Kiistämättömät todisteet paljastavat ilmastonmuutos on valhetta.

Nyt on paljastunut kiistämättömät todisteet siitä, että ilmastonmuutoksesta puhuvat kaikki tahot ovat valehtelijoita. Ilmastonmuutos valheen ainoa tarkoitus on aina ollut verojen jatkuva kiristäminen ilmastonmuutoksen nimissä ja sillä on aina rahoitettu ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä kuten turvapaikanhakijoita, pakolaisia, siirtolaisia, maahanmuuttajia. Ilmastonmuutos väitteet ovat olleet alusta alkaen valheita. Näiden kiistämättömien todisteiden ansiosta, jokainen joka vielä yrittää väittää ilmastonmuutoksen olevan totta on valehtelija. Kaikki jotka ovat levittäneet näitä valheita ilmastonmuutoksesta ovat valehtelijoita. Ei ole yllättävää, että valtamedia ja kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset ovat levittäneet tätä valhetta ilmastonmuutoksesta. Valtamediaan ja muihin eduskuntapuolueisiin, kuin perussuomalaisiin ei voi kukaan enään ikinä luottaa. Muista levittää tätä paljastusta somessa kaikille.


Männyn 7641 vuotta pitkä vuosilustosarja, vuoden tarkkuudella, osoittaa, että Suomessa on ollut selvästi lämpimämpää aiemmin kuin nyt.

kantasuomalainen.net/?s=ilmastonmuutos

Säät vaihtelevat, niin tekee ilmastokin. Poikkeuksellisia säätiloja havaitaan nykyään paljon, mutta niitä on ollut ennenkin. Pieni katsaus globaaliin historiaan.

Maailman piti tuhoutua ilmastomuutoksen seurauksena vuoteen 2020 mennessä Yhdysvaltain puolustusministeriön mukaan. Pentagonin vuonna 2004 vuotanut salainen raportti varoitti, että maailma olisi anarkian partaalla vuonna 2020 ilmastonmuutoksen seurauksena. Raportin mukaan Euroopan merkittävimmät kaupungit olisivat hukkuneet merenpinnan noustessa ja että Britannian ilmasto olisi muuttunut ”siperialaiseksi”. Lisäksi ydinkonfliktit, kuivuus, nälänhätä ja mellakat leviäisivät ympäri maailmaa. Ilmastonmuutoksen on lukuisia kertoja ennustettu tuhoavan maailman tiettyyn aikamäärään mennessä, mutta ainakaan toistaiseksi yksikään ennusteista ei ole toteutunut. Ilmastonmuutoksesta vouhottaminen vie huomiota pois maailman todellisista ympäristöongelmista, joihin kuuluu muun muassa kolmannen maailman kansojen räjähdysmäinen kasvu ja heidän primitiivinen jätekulttuurinsa. Lähde: Breitbart.com

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.