Naton salaiset armeijat Suomessa osa 2.

Suomi ei vakoillut ainoastaan CIAn ja Naton laskuun, koska valta asuu paljon korkeammalla. Kansallisvaltioiden suojelupoliisiverkosto (ja sotilasorganisaatiot) on se maailmanlaajuinen organisaatio, joka näitä poliittisia murhia, pommi-iskuja ja huumekauppaa ISÄNTÄNSÄ KÄSKYSTÄ toteuttaa. Veikkaan, että Kekkonen ei suostunut ajamaan Suomen omavaraisuutta alas siten kuin häneltä vaadittiin, ja siksi hänet vaihdettiin Suomen Pankin pääjohtaja Koivistoon. Valemedia heitti pökköä pesään ja leipoi pakolla eristetystä Urho Kekkosesta sairaan ja vainoharhaisen, ja tuloksen me kaikki tiedämme. .

Wikipedia:

”Kekkosen sairaudesta ei ole julkaistu lääketieteellistä selvitystä. Sairauskertomus on viety Meilahden sairaalan arkistosta, eikä sen sijaintia tiedetä. Käytettävissä olevien tietojen valossa kyse oli ilmeisesti ateroskleroosiin liittyvästä multi-infarktidementiasta. Sairauden vaikutusta viranhoitoon ei kuitenkaan ole pystytty osoittamaan.”

Presidentin viimeinen matka:

Torstaina Joulukuun 19. päivänä vuonna 1940 Suomen uudeksi tasavallan presidentiksi valitaan Risto Ryti. Presidentti Kyösti Kallion on määrä matkustaa junalla kotiinsa Nivalaan. Presidentti ja rouva Kallio hyvästelevät linnan henkilökunnan ja nousevat autoon, joka vie heidät asemalle ylioppilaiden soihturivistön ohitse. Jäähyväistilaisuus pidettään Helsingin rautatieasemalla presidentin odotushuoneessa. Läsnä ovat presidentti Risto Ryti, marsalkka Gustaf Mannerheim ja maan korkeimmat viranomaiset. ”Se oli presidentti Kalliolle varmaan hänen elämänsä raskain hetki ja mitä ankarin voimainponnistus, mikä kosti itsensä”, Paasonen kertoi. ”Porilaisten marssi kaikui. Kunniakomppanian keskelle ehdittyään presidentti Kallio horjahti. Olin varta vasten seurannut hänen takanaan, ja kun hän kaatui onnistuin vastaanottamaan hänet syliini. Käteni tunsivat hänen sydämensä viimeisen korahtelun.” ”Kannettuamme presidentin hänen vaunuunsa lääkäri saattoi todeta, että matka oli päättynyt.”

…. Kallion kuolema oli täysin luonnollinen, eikö totta? Ja mitä tapahtuikaan ”salaperäiselle” Paasoselle, jonka käsivarsille Kallio mystisesti kuukahti:

”Paasonen sai huhtikuun puolivälissä vuonna 1948 marsalkalta kirjeen Luganosta, jossa Mannerheim pyysi Paasosta avukseen muistelmiensa kirjoittamisessa. Paasonen suostui, vaikka totesikin, ettei ole saanut koulutusta historioitsijaksi. Paasonen laati ehdotuksen muistelmien jäsentelyksi, joka hyväksyttiin teoksen pohjaksi ja jota noudatettiin koko työn kestäessä. Suunnittelu- ja kirjoitustyön alkuvaiheissa mukana oli myös kenraali Erik Heinrichs. Työ jatkui tammikuulle 1951, jolloin muistelmat olivat lopullisessa kunnossa. Tammikuun 20. päivänä marsalkka sairastui vakavasti ja kuoli viikkoa myöhemmin. ”Marsalkka Mannerheimin kuolemaan liittyi omalaatuista suuruutta, sillä kohtalo salli hänen poistua hänen ensimmäisen ratkaisevan toimenpiteen vuosipäivänä”, Paasonen kertoi. ”Yöllä 28. päivänä tammikuuta 1918 Mannerheim riisui aseista maan venäläiset varuskunnat ja loi siten perustan itsenäisyystaistelulle. ”Eversti Aladàr Paasonen kirjoitti omat muistelmansa vuoden 1974 huhtikuussa. Hän kuoli saman vuoden heinäkuun 6. päivänä Flourtownissa Yhdysvalloissa, missä hän oli asunut ja työskennellyt elämänsä viimeiset vuodet. Aladàr Paasonen on haudattu sukuhautaan Helsingissä Hietaniemen hautausmaalla.”

JFK

1) President Kennedy Resists His Masters, the Jesuits
2) Seeks to End the Vietnam War and the Cold War
3) Attempts to Destroy the CIA – the Intelligence Arm of the Vatican.

”The purpose of the expose’ of the Twentieth Century is to prove the assassination of President John F. Kennedy, ordered by the Jesuit General and executed by Pope Paul VI, was carried out by “the American Pope”, Francis Cardinal Spellman. Spellman, being the Archbishop of New York, was “the American Military Vicar” and therefore used his most obedient soldiers – certain Knights of Malta, Shriner Freemasons, Knights of Columbus and Mafia Dons – in carrying out his orders from Rome.

