuksilla.

riippumatonmedia.com/

vk.com/video-175205551_456239306

Tässä on se syy miksi aito oikea valhemedia eli valtamedia mainostaa silakkaliikettä, koska myös valtamedia kannattaa kaikkia silakkaliikkeen arvoja, jotka on edellä mainittu. Valtamedia valehtelee silakkaliikkeen seuraaja määriä 10 kertaa suuremmiksi, mitä se on todellisuudessa. Jokaisen kannattaa ottaa silakkaliikkeessä olevien suvakkien nimet talteen. Silakkaliike ja sen jäsenille ainoa oikea paikka on uuni ja uunitus. Silakkaliikeen jäsenet tulee ehdottomasti poistaa Suomesta ja samalla poistaa kaikki sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset heidän mukanaan. Lakkauttaa turvapaikkajärjestelmä ja lopettaa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ottaminen Suomeen. Poistaa kaikkia sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset ja lopettaa sosiaalietuuksien maksaminen kaikille ulkomaalaisille. Tällä lailla valtio, kaupungit ja kunnat säästävät yhdessä vuodessa 15,6 miljardia euroa. Mikä nyt menee kaikkien sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten kustannuksiin vuodessa. Suomessa sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten on laskettu aiheuttavan kunnille, kaupungeilla ja valtiolle yhteensä 15,6 miljardin euron menot vuodessa ja se kasvaa jatkuvasti.


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

3 Comments

 1. ONKO SINUA HUIJATTU?

  Haluan sinun tiedostavan että on olemassa sairaita ja rikollisia porukoita, mainostavat itseään maailmaa parantavina. Nämä henkilöt pyörittävät mm. ryhmiä: Rasmus ja Silakat.

  Näiden ryhmittymien jäsenet valtaavat mm. kansallismielisten facebook-ryhmiä. Alla kuva ”Laura Huhtasaari fanit” ryhmän moderaattori. Ryhmällä jäseniä on 529.

  Luottaisitko tähän kuvan tyyppiin? Laura Huhtasaari on Europarlamentissa. Toivottavasti tämä tyyppi ei sinne asti koskaan pääse!😃

  Tein tämä alotuksen, jotta Silakat tai Rasmus-ryhmään kuuluvat tietävät minkätyyppisten ihmisten kanssa ovat tekemisissä. Mahdollisesti myös sinua on siis huijattu.

 2. Hieman mietittävää.. 🤔.. Maahanmuuttovirasto saa turvapaikka- ja oleskelulupien käsittelyyn 13 miljoonan euron lisärahan ensi vuodelle.Turvapaikanhakijoiden oikeusturvaan ehdotetaan hallintotuomioistuimille ja oikeusavulle 1,8 miljoonaa euron lisäystä kuluvan vuoden tasoon verrattuna. Maahanmuuttajien kotoutumisen ja työllistymisen edistämiseen on tulossa 12,6 miljoonaa euroa. Kehitysyhteistyön määrärahat kasvavat ensi vuodelle noin 100 miljoonalla eurolla vuodesta 2019.> tämänvuotiset kehitysyhteistyön määrärahat (989 miljoonaa euroa)>siihen ++ 100 milj. >> Iltalehti uutisoi > Pauli Vahteran laskelmasta, jonka mukaan humanitäärinen maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa. Näitä rahoitetaan veroja kiristämällä mm. Liikennepolttoaineiden verotusta korotetaan ensi vuonna 250 miljoonalla eurolla. Korotus tulee voimaan 1. elokuuta 2020. Veronmaksajain Keskusliiton arvion mukaan 250 miljoonan euron liikennepolttoaineiden veronkorotuksen vaikutus bensiinin litrahintaan on 6,3 senttiä ja dieselin litrahintaan 6,9 senttiä Sekä valtion omaisuutta myymällä
  Hallituksen päättämistä tulevaisuusinvestoinneista 750 miljoonaa euroa ajoittuu vuodelle 2020. Ne rahoitetaan pääosin valtion omaisuutta myymällä.. nämä on kerrottu budjetin esittelyssä. Suomessa sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten on laskettu aiheuttavan kunnille, kaupungeilla ja valtiolle yhteensä 15,6 miljardin euron menot vuodessa.

 3. On ne kyllä tyhmiä ja sairaita. Miljoonia matuja ei täällä elätetä vaikka veroja nostettaisiin kuinka korkealle. Rahat täältä vaan loppuu.

Comments are closed.