Miksi maalittaminen ja vihapuhe on rikos?

Tuomarien, syyttäjien, poliitikkojen, toimittajien, valtamedian, virkailijoiden ja suvakkien arvostelu ja kritisointi on maalittamista ja vihapuhetta.

Ulkomaalaisten kustannusten, rikosten, valtavan työttömyyden ja valtavien sosiaalietuuksien kustannuksien ja muiden paljastaminen on aina vihapuhetta.

Poliisihallituksesta korostetaan, että poliisin toimien ja päätöksien arvostelu ja kritisointi on maalittamista ja vihapuhetta.

Miksi nämä ryhmät keksivät sellaisia termejä, joita ei ole rikoslaissa kuten vihapuhe, ja maalittaminen. Nämä ryhmät ovat korruptoituneita ammattivalehtelijoita, jotka ajavat avoimesti Suomen islamisaatiota. He pelkäävät, että kansa suuttuu ja saa tietää heidän avoimien rajojen poliitiikan täydellistä epäonnistumista paljastavia tietoja. Tietoja ulkomaalaisten rikoksista, kustannuksista ja kaikista muista ongelmista. Siksi heillä on ollut kiire saada kansan suut tukittua ja estää kaikkien monikulttuurisuuden ongelmien paljastumisen leviäminen eli rikollisuus, kustannukset ja muut ongelmat.

Kansalaisten vihapuhe ja maalittaminen on lisääntynyt jatkuvasti. Syykin on selvä, koska kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen, laittomasti maahan tuleva voi tulla Suomeen, koska tahansa. Lisäksi suurin osa näistä elää koko elämänsä keskimäärin 4-5 kertaa suuremmilla sosiaalietuuksilla, kuin kantaväestön vastaavassa asemassa olevat keskimäärin. Kaiken päälle nämä ryhmät raiskaavat ja tappavat kantasuomalaisia naisia ja lapsia. Jatkuvasti näitä tulee lisää Suomeen kustannukset kasvavat, rikollisuus kasvaa, työttömyys kasvaa, sosiaalietuuksien kustannukset kasvavat.

Siksi korruptoituneet ammattivalehtelijat miettivät pitkään millä keinoilla. Nämä kansalaisten somessa levittämät paljastukset ulkomaalaisten rikoksista ja kustannuksista ja keskustelu siitä saataisiin loppumaan. Siihen keksittiin vihapuhe. Kun kansalaisille paljastui, että kaikki monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen kannattajat ovat vastuussa, jokaisesta rikoksesta, joka on Suomeen tullut näiden takia. Sekä se, että valtamedia, poliitikot, poliisi valehtelevat ja pimittävät ulkomaalaisten valtavaa rikollisuutta ja 15-16 miljardin euron kustannuksia yhdessä vuodessa valtiolle, kunnille ja kaupungeille. Oikeuslaitos, tuomarit ja syyttäjät antavat ulkomaalaisille rikollisille monta kertaa pienempiä tuomioita, kuin kantaväestölle tulisi samasta rikoksesta. Tähän keksittiin maalittaminen.

Maalittaminen ja vihapuhe lakien kohdalla tulee käymään samalla lailla, kuin kieltolaille. Vihapuhe ja maalittaminen tulee aina vain lisääntymään, koska se on avoimien rajojen ja monikulttuurisuuden syy ja seuraus.

Katso video

Lisäksi on olemassa keinot mitä käyttämällä poliisi ei pysty samaan yhtään niitä keinoja käyttäviä kiinni mitenkään. Alla ne keinot, joilla kansalaiset voivat puhua ja tehdä somessa mitä haluavat ja poliisi ei saa ketään kiinni.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.