Husu Hussein valehteli taas ja taas jäi siitä kiinni.

Husu” Husseinin väitteet rasistiasiakkaan ulos heittämisestä eivät näytä oikeilta – Taksi Helsinki aikoo pyytää selvitystä. ”Ajankohdat eivät täsmää.”, sanoo Taksi Helsingin TJ.

Husu Hussein on ammattivalehtelija ja valehtelee jatkuvasti ja jää siitä kiinni jatkuvasti. Miksi Husu valehtelee jatkuvasti? Husu on muslimi ja vääräuskoisille pitää jatkuvasti valehdella islamin oppien mukaan. Husu siis vain noudattaa islamin oppeja jatkuvasti valehdellessaan vääräuskoisille. Tyhmät suvakit ovat uskoneet Husun kaikki valheet. Husun twitterissä näkee, että näin paljon tyhmiä suvakkeja on Suomessa, jotka uskovat Husun valheita vaikka hän jää niistä jatkuvasti kiinni. Suvakit uskovat aina kultamuniensa kaikki valheet. Suvakit on taas jauhotettu ja todistettu maailman ylivoimaisesti tyhmiksi ihmisiksi. Suvakkien kultamunien palvonta on ehdotonta. Mikään kultti ei ole niin sairas ja ehdoton palvonnassaan, kuin suvakit kultamuniensa palvonnassa ja puolustamisessa. Husu uusia valheita odotellessa, joita tulee 100% varmuudella vielä paljon lisää ja Husu jää ainakin osasta niistä kiinni.www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cbaf72a4-d45d-4aec-ba1f-234667f40f5d?fbclid=IwAR05pPDymfl-g7fe3LwBUfmYhwNc1W9Qhi2WSiGX80LAZLoKEKTZL6p0LA8

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

3 Comments

  1. > Taksi Helsinki aikoo pyytää selvitystä.

    On ymmärrettävä, että Hussein on julkisuuden henkilö eli julkku. Hän elää yleisön huomiosta; keinoista välittämättä.

    Jos minä olisin Taksi Helsinki’n toimitusjohtaja, antaisin näihin tällaisiin julkisuustempauksiin toisenlaisen vastauksen:

    — Olemme Taksi Helsingissä valmiit käynnistämään perusteellisen selvityksen asiasta heti, kun joku lähettää toimivan laskutusosoitteen.

  2. Minä valehtelen, koska haluan ja kenelle haluan. Sitä ei tämä natsirasisti nettisivu estä. Minun valehtelun paljastaminen on laitonta rasistista vihapuhetta. Syökää paskaa ja kuolkaa natsirasistit!

Comments are closed.