Työperäinen maahanmuutto yksi suurimmista valheista ja huijauksista paljastetaan.

Työperäinen maahanmuutto on vain hyväksytympi keino saada väestönvaihdos vietyä läpi. Hyväksyntää edesautetaan ottamalla ensin suuret määrät ihmisiä, jotka eivät kulttuuritaustansa ja kulttuurien välisen kuilun vuoksi sopeudu. Nykyihminen on taipuvainen kompromisseihin ja kun rasismi on kriminalisoitu ja sanktioitu, pyritään säilyttämäön jonkinlainen ulkoinen ja sisäinen rauha julistamalla, ettei maahanmuuttajia vastaan ole mitään, kunhan tulevat töihin. Tällä tavalla eliitti sitten voi viedä väestönvaihdoksen ja rotujen sekoituksen läpi. Lisäksi työperäinen maahanmuutto Suomeen ja muihin länsimaihin tulee lähinnä Aasian maista sekä Intiasta, jolloin nämä kaksi muodostavat puuttuvan elementin ihmiskunnan päärotujen sekä suurimpien ja poliittisesti vaikutusvaltaisimpien kansojen sekoittamisessa.

Työvoimapula on helposti luotavissa sulkemalla kantaväestö kortistoon ja ottamalla heidän tilalleen maahanmuuttajia jonkun työharjoittelun tai palkkatuen muodossa. Myös maahanmuuton buustaama rakennusteollisuus työllistää paljon tulijoita. Vaikka tilanne on laiton tai ainakin täynnä harmaan talouden työpaikkoja, ei tilanteeseen puututa eikä siihen edes kyetä, koska asiat eivät päädy viranomaisen tietoon. Työttömilttä taas on viety sekä ääni että ihmisyys.

Catch 22. Sellaisia tulokkaita ei ole.
Ei ainakaan paremmissa, rauhanomaisemmissa ja naisia kunnioittavammissa kulttuureissa.
Kuka helvetti tänne töihin tulisi kun kantiskaan ei pysty palkallaan elämään ihmisarvoista edes etäisesti muistuttavaa elämää.

Suomi tarvitsee aina vain lisää työperäistä maahanmuuttoa on yksi suurimmista valheista, joita ammattivalehtelijat toistelevat.

Suomessa on yli 600 000 työtöntä. Tilastokikkailulla todellinen työttömien määrä on saatu 3-4 kertaa oikeaa pienemmäksi. Työpaikkoja, joissa maksetaan palkkaa, jolla elää ei ole tarpeeksi vain noin 10 000 vuodessa. On selvää, että työperäisen maahanmuuton lisääminen ja ylläpitäminen on yksi suurimmista huijauksista ja valheista. Euroopan 500 miljoonasta ihmisestä on työttömänä keskimäärin rajun tilastokikkailun avulla saatu noin 10%. Todellinen lukema on 20-30%. Euroopan noin 50 – 100 miljoonasta työttömästä, kuka tahansa voisi tulla Suomeen, koska tahansa. Suurin osa näistä ei kelpaa suomalaisille työnantajille, koska he haluavat palkan, jolla elää.

