Mitä on vasemmistolaisuus

Kuitenkin vasemmistolaisuus – ja erityisesti sen moderni kulttuurimarxilainen versio – muodostaa aivan olennaisen osan näitä globalistien pyrkimyksiä. (Taustaksi kannattaa muistaa, että marxilaisuushan on alusta alkaen tähdännyt nimenomaan globalismiin ja valtioiden välisten rajojen hävittämiseen, eikä kulttuurimarxilaisuus ole tähän asiaan tuonut mitään muutosta.)

Voidaan jopa sanoa, että ilman kulttuurimarxilaisten panosta tämän ”ökyporvarillisia” arvoja tunnustavan EU-eliitin projekti ei olisi päässyt etenemään lähellekään sitä astetta, jolla se nyt on.

Joku poliittiseen historiaan vähemmän perehtynyt voi kenties nyt ihmetellä, että miten tämä tällainen ökyporvarien ja vasemmistolaisten liitto on muka mahdollista. Näidenhän luulisi kaiken järjen mukaan olevan riidoissa keskenään eikä suinkaan vetää yhtä köyttä!

Selitys tähän asiaan on varsin yksinkertainen: näillä kummallakin on yhteisiä tavoitteita ja yhteisiä etuja ajettavanaan! Niinpä ne sitten ovat käytännössä toimineet toistensa liittolaisina jo pitemmän aikaa.

Avainsana on juuri tämä globalismi. Sekä uusliberalistinen oikeisto että kulttuurimarxilainen vihervasemmisto kannattavat suurella innolla globalismia ja vannovat sen nimeen (vaikkakin hieman eri syistä). Koska tavoite on siis yhteinen, ovat nämä poliittiset voimat sitten kytännössä esiintyneet hyvin usein samalla puolella ja toistensa liittolaisina – ja vastassa ovat sitten kansallismieliset, jotka pyrkivät puolustamaan nimenomaan omaa kansaansa näitä globalistien ylivaltapyrkimyksiä vastaan.

Esimerkkinä voidaan mainita vaikkapa MAAHANMUUTTO ja suhtautuminen siihen:

– Vihervasemmisto kannattaa laajamittaista maahanmuuttoa, koska tämä on keskeinen osa juuri siinä paikallisyhteisöjen ja oman kulttuurin tuhoamisessa, joka kulttuurimarxilaisuuden tavoitteena on. (Kulttuurimarxilaisuuden perusideahan on ”vallankumouksen tekeminen kulttuurin kautta”, ja tämä edellyttää perinteisten perhearvojen ja paikallisyhteisöjen repimistä rikki ennen kuin vallankumous voi toteutua.)

– Uusliberalistinen oikeisto kannattaa laajamittaista maahanmuuttoa, koska he laskevat saavansa tästä huomattavaa taloudellista hyötyä itselleen. Ensinnäkin maahan saadaan runsaasti halpaa työvoimaa, minkä ansiosta palkkataso näissä ökyporvareiden omistamissa firmoissa voidaan pitää alhaalla (ja painaa vielä entistäkin alemmas). Toiseksi nämä uudet tulijat tarvitsevat monenlaisia palveluja (esimerkiksi terveydenhuollon ja lakiasioiden hoitamisen suhteen) mikä tarjoaa hyviä rahantienausmahdollisuuksia monille ökyporvareiden omistamille firmoille, jotka ovat erikoistuneet juuri tällaisten asioiden hoitamiseen. Eikä edes korkea hinta pääse muodostumaan esteeksi, sillä maahanmuuttajathan eivät joudu näitä maksamaan itse, vaan kustannukset katetaan automaattisesti yhteiskunnan varoista.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Rahat täältä tällä menolla joka tapauksessa loppuu. Sitten alkaa loppunäytös, joka voi olla hyvin ikävää pudotuspeliä.

Comments are closed.