Poliisien, tuomarien, syyttäjien korruptio ja valehtelu paljastettu.

Poliisen, tuomarien, syyttäjien, oikeuslaitoksen valheista ja korruptiosta voi lukea aina. Näihin tahoihin eivät kansalaiset voi luottaa, eivätkä kansalaiset luota yhtään.

www.mikkoniskasaari.fi/

Tapaus Päivi Räsänen ei ole ollenkaan ensimmäinen laatuaan – Mikko Niskasaari:

”Valtakunnansyyttäjänvirasto yrittää korvata lain omilla laittomilla päätöksillään
16/09/2019
VKSV pyrkii poliisioperaatiolla ”laillistamaan” todistusaineiston väärentämisen ja tukahduttamaan toimiensa arvostelun.

Olen vuosien ajan kirjoittanut paljon suomalaisesta poliisi- ja syyttäjäkorruptiosta, ja valtakunnansyyttäjänvirastosta sen moottorina ja ylläpitäjänä. Olen esitellyt lukuisia tapauksia, joissa valtionsyyttäjät ovat virka-asemaansa väärinkäyttäen estäneet poliisien hyvinkin törkeiden rikosten tutkinnan. Kritiikki on tehnyt kipeää, mutta yksikään rikoksistaan syyttämäni valtionsyyttäjä ei ole uskaltautunut kunniansa perään kysellä; silloinhan oikeudessa käsiteltäisiin juuri niitä virkarikoksia, joita he niin uutterasti ovat haudanneet.

Muita kostotoimia on kyllä riittänyt. Edustan 1/10 000 Suomen toimittajakunnasta, mutta 1/8 toimittajiin kohdistuvista esitutkinnoista, rikosnimikkeenä kunnianloukkaus, on kohdistunut minuun. Tämä on 2010-luvun saldo.

Nyt valtakunnansyyttäjänvirasto on ottanut keihäänkärjekseen Helsingin poliisilaitoksen rikoskomisario Petri Juvosen oletetun kunnian. Tavoite on alussa mainittu: lakien korvaaminen valtionsyyttäjien laittomilla päätöksillä.
Tämä ei ole juridiikkaa, tämä on politiikkaa…”

Koko artikkeli: www.mikkoniskasaari.fi/node/274

Että se siitä suomalaisesta ”oikeusvaltiostamme”, jota Brysselin diktatuuria kumartavat politrukkimme jaksavat mantrana kaiuttaa.


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.