Eroamalla vuoden 2019 puolella vältät vuoden 2020 kirkollisveron. 2% lisää rahaa joka kuukausi.

Eroamalla vuoden 2019 puolella vältät vuoden 2020 kirkollisveron. Eroamalla saat noin 2% lisää palkkaa tai tuloja tunnissa tai kuukaudessa. Toimi heti ja levitä tietoutta somessa kaikille. Kirkko kannattaa avoimesti Suomen islamisaatiota ja kantasuomalaisten kansanmurhaa. Tarjoaa laittomasti maassa oleville kehitysmaalaisille ilmaisen majoituksen, ruokaa ja rahaa. Moni kunta ja kaupunki nostaa veroprosenttia ja ensi vuonna valtio kiristää verotusta. Eroa kirkosta ja säästä rahaa heti. Noin 100 000 ihmistä eroaa, joka vuosi kirkosta ja jokainen säästää vuodessa rahaa useita satoja euroja. Levitä tätä tietoa kaikille somessa!

www.eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

www.eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.