Voit TUKEA maamme itsenäistymistä ja omaan päätösvaltaan siirtymistä.

Voit TUKEA maamme itsenäistymistä ja omaan päätösvaltaan siirtymistä, pois Eurostoliiton, Nato- ja Nwo-mafian panttivankeudesta ostamalla kirjan

Suomalaiset kansallissosialistit julkaisivat uuden kirjan!

Kirjaa voi ostaa jälleenmyyjiltä ainakin joissain kansallismielisissä tapahtumissa ja konserteissa. Tällä hetkellä sitä myyvät ainakin Sakaramiina Records ja Europa Erwache. Kirjan hinta on kymmenen euroa plus postikulut, mikäli se tilataan netistä.

Verkossa voit tällä hetkellä tilata kirjaa lähettämällä viestin osoitteeseen europaprod(at)gmail.com. Kirjoita viestiin tilaamasi tuote/tuotteet lukumäärineen sekä postiosoite, johon paketti lähetetään. Saat paluuviestinä maksuohjeet.

Alla julkaisijan esittely pamfletista:

Tulemme seuraavilla sivuilla osoittamaan, kuinka Suomen poliittinen kohtalo riippuu pankkisektorin sekä aidon talouden välisen taistelun lopputulemasta. Pankit ja suursijoittajat ovat kuluneina vuosikymmeninä ottaneet länsimaiset yhteiskunnat panttivangeikseen, mikä on aikamme polttavimpien taloudellisten ja yhteiskunnallisten tautien juurisyy.
Ilman pankkitoiminnan kansallistamista ja ulkomaalaisen likaisen rahan häätämistä Suomi ei voi olla itsenäinen.

Pamfletti on tiivistetty versio kesällä 2019 verkossa ilmestyneestä ”Miksi pankkeja vihataan” -artikkelisarjasta. Alkuperäisen artikkelisarjan tavoin pamfletti on jaettu kuuteen lukuun, joista viimeisessä esitellään myös moderni kansallissosialistinen vaihtoehtoinen talousuudistusohjelma. Kyseessä on toisen maailmansodan jälkeen tiettävästi ensimmäinen kokonaisvaltainen suomalainen selvitys kansallissosialistisesta talousajattelusta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

Comments are closed.