Ei Isis-Lapsia Maahan

Hollannin vetoomustuomioistuin on päättänyt, että valtiolla ei ole velvollisuutta aktiivisesti edistää Syyrian Daesh-järjestöön liittyneiden äitien lapsia palaamaan maahan. Tämä Haagissa toimiva tuomioistuin muutti alempien oikeuksien päätöstä.

Alempi tuomioistuin oli aikaisemmin päättänyt, että valtion pitää aktiivisesti osallistua 56 lapsen palauttamiseksi Isis-leireiltä. Kaikki kyseenä olevat lapset ovat alle 12 vuotiaita. Suurin osa alle 6 vuotta.

Hallituksen tilaston mukaan Pohjois-Syyriassa on noin 55 taistelijaa, jotka matkustivat sinne Hollannista.

Lähteenä uutisten virta

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.