Sinivalkoinen kavallus

Kaksikymmentäviisi vuotta sitten olleen laman rauniot on sementoitu rikolliseen toimintaan. Lokakuussa 1993 allekirjoitettu salainen sopimus on tapahtuman ydin ja todettu kansainvälisesti petosasiakirjaksi. Globalisoituva Suomi luovutettiin sekasorron varjossa ulkomaisen tahon hallintaan ja sekin laittomasti. Tuhot ovat mittaamattomat. Syksyllä 2015 alkaa kansainvälinen rikosoikeuteen vihkiytynyt yksikkö eli tuomioistuin käsitellä kyseisiä juttuja – ensimmäistä kertaa uhreja kuullen. Jouluun mennessä asiasta on enemmän kerrottavaa.
Aiheeseen liittyvä artikkeli;

”Sinivalkoinen kavallus”: lyhytdokumentti 1990-luvun laman uhreista

Katso video


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.