Hyviä vaihtoehtomedioita

www.murkut.org/

kansalainen.fi

pt-media.org/

mvlehti.net/

www.nykysuomi.com

adradio.fi/

vastavalkea.fi/

www.extrauutiset.com/

nettiuutiset.fi/

magneettimedia.com/

laitonlehti.net/

valeuutisia.fi/

kansallisromantikko.fi//

ylewatch.blogspot.com/

beta.oikeamedia.com

sarastuslehti.com/

www.vastarinta.com/

nwohavaintojapromo.blogspot.fi/

kantasuomalainen.net/

yrjoperskeles.blogspot.com

anupalosaari.blogspot.com

jukkahankamaki.blogspot.com/

ibnmatti.blogspot.com/

www.oikotieto.fi/

www.extrauutiset.com/

suomenkansaensin.fi/

urkki.net/

kansallinenturvallisuus.com/

aikapommi.wordpress.com/

www.paivanlehti.fi/

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/

riippumatonmedia.com/

www.rajatkiinni.fi/

mediasuomi.wordpress.com/

skeptikko.wordpress.com/

rkkuutiset.wordpress.com/

tuonenjoutsen.blogspot.fi

kalergisuunnitelma.blogspot.com/

eurooppalaisuus.wordpress.com

Youtube kanavat

www.youtube.com/channel/UCJKNfXe7-6zeoaYi9vKh8Tg

www.youtube.com/channel/UCc-g9T9XD6OXBypRrZo90iw

www.youtube.com/channel/UCVyzGDPjuxxLSUKrw5zqjOQ

www.youtube.com/channel/UCgYnuEEib2SdKLHq4PU-4sA

www.youtube.com/channel/UCow1RewoJEkHqbcs1d7aGlQ

www.youtube.com/user/jallu360

www.youtube.com/channel/UCTaI2WLTN47HY1iqVzJuNKA

www.youtube.com/channel/UCDMDD8Jugks-FFwUXumgxdQ

www.youtube.com/channel/UCCDUAvcneoTi-RHeMhzwPkg

www.youtube.com/channel/UC0UA8BO-DjWuyYNUiChc-Jw

www.youtube.com/channel/UCBdN4AAwK-H_5CkC9I7ebBQan

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

8 Comments

 1. Yhdessä suojelupoliisin kanssa me sisäministeriössä olemme onnistuneet ottamaan yhteyttä tämän nettisivuston palveluntarjoajaan. Painostuksen ansiosta olemme saaneet palveluntarjoajan jäädyttämään kaikki tilit ja jäädyttämään koko sivuston toiminta. Pyrimme poistamaan tämän nettisivuston kokonaan netistä ensi vuoden aikana. Valitettavasti emme pystyneet selvittämään ja jäljittämään tämän sivuston ylläpitäjiä, koska nämä käyttivät tor browseria (www.torproject.org/download/), jonka IP-osoitteita ei pysty jäljittämään. Sähköpostina he käyttivät myös sellaista sähköpostia msgsafe.io (www.msgsafe.io/), jonka käyttäjiä ei pysty jäljittämään. Maksut he olivat hoitaneet sellaisella virtuaalivaluutalla, jota ei pysty jäljittämään Monero (XMR) (www.getmonero.org/). Emme myöskään pystyneet selvittämään kommentoijien IP-osoitteita ja sähköpostiosoitteita, koska tämä nettisivusto ei tallentanut kommentoijien IP-osoitteita, eikä sähköpostia.

  Me sisäministeriössä olemme aloittaneet useita toimenpiteitä tämän sivuston toiminnan lopettamiseksi ja sulkemiseksi. Voimme siksi sanoa varmuudella, että pystymme poistamaan tämän sivuston netistä ensi vuonna. Vaikka tämän sivuston kaikki paljastukset ovat totta, niin ne paljastukset kuitenkin uhkaavat Suomen turvallisuutta. Kaikki paljastukset vaikka ne olisivat totta ja uhkaavat Suomen turvallisuutta ovat kiellettyjä ja laittomia. Kiitos kaikille aktiivisille ilmiantajille, jotka ilmiantoivat tätä nettisivustoa: Antifa Finland, Rasmus ry, Punk in finland, varisverkosto.com, takku.net ja monet muut monikulttuurisuuden kannattajat.

