Turvapaikansaaminen ja eläminen sosiaalietuuksilla koko elämänsä Suomessa on ihmisoikeus.

Kaikilla maailman ihmisillä on oikeus tulla Suomeen turvapaikanhakijoina ja elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Näin linjaavat kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset ja kaikki kansanedustajat paitsi perussuomalaiset.

Valtamedia uutisoi. Hallitus ryhtyy toimeen, koska MV-lehti ja kantasuomalainen on paljastanut suomalaisten miesten huijanneen itselleen turvapaikan. MV-lehden ja kantasuomalaisen paljastuksien takia vihapuhe on lisääntynyt netissä rajusti. Poliisi lisää resursseja vihapuheen kitkemiseen netissä. Hallitus lupaa lisää rahaa palkkaamaan poliiseja vihapuheen kitkemiseen. Poliisi pitää vihapuhetta suurimpana ongelma ja siihen käytetään kaikki mahdolliset resurssit. Paljon muita rikoksia jätetään tutkimatta vihapuheen kitkemisen takia. Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten, monikultuurisuuden, avoimien rajojen ja turvapaikkajärjestelmän mikä tahansa kritisoiminen on vihapuhetta, kertoo poliisi. Nämä määriteltiin juuri vihapuheeksi, koska MV-lehti ja kantasuomalainen on paljastanut, että turvapaikkaa pystyy huijaamaan kuka tahansa ja sen myös saamaan huijaamalla, kertoo poliisi. Hallitus ei ole tekemässä mitään muutoksia turvapaikkajärjestelmään, avoimiin rajoihin, koska Suomi on monikulttuurinen maa ja avoimet rajat ovat ja pysyvät. Hallitus linjaa, että turvapaikanhakeminen ja eläminen sosiaaliturvalla on jakamaton ihmisoikeus kaikille maailman ihmisille, jotka tulevat Suomeen. Hallitus linjaa myös, että Ruotsin rajalla ei tulla vaatimaan mitään henkilöllisyystodistuksia, eikä papereita.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

  1. Huonostihan tää vihervasemmistolainen suvakkipolitiikla tulee päättymään.

    Suomesta tulee pysyvästi köyhä, rikollinen ja turvaton paikka, jossa on kurja elää.

    Kiitos mielisairaat viherkommunistit ja muut kirotut suvakit.

  2. Onhan se aika törkeää, että suomalaiset yrittävät saada itselleen sellaisia etuuksia, jotka kuuluvat vain ulkomaalaisille.

    Kysymys onkin siitä, miksi sitten viranomaiset väittävät, että ulkomaalaiset ovat oikeutettuja samaan sosiaaliturvaan kuin suomalaiset. Jos asia olisi näin, ei sillä lopultakaan olisi mitään merkitystä hakeeko henkilö sosiaaliturvaa suomalaisena vaiko ulkomaalaisena.

    Kysymys lieneekin monikulttuurisuudesta. Jos suomalaiseen kulttuuriin kuuluu rehellisyys, on sitä silloin myös vaadittava suomalaiselta. Ja jos ulkomaalaisen kulttuuriin kuuluu epärehellisyys, ei häneltä voidakaan muuta vaatia.

Comments are closed.