Seura levittää valheita Vastarintaliikkeestä

Seura-lehti julkaisi maanantaina Petri Jääskeläisen kirjoittaman artikkelin otsikolla “Näin suomalaiset uusnatsit kehuskelivat toimiaan ulkomaisella keskustelufoorumilla: Osaamme vetää huumeita ja marssia soihtukulkueissa”. Teksti antaa ymmärtää jo heti otsikossa, että suomalaiset kansallissosialistit sekä Vastarintaliikkeen jäsenet käyttäisivät ja hyväksyisivät huumeiden käytön. Asia ei kuitenkaan ole näin.

Artikkeli perustuu kansallismielisen Iron March-foorumin tietovuotoon, jonka myötä foorumin yksityisviestit ja muu data päätyivät kaiken kansan luettavaksi. Foorumille kirjoittanut suomalaismies oli kertonut päihteiden käytöstään toiselle henkilölle yksityisviestinä.

Seura kertoo henkilön kuuluvan Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen. Pitää paikkansa, että kirjoittaja on kuulunut liikkeeseen sen vielä toimiessa Suomessa. Hän ei kuitenkaan ole ollut järjestön jäsen julkisuudessa olleiden viestien kirjoittamisen aikaan.

Vastarintaliike ei hyväksy jäsentensä huumeiden käyttöä. Huumeet ovat johtaneet erottamiseen järjestöstä. Aikaisempi käyttö ei kuitenkaan ollut Suomessa eikä se ole muissakaan järjestön toiminta-alueen maissa este jäsenyydelle. Viestit oli kirjoitettu vuosia ennen kuin henkilö liittyi järjestöön.

Seuran artikkeli on osa tulevien viikkojen kansallismielisiin kohdistuvaa mustamaalauskampanjaa, joka käydään aina ennen itsenäisyyspäivää. Perinteisesti totuuden ei ole annettu pilata hyvää tarinaa, joten suosittelemme lukijoita valmistumaan mielettömiin suorituksiin vasemmistolaisilta toimittajilta lähiaikoina. Sen tulo on yhtä varmaa kuin poliisi sattumalta esittelemässä uusinta joukkojenhallinta-aseistustaan joka vuosi samoihin aikoihin – aina ennen itsenäisyyspäivää.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Toi on todellakin törkeetä valehtelua.

    Vihervasemmistolaiset ne huumeissa rypee ja mielenterveyspalveluja kuluttaa.

Comments are closed.