  -Ritva Sisäministeriö

 2. Kiitos sisäministeriölle ja suojelupoliisille aktiivisesta toiminnasta. Erityisesti kiitämme sisäministeriötä siitä, että he saivat painostamalla tämän sivuston palveluntarjoajan luovuttamaan tämän nettisivuston ylläpitäjän tunnuksen ja salasanan sisäministeriölle. Sisäministeriö luovutti ylläpitäjän tunnuksen ja salasanan meille. Me taas jaamme sen kaikille. Suosittelen jokaista käymään tarkistamassa miltä tämä sivusto näyttää ylläpitäjän oikeuksilla kirjautumalla oikeasta alareunasta kirjaudu sisään kohdasta, vaikka mitään tietoja ei ole näkyvissä mistään vain artikkelit ja kommentoijien nimet mutta ei mitään muuta. Mitään tietoja ei voi valitettavasti poistaa, eikä lisätä, koska sivusto on jäädytetty. Suosittelen levittämään tämän sivuston ylläpidon tunnusta ja salasanaa kaikille! Rasisit vittuun netistä ja pois silmistä!

  Ylläpitäjän tunnus on:
  KanTaSuomalainen
  Salasana on:
  b932hTmay*VXCYuDwZXWUcAr*j6j@q&G^hp2qWt%&!S48qMukMyNH@qp=fL-Z*2a$TAF–U3V*26zKGXKLNn*mv#YUwVRbq^*ZMUxNwU#&sCEEa*k3UTMJ4Db3A78gWg

 3. Tämä on tärkeä voitto meille kaikille monikulttuurisuuden kannattajille. Kaikkien ihmisten ja vaihtoehtomedioiden, jotka paljastavat mitä tahansa negatiisivia asioita monikulttuurisuudesta rikollisuutta ja kustannuksia ja muita ongelmia. Niiden toiminta pitää estää ja ne pitää saada sensuroitua pois netistä, jotta ne eivät pääse paljastelemaan monikulttuurisuuden haittoja. Sensuuri on tehokkain keino. Tämän sivuston pysyvyä poistaminen netistä on iso juttu, koska tämä sivusto on ollut monta kertaa pahempi, kuin mv-lehti.

  Nyt kun tämä sivusto on saatu poistettua pelistä. Me kaikki voimme keskittyä sensuroimaan, ilmiantamaan ja poistamaan netistä kaikkia muita isänmaallisia kansallismielisiä monikulttuurisuuden haittojen paljastajia henkilöitä ja vaihtoehtomedioita.

  1. Anne suvakki valehtelee taas. 1. Tuo kuva ei ole edes kantasuomalaisesta. 2. Ei ole Venäjän kieli vaan joku lähi-idän kieli.

 4. Tämä sivusto on uhka koko Suomen oikeusvaltiolle ja demokratialle. Valitettavasti tämän sivuston ulkomaalaiset ylläpitäjät, jotka eivät asu Euroopan unionin jäsenmaissa, ovat valittaneet sivuston jäädytyksestä palveluntarjoajalle ja saaneet sivuston toimimaan sen takia tämän vuoden loppuun asti. Ensi vuonna tulemme saamaan tämän sivuston poistettua pysyvästi netistä. Käymme neuvottelua koko ajan tämän sivuston palveluntarjoajan kanssa sivuston pysyvästä poistamisesta netistä. Kiitos kaikille monikulttuurisuuden kannattajille, jotka ilmiantoivat tätä sivustoa sisäministeriölle. Me tulemme lopettamaan tämän sivuston toiminnan ensi vuoden aikana ja siksi on tärkeää viranomaisille ja monikulttuurisuuden kannattajille keskittyä nyt täysillä muiden isänmaallisten ihmisten ja vaihtoehtomedioiden toiminnan vaikeuttamiseksi ja lopettamiseksi kaikilla keinoilla.

  -Ritva Sisäministeriö

 5. Kun bloggaa uuden vuoden aattona,
  bloggaa koko vuoden.

  – Vanha Foinikialainen sananlasku.

Comments are closed.