Miksi valtamedia ja suvakit uskovat Husu Hussein kaikkia valheita jatkuvasti ilman mitään epäilyä?

Nyt on paljastunut, että Husu Hussein valehteli taksi jutussa. Husu Hussein on ammattivalehtelija ja kukaan normaali ihminen ei luota häneen. Husu Hussein on valehdellut lukemattomia kertoja valtamedialle ja suvakeille. Husun tapauksen myötä on paljastunut, että ulkomaalaisten Suomessa kokema rasismi on aina ollut keksittyä valhetta. Husu valehteli myös hirttoköydestä ja siitä tulleesta kirjeestä. Husu itse lähetti itselleen sen.

Husu siis valehteli taas ja valtamedia ja suvakit uskoivat kaiken. Miten Suomessa on näin tyhmiä ihmisiä, että uskovat kaikki valheet aina, kun se tulee muslimien suusta, ilman mitään epäilyä tai faktojen tarkastamista. Husu on valehdellut lukemattomia kertoja ihmisille. Husun ystävät kertovat, että Husu pystyy keksimään valheita nopeasti ja hän pystyy valehtelemaan mitä vain milloin vain kenelle vain. Husun suurin lahjakkuus on valehtelu ja se, että saa ihmiset uskomaan omia valheitaan. SDP varmasti arvostaa ammattivalehtelijaa ja saa olla puolueessa pitkään. Samaan pystyy vain täysin moraaliton sosiopaatti. Husu keksii omasta päästään valheita rasismista Suomessa. Eikä siinä kaikki Husu tehtailee lukuisia perättömiä rikosilmoituksia kaikesta mahdollisesta missä Husu muka on kokenut rasismia. Yksikään Husun rikosilmoitus ei ole johtanut koskaan mihinkään, koska ne ovat perättömiä ja aiheettomia rikosilmoituksia.

Miksi muslimit soluttautuvat puolueisiin ja jopa pääsevät kansanedustajaksi asti? Muslimit soluttautuvat puolueisiin siksi, että heille on tärkeää islamisaation edistäminen. Heille on tärkeää, että kantaväestö joutuu aina maksamaan kaikki islamisaation aiheuttamat kulut jatkuvina leikkauksina, jatkuvina verojen korotuksina ja jatkuvalla lainan ottamisella. Heille on tärkeää edistää islamisaatiota kaikin keinoin ja pyrkiä betonoimaan islamin usko suomalaisessa yhteiskunnassa. Soluttautuminen muihin puolueisiin on vain välivaihe, kunnes muslimit perustavat oman islam puolueen. Silloin kaikki muslimit äänestävät vain omaa islam puoluetta ja kaikki muissa puolueissa olleet muslimit siirtyvät islam puolueseen.

Suomalaisten tyhmyys on uskomatonta. Muslimit tulevat Suomeen ilman papereita ja valehtelevat ja saavat palkinnoksi turvapaikan. Keskimäärin 5 kertaa suuremmat sosiaalietuudet, kuin kantaväestön vastaavassa asemassa olevat keskimäärin. Keskimäärin 3 kertaa suuremmat asumistuet, kuin kantaväestön asumistukien saajat keskimäärin. Tilastojen mukaan suurin osa muslimeista elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja ei tule tekemään mitään työtä Suomessa koskaan. Tilastot eivät valehtele.

Kirjoittanut: -Muhamed

Katso videot

Vihapuhe FM 12.11.2019: H.U.S.U

dlive.tv/p/vihapuhefm+c9E7H-JZg

www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hs-husu-hussein-myontaa-valehdelleensa-taksikohussa-olin-vihainen/7621322#gs.fz9kt9

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

 1. > Miksi valtamedia ja suvakit uskovat Husu
  > Hussein kaikkia valheita jatkuvasti ilman
  > mitään epäilyä.

  Itse kysyn Miksi odotamme valtamedialta totuutta?. — Ikään kuin siirrän vastuun kuulijalle (lukijalle, katsojalle).

  Ei ole mitenkään mahdollista, että valtamedia siirtyisi ”ajassa taaksepäin”, takaisin ”vanhaan hyvään aikaan”. Muuttaisi toimintatapaansa. Ei. Kehitys on syklistä muutosta. Syklin muotoa emme voi muuttaa, aikaa emme voi pysäyttää.

  Valtamedialla on edessään vain yksi tie: siirtyminen marginaaliin. Osa tätä siirtymistä on tämä nykyinen valheiden julkaiseminen. Nykypäivän valtamedia on tulevaisuuden keltainen lehdistö. Se naureskelee ja haukkuu niille uutisille ja sille tiedolle, jota kansa julkaisee. Kansa itsessään on se media. Se julkaisee uutisia ja lukee niitä; uutiset eivät ole piiloutuneet linnoituksiin muurien ja panssarilasien taakse.

  Uutiset ovat elämää.
  Elämä on uutisia.

 2. Olen ollut yhteydessä eduskunnan turvallisuusvastaavaan, sisäministeriöön ja hybridikeskukseen tästä nettisivusta. Ne vakuuttivat minulle, että tämä nettisivusto tullaan poistamaan pysyvästi netistä ensi vuoden aikana. Niillä on operaatiot käynnissä tätä nettisivustoa vastaan. Tämä nettisivusto paljastaa ulkomaalaisten rikollisuutta, kustannuksia ja korruptiota Suomessa. Vaikka kaikki paljastukset ovat totta, niin tämä nettisivusto uhkaa Suomen turvallisuutta ja demokratiaa. Siksi tämän nettisivuston toiminta on laitonta ja siksi tämä tullaan poistamaan pysyvästi netistä.

  Minä valehtelen, koska haluan ja kenelle haluan. Sitä ei tämä natsirasisti nettisivu estä. Minun valehtelun paljastaminen on laitonta rasistista vihapuhetta. Syökää paskaa ja kuolkaa natsirasistit!

Comments are closed.