The single reason for the President’s assassination was his interference with the purpose of the Jesuits’ Fourteenth Amendment American Empire created in 1868. That purpose was to restore and maintain the worldwide Temporal(political) Power of that Jesuit Creation of 1870 – the “infallible” Pope. In resisting the Pope’s Temporal Power, he threatened the monopoly of the Jesuits’ Federal Reserve Bank by enacting Executive Order 11110 (4 June 1963) thereby injecting into the economy nearly five billion dollars (4.7) in interest-free “United States Notes”, only to be recalled the day after his burial.

The President also attempted to break the foremost international intelligence arm of the Vatican’s Jesuits – the evil Central Intelligence Agency – “into a thousand pieces.” In 1963 the CIA was manned by many of Hitler’s old warriors –the Jesuit-controlled Nazi SS – turned “cold warriors”. According to the great Frenchman, Edmond Paris, in his The Secret History of the Jesuits, it was theJesuit Bernhardt Staempfle who wrote Hitler’s Mein Kampf. This fact is further confirmed by one of the founders of the Nazi Party, Roman Catholic Otto Strasser, in his revealing book, Hitler and I. It was Roman Catholic Hitler who said of the Roman Catholic Himmler having modeled the SS after the Jesuit Order, “I can see Himmler as our Ignatius of Loyola.”

And lastly, one of the main posts of the feared SD, the Central Security Service of the SS (after which the American CIA would be modeled with the help of the repatriated Nazi General, Reinhard Gehlen), was manned by a priest – a former teacher of the evil Council of Trent at the Court of Bavaria, one of the Jesuit General’s favorites, a superior officer of the SS and the uncle of Heinrich Himmler – the Jesuit Himmler, who controlled Hitler’s every move through Martin Bormann!
Secreted out of Europe through the Vatican’s Ratlines, these murderers escaped their rightful punishment as war criminals who, during the Jesuit Crusade in Europe and Russia, killed millions of Russian Orthodox People and Jewish People pursuant to the Jesuits’ evil Council of Trent, which, after condemning freedom of conscience and freedom of the press, concluded with these words: “Accursed be all heretics. ACCURSED!! ACCURSED!!”

President Kennedy began to end the Vatican’s hoax known as “the Cold War“, the American CIA and Russian KGB having secretly worked together since World War II. He also began to end that Jesuit Inquisition in Vietnam, as its future highpoint would be “Operation Phoenix“, the CIA mass-murder of 60,000 Vietnamese “in cold blood” according to its Director, William E. Colby. The President interfering with Rome’s Holy Office of the Inquisition could not be tolerated! Millions of “heretic” Buddhists were to be exterminated, the international drug trade would explode, American patriotism and liberty would further be destroyed and Vietnam would be reunited under another communist military dictator loyal to the Pope – like Stalin, like Chairman Mao, like Castro, like George H. W. Bush and son -, Ho Chi Minh.”

TOTUUS ON TARUAKIN IHMEELLISEMPÄÄ.

Valtiollinen terrorismi on todellakin ilmiö, joka ansaitsee oman ”virtensä”. Onneksi emme vaella enää synkässä umpikorvessa, kiitos Hannu Yli-Karjanmaan ja hänen 456-sivuisen tietokirjansa ’Valtiot ja terrorismi : katsaus propagandan luomien kulissien taakse’ (2008). Kirjassa käsitellään muun ohella seuraavia aihepiirejä: terrorismin määritelmistä ja lajeista, islamistitaistelijat valtioitten apuvoimana, Venäjän ja Tšetšenian konflikti, sota Libyaa vastaan, kylmän sodan aikainen terrorismi Länsi-Euroopassa, terrorismi Yhdysvalloissa.

Kirja sisältää tietoja myös Naton salaisista stay behind –armeijoista.

Näytteeksi vain yksi katkelma Yli-Karjanmaan tietokirjasta: ”Allan Francovichin dokumenttifilmi The Maltese Double Cross on kenties paras tutkivan journalismin esitys Lockerbien attentaatista. Filmi valmistui vuonna 1994, ja se oli määrä esittää Lontoon filmifestivaaleilla, mutta hieman ennen sen esittäminen peruttiin ilmeisesti oikeusjutun pelossa. Filmin tekijöitä ja esittäjiä on uhkailtu ja filmin levitys Yhdysvalloissa on onnistuttu estämään. Britannian Channel 4 esitti filmin lopulta 11.5.1998 ja YLE:n dokumenttiprojekti 9.12.1998. Elokuvan voi katsoa osoitteessa video.google.com/

Francovich oli aiemmin tehnyt dokumenttielokuvia CIA:n salaisista operaatioista. Hänen edellinen merkittävä teoksensa vuodelta 1992 oli kolmeosainen filmi Naton salaisista stay behind -armeijoista nimeltään Gladio. Francovich kuoli epämääräisissä olosuhteissa 24.4.1997 Houstonin lentokentän tullissa virallisen tiedon mukaan sydänkohtaukseen. Francovich oli saapunut Yhdysvaltoihin uusimman projektinsa takia, joka selvitteli Olof Palmen murhaa. Francovich oli saanut lähteiltään Palmen murhaajan nimen ja osoitteen, ja hän oli matkalla etsimään miestä, joka oli hänen mukaansa CIA:n kouluttama entinen shaahin salaisen poliisin Savakin ammattitappaja. Murhan järjesti huippusalainen järjestö Naton sisällä, mikä viitannee juuri Naton stay behind -verkostoihin.”

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.