Taiwanilta Uhkavaatimus Kiinalle

Kiinan erillishallintoprovinssi Taiwan on kieltänyt kolmen Huawei puhelinmallin myynnin alueellaan, koska niiden aikavyöhykeasetuksissa saaren mimeksi on annettu Taiwan, Kiina. Kielto koskee puhelinmalleja
  • Huawei’s P30,
  • P30 pro ja
  • Nova 5T.

Taiwanin National Communications Commission (NCC), “Kansallinen Tietoliikennevirasto” sanoo, että aikavyöhykemerkintä loukkaa maan arvovaltaa ja että virasto ryhtyy jyrkkiin toimenpiteisiin maan arvovallan palauttamiseksi.

Paikallinen jälleenmyyjä Xunwei Technologies sanoo olevansa yhteydessä puhelinvalmistajaan asian tiimoilta.

Asiasta kertoi

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.