Valtamedian uutisia.

Hallitus ryhtyy toimeen, koska MV-lehti ja kantasuomalainen on paljastanut suomalaisten miesten huijanneen itselleen turvapaikan. Mv-lehden ja kantasuomalaisen paljastuksien takia vihapuhe on lisääntynyt netissä rajusti. Poliisi lisää resursseja vihapuheen kitkemiseen netissä. Hallitus lupaa lisää rahaa palkkaamaan poliiseja vihapuheen kitkemiseen. Poliisi pitää vihapuhetta suurimpana ongelma ja siihen käytetään kaikki mahdolliset resurssit. Paljon muita rikoksia jätetään tutkimatta vihapuheen kitkemisen takia. Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja turvapaikkajärjestelmän mikä tahansa kritisoiminen on vihapuhetta, kertoo poliisi. Nämä määriteltiin juuri vihapuheeksi, koska MV-lehti ja kantasuomalainen on paljastanut, että turvapaikkaa pystyy huijaamaan kuka tahansa ja sen myös saamaan huijaamalla, kertoo poliisi. Hallitus ei ole tekemässä mitään muutoksia turvapaikkajärjestelmään, avoimiin rajoihin, koska Suomi on monikulttuurinen maa ja avoimet rajat ovat ja pysyvät. Hallitus linjaa, että turvapaikanhakeminen ja eläminen sosiaaliturvalla on jakamaton ihmisoikeus kaikille maailman ihmisille, jotka tulevat Suomeen. Hallitus linjaa myös, että Ruotsin rajalla ei tulla vaatimaan mitään henkilöllisyystodistuksia, eikä papereita.

Poliisi on aloittanut omatoimisesti tutkinnan MV-lehden ja kantasuomalaisen turvapaikanhakijaksi tekeytyneen miehen paljastuksista. Poliisi epäilee MV-lehden ja kantasuomalaisen syyllistyneen vihapuheen levittämiseen netissä.

MV-lehden ja kantasuomalaisen turvapaikanhakijaksi tekeytyneen miehen paljastus aiheutti useiden satojen suomalaismiesten tekeytymisen turvapaikanhakijaksi poliisin ja rajantarkastusviranomaisten luona. Migri arvioi MV-lehden ja kantasuomalaisen paljastuksen aiheuttavan jopa tuhansien suomalaisen tekeytyvän turvapaikanhakijaksi tänä ja ensi vuonna. Migri arvioi myös, että useat sadat suomalaiset, jotka ovat tekeytyneet turvapaikanhakijoiksi, ovat onnistuneet saamaan turvapaikan vuosien saatossa. Kyseessä on noin 30% kaikista yrittäneistä. Migrin mukaan on mahdotonta estää kaikkia väärinkäytöksiä ja huijarit valitettavasti saavat turvapaikan ja voivat elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä Suomessa tekemättä koskaan mitään työtä. Migrin mukaan henkilöllisyystodistuksien puute tekee väärinkäyttämisen ehkäisemisen mahdottomaksi. Migrin mukaan henkilöllisyystodistuksia ei kuitenkaan tulla vaatimaan koskaan, koska kaikilla maailman ihmisillä on jakamaton ihmisoikeus tulla Suomeen hakemaan turvapaikkaa ja elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä, tekemättä koskaan mitään työtä. Lue alla olevat linkit.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.