Husu Hussein saanut rikostuomioita 90-luvulla – katso paperit!

ibb.co/rmLMgWj
ibb.co/ThfCN9L
ibb.co/hVYzNJ3
ibb.co/PhK807v
ibb.co/BTnLxX9
ibb.co/Lgwz5xn
ibb.co/z5FKQdS
ibb.co/yq5xsWZ
ibb.co/9wFY4RY

Iltalehti kertoo myös Husseinin saaneen sakkorangaistukset Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa vuosina 2001, 2002 ja 2006. Kyseessä olevat kolme rikosta ovat kaikki petoksia.

Petosten kohteena ovat olleet Kela sekä Turun kaupungin sosiaalitoimi, joilta Hussein on nostanut oikeudettomasti etuuksia yhteensä lähes 10 000 euroa ilmoittamalla olevansa työtön, vaikka hän on samaan aikaan käynyt töissä.

Hussein ei ole kertonut petostuomioistaan SDP:lle, vaikka hän on allekirjoittanut kaavakkeen, jossa kysytään asiasta.

”Husu” Hussein nousi heinäkuussa 2019 otsikoihin vihapuheellaan, jolloin hän väitti kaikkien perussuomalaisten olevan rasisteja.

Viime päivinä otsikoissa ollut “Husu” Hussein on 1990-luvulla saanut kaksi rikostuomiota oikeudesta. Tuomiot tulivat varkaudesta ja lievästä pahoinpitelystä. Lisäksi hän onIltalehden mukaan saanut ainakin kolme petostuomiota vedätettyään rahaa Kelasta ja sosiaalihuollosta.

Yritteliäänä somalina mainostettu Husu on rikastanut suomalaista kulttuuria varastamalla pyörän, pahoinpitelemällä ulkomaalaisen (rasistisesti?) sekä varastamalla veronmaksajien tukia. Husseinin selitykset valheilleen ovat myös saaneet huumoria aikaiseksi. On käynyt ilmi, että selitysten mestari on harjoitellut taitoaan jo 90-luvulta lähtien.

Varastaessaan pyörää 17-vuotias Husu selvitti oikeuslaitokselle, että luuli kyseessä olevan hänen oma pyöränsä, jonka lukkoon hänen oma avaimensa ei vain kelvannut. Pyörän oikean omistajan tultua paikalle Husu oli vielä itse uhoten pyytänyt soittamaan poliisin paikalle. Poliisi ei selityksiä uskonut ja tuomio tuli.

Iltalehden julkaiseman selvityksen perusteella Husu Hussein on tuomittu kolmesta petosrikoksesta. Netissä liikkuu myös vuodelta 1997 peräisin oleva käräjäoikeuden dokumentti Husun polkupyörävarkauden yrityksestä.


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.