EK, Kokoomus ja monet muut haluavat halpaa työvoimaa Euroopan ulkopuolelta jatkuvasti lisää Suomeen, vaikka 600 000 ihmistä on työttömänä. Heidän ainoa tarkoitus on saada lisää halpatyövoimaa polkemaan palkkoja ja lisäämään kantaväestön työttömyyttä. Kantaväestö on tarkoitus syrjäyttää työttömiksi ja korvata paljon halvemmalla työvoimalla. EK:n ja Kokoomuksen tavoite on saada täysin ilmaista työvoimaa, joille ei tarvitse maksaa yhtään mitään palkkaa, koska yhteiskunta maksaa palkan sosiaalietuuksilla. Suomessa yli 500 000 ihmistä tekee töitä ilmaiseksi ja 600 000 ihmistä on työttömänä. Tuomalla lisää ihmisiä töihin syrjäytetään kantaväestö työttömäksi. Työttömyys siis kasvaa ja palkat alenevat jatkuvasti. Samalla myös valtion, kuntien ja kaupunkien verotulot vähenevät mitä vähemmän palkkaa maksetaan. Jo nyt ilmaistyötä tekevät 500 000  aiheuttavat useiden miljardien eurojen menetykset verotuloissa valtiolle, kunnille ja kaupungeille.
Lisäksi Suomeen tulee jatkuvasti lisää turvapaikanhakijoita, pakolaisia, perheenyhdistämisen kautta, laittomasti maahan. Suurin osa näistä ryhmistä tulee olemaan työttömänä koko elämänsä ja siten kasvattaa jatkuvasti työttömien määrää. Suurin osa näistä ryhmistä tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja mitään työtä ne eivät tule tekemään. Näiden ryhmien yhteiskunnalle aiheuttamat kulut kasvavat jatkuvasti. Juuri siksi valtiolla, kunnilla, kaupungeilla on aina rahat loppu. Vaikka valtio, kunnat ja kaupungit jatkuvasti leikkaavat, jatkuvasti korottavat veroja ja jatkuvasti ottavat lisää lainaa on rahat aina loppu.

Yli 42% toimeentulonsaajista on ulkomaalaisia. 70% kelan asiakkaista on ulkomaalaisia.

Nuo luvut kasvavat jatkuvasti ja kustannukset myös. Jotkut uskovat vahvasti, että rahat loppuvat ja hulluus loppuu siihen. Siihen menee valitettavasti 50-100 vuotta. Sitä ennen valtio, kunnat ja kaupungit jatkavat samalla kaavalla, jota on jo yli 10 vuotta toteutettu. Eli jatkuvasti leikataan, jatkuvasti korotetaan veroja ja jatkuvasti otetaan lainaan lisää. Suomeen siis tulee  jatkuvasti ja tuodaan jatkuvasti lisää ulkomaalaisia, joista ei ole mitään hyötyä Suomelle.

Kyseessä on kestämätön tilanne, joka on itse aiheutettu. Tulevaisuudessa työttömyys kasvaa jatkuvasti, vaikka tilastokikkailulla se pimitetään kansalta. On pimitetty jo yli 10 vuotta. Ulkomaalaisten määrä Suomessa kasvaa jatkuvasti ja sitä myötä kustannukset kasvavat jatkuvasti. Valtion, kuntien ja kaupunkien verotulot vähenevät, vaikka jatkuvasti leikataan ja jatkuvasti korotetaan veroja.


Työperäinen maahanmuutto on samankaltainen valhe ja huijaus, kuin avoimet rajat, monikulttuurisuus, ilmastonmuutos. Jokainen, joka kannattaa työperäisen maahanmuuton pitämistä samana tai lisäämistä valehtelee aina. Nämä ammattivalehtelijat pitää aina paljastaa somessa. Nämä ammattivalehtelijat saa helposti kiinni. Mainitsemalla, että Suomessa on jo 600 000 työtöntä, joista voidaan kouluttamalla täyttää mikä tahansa ala, jossa on muka työvoimapulaa. Vaikka kaikki alat, joissa on muka työvoimpulaa kouluttamalla omia työttömiä täytettäisiin. Silti jäisi lähes 500 000 työtöntä. Suomi ei tarvitse, eikä ole koskaan tarvinnut yhtään työperäistä maahanmuuttoa. Kaikki, jotka puhuvat työvoimapulasta tai kanattavat työperäistä maahanmuuttoa valehtelevat. Suomea hallitsevat maanpetturi globalisti poliitikot ja siksi kaikki järjettömyys ja hulluus tulee jatkumaan, jos kansa ei herää. Katso videot vain muutaman minuutin kesto ja levitä tietoutta somessa!

Lue lisää

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Se on kummaa, että edes äänestyskopissa ei uskalleta muuttaa käyttäytymistä vaan hiljaa hymistellen äänestetään näitä mädättäjäpuolueita.

Comments are closed.