Maahanmuuttajien erityiskohtelu lopetettava

Tähän on tultava muutos! Suomen päättäjät syrjivät suomalaisia yrittäjiä sekä työntekijöitä ja suosivat ulkomaalaisia. On olemassa laki maahanmuuttajien erityistuesta (1192/2002), jolla maahanmuuttajien yritykset on vapautettu veroista ensimmäisten toimintavuosien aikana. Erityistuet ovat tuloverolain 92 §:n 9 kohdan (1360/2002) mukaan maahanmuuttajille verotonta tuloa, mikä asettaa kantaväestöön kuuluvat suomalaiset eriarvoiseen asemaan.

ALV-vapautus maahanmuuttajien yrityksille kestää jopa 10 vuotta tai siihen asti, kunnes maahanmuuttaja saa Suomen kansalaisuuden. Lisäksi he saavat starttirahaa kolme vuotta lähes 100 euroa päivässä, ja se on heille verotonta tuloa.

jukkahankamaki.blogspot.com/2017/11/maahanmuuttajien-erityiskohtelu.html?fbclid=IwAR0MJrZUvOityi6ffGhYfeAuzGPemUKOMi6WLphMShHylqPG_erV_TaHYwE&m=1

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

  1. Onneksi sentään sotaveteraaneilla menee hyvin. Valtion kautta jo kahdesta potista, veikkaus ja budjetti, annetaan 218 miljoonaa euroa. Sen lisäksi on vielä salatut rahavirrat, joita veteraanien nimissä jaetaan, plus tietenkin kiinteistöt päälle. — On siinä hyeenoilla tappaleminen, kuka rahat ja omaisuuden ottaa.

    www.libera.fi/2019/11/08/minne-veteraaneille-tarkoitetut-veikkausvarat-menevat/

    P.S.
    Yhteys pätkii. Onko jonkinlainen hyökkäys sivustoa vastaan meneillään?

  2. Toivottavasti pätkii. Olemme yrittäneet saada tätä sivustoa alas useamman kuukauden eri hyökkäyksillä. Tämä sivusto paljastaa maahanmuuton ongelmia, kustannuksia, rikoksia ja muuta. Se ei käy kaikki paljastukset pyrimme estämään. Tästä sivustosta on tullut mv-lehteä isompi ongelma erilaisten paljastuksien takia. Yhteistyössä hybridikeskuksen ja sisäministeriän kanssa tavoite on saada tämä sivusto pois kokonaan netistä ensi vuoden aikana.

    -Antti antifa finland

Comments are closed.