Rajamme Vartija

Suomen sotilaskotiliiton rajaseutujulkaisu 20.12.1939

Vihollinen on hyökännyt maahamme. Rajamme vartioina on sen takia tänä vaikeana ajankohtana koko Suomen kansa. Röyhkeä hyökkäys rauhaa rakastavan kansamme kimppuun on isku koko sivistyneen maailman oikeuskäsitettä vastaan. Suomen kansa seisoo lujana. Suomalaisen sisun ja tahdon lujuudella tulee se taistelemaan maan vapauden ja itsenäisyyden puolesta valmiina suurimpiinkin uhrauksiin isänmaan eteen.

Rauhanaikaiset rajamme vartijat ovat seisoneet paikoillaan kuin miehet. He ovat nyt vain pieni osa maamme vartijoista. Lähetän heille terveiseni tietoisena siitä, että jokainen heistä edelleen tekee velvollisuutensa yhteisen suuren asiamme puolesta.

Jumala Suomea suojelkoon.

Wiljo Einar Tuompo
Rajavartiostojen päällikkö.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.