Suomen väestönvaihto jatkuu: Jo 80 000 oleskelulupaa ulkomaalaisille 12 kuukaudessa.

Migri antaa vuodessa noin 80 000 ulkomaalaiselle myönteisen päätöksen 100 000 hakemuksesta. Prosentiksi tulee hurja 80% myönteisiä päätöksiä. Sosiaalietuuksien saajien määrä lisääntyy ulkomaalaisten takia jopa 70 000 vuodessa. Ei ihme, että valtiolla, kunnilla ja kaupungeilla on aina rahat loppu. Sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten määrät ja kustannukset kasvavat nopeammin, kuin valtio, kunnat ja kaupungit kerkeävät leikata, korottaa veroja ja ottaa lisää lainaa. Valtio, kunnat ja kaupungit käyttävät vuodessa yhteensä yli 15,6 miljardia euroa kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tämä rahoitettaan jatkuvilla leikkauksilla, jatkuvilla verojen korotuksilla ja jatkuvalla lainan ottamisella. Vauhti kiihtyy koko ajan.

Lähde:

tilastot.migri.fi/index.html#decisions

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Voi helvetin helvetti. Koko migri pitäis lakkauttaa tarpeettomana ja haitallisena ja siellä työskentelevät lähettää..sanonko nyt mihin.

Comments are closed.