Valitettavasti mikään ei muutu ellei koko järjestelmää räjäytetä

Mietin tän päivityksen tekemistä hetken, mutta pakko avata sanainen arkku. Pahoittelen pitkästä tekstistä.
Valitettavasti mikään ei muutu ellei koko järjestelmää räjäytetä. Oon ollu ollut poliittisesti aktiivinen 15 vuotiaasta asti, mutta omat silmät avautui vasta, kun muutin suomeen pitkän ulkomaan oleskelun jälkeen takaisin. Kannatin ennen Kokoomusta, ja olin aktiivinen nuorena Kokoomusnuorissa, mutta oma kannatus on siirtynyt Perussuomalaisille. Suomi on varmaan yksi maailman korruptoitunein maa, mutta meidän korrruptio on rakenteellista erilaista kuten esimerkiksi espanjassa missä asuin. Oon ruvennu arvostamaan espanjalaisten rehellisyyttä korruptiosta, siellä poltiikot ja virkamiehet tunnustaa rehellisesti ostaneensa valtion rahoilla jotakin, mutta suomessa virkamiehet ja poliitikot ajavat asioita kulttuurimarksismin läpiviemiseksi. Loppupeleissä sillä ei oo mitään merkitystä kuka on hallituksessa, asiat ei muutu ennen kuin valtion virkamiehet ministeriöistä irtisanotaan, ne on ihan samoja kulttuurimarksismin kannattajia, kaikilla on siteitä yritysmaailmaan, niin politiikoilla kuin virkamiehillä. Ja pahinta suomalaiset uskoo poliittikkoja. Uskon, että Jussi saisi tiettyjä muutoksia pääministerinä, mutta valitettavasti Jussi joutuisi pahempaan ajojahtiin kuin nyt, todennäköisesti syytettäisiin virkarikoksesta tai jostakin. Meiän järjestelmä pitäisi räjäyttää, ja valtion virkamiehet irtisanoa, opettajakunta ja yliopistojen professorit on pitkälti kulttuurimarksismin kannattajia, ja koulussa pestään lapsia samaan. Aivopesu alko jo mun aikana olen syntynyt 1991, ja osa mun sukupolvesta on ihan aivopestyjä tohon kulttuurimarksismi sontaan, pelkään vaan mitä lapsista tulee.


En tiedä millä keinolla asiat saataisiin muuttumaan, mutta ei vissiin suoran demokratian kautta ainakaan. Eniten mua naurattaa, että meillä ei ole enää sananvapautta, tai oikeestaan ainoastaan jos kannatat kulttuurimarksismia saat sanoa mitä vaan, mutta tän peruspilareihinkin kuulu, että jos ajattelet eri tavalla olet paha sortaja. Mietin vain milloinkohan ensimmäiset suomalaiset hakevat poliittista turvapaikkaa, ajojahdit on vaan lisääntynyt täällä. Kansalta pimitetään mitä hallituksessa ja ministeriöissä puuhataan.


Oletteko tietoisia, että 2012 tehtiin samanlainen laki pohjavesistä kuin kaivoksista esimerkiksi. Mitään ns.valtamediaa ei voi enää seurata, oikeestaan jokainen kanava ja uutismedia on täynnä kulttuurimarksismia, naurettavinta, että pohjosimaat on käytännössä ainoat euroopan valtiot joissa nämä asiat on edes top 10 uutisaiheena.
Järkyttävintä, että Espanjassa asuessa ihailin suomea rakasta isänmaatani, jonka puolesta isovanhempani olivat rintamalla. Mutta kesällä 2018 suomeen paluu avasi silmät, ja pahinta olen menettänyt uskon tätä oikeusvaltiota kohtaan. Koko ostovoima on verotettu pois, ja tämän Rinteen hallituksen korotukset nostaa kaikkien hintoja entisestään, kun loppupeleissä maailman saastumisen kannalta sillä ei ole merkitystä vaikka me kaikki suomalaiset kuoltaisiin pois. Ja pahinta mitä olen huomannut suomessa keskituloisetkin on nykyään köyhiä, ja ensi vuonna tilanne vain pahenee.


Eniten kritisoin Migriä, puolisoni on espanjalainen, tulimme suomeen 12.6.2018, puolisoni aloitti valituisen kokoaiksen työn 1.8.2018, ja vielä nyt syyskuussa 2019 Migri pohtii onko hän oikeutettu työskentelemään suomessa, ja kela ei vieläkään ole antanut oikeutta suomen sosiaaliturvaan, vaikka puolisoni maksaa palkastaan veroja 20%. Naurettavinta tässä on, että hän on Eusta kuitenkin, mutta taitaapa olla niin, että on hän on vääränmaalainen maahanmuuttaja, jos passi olisi hukkunut välimereen ni oltaisiin varmaan päästy helpommalla 🤣
Jos meno jatkuu tähän malliin olemme vähemmistö pian omassa maassamme. En pysty ymmärtämään miksi suomen 5 miljoonaisen kansan pitää pelastaa koko maailma, ja integrointi ei toimi tietystä kulttuureista tuleville elintasopakolaisille.


Espanjassa asuessa tapasin paljon afrikkalaisia, ja lähi-idästä tulleita, kaikkien päämäärä oli pohjoismaat tai keski-euroopan maat. Espanjassa on sama kuin italiassa, valtiolta saa turvapaikanhakijat vain 3kk tukea, ja mitään rasistikorttia on turha ottaa esiin poliisille tai kellekkään muulle, espanjassa sillä ei ole merkitystä, eikä puhuta vihapuheesta. Itse kävin yläastetta espoossa missä 300 oppilaasta 150 oli maahanmuuttajataustaisia, ja koko yläasteaika oli ihan helvettiä, poliisit jatkuvasti koululla, tyttöjä raiskattiin jo tuolöoin pakolaisten toimesta, ja nämä tapahtui 2000-luvun alussa meillä jo kiellettiin suvivirren laulaminen koulun päättäjäisissä ettei vain loukata muslimeita.


Naurettavinta on, että nykyisen käsityksen mukaisesti vain valkoinen voi olla rasisti. Tulevaisuus suomessa ahdistaa; mihin tämä valtio on menossa, kun meidän lapsetkin aivopestään koulussa, vanhaa hyvinvointiyhteiskuntaa ei ole olemassa ja meidän rahat menee ihan muualle kuin suomalaisiin, ja tämä hallitus on suomen tulevaisuudelle kaikista pahin mitä on ollut, toivon, että seuraava hallitus pystyy korjaamaan tämän hallituksen virheet, mutta pahoin pelkään, että he saavat peruuttamattomia virheitä aikaan.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

 1. > Valitettavasti mikään ei muutu ellei koko
  > järjestelmää räjäytetä.

  Olet aivan oikeassa. Demokratiasta itsestään johtuvia ongelmia ei ole mitenkään mahdollista ratkaista demokratian keinoin.

  Romahdus tulee, kun valtiolta loppuvat kansalaisten rahat. Martin Armstrong sanoo sen näin:

  > So do not confuse the rise in the outward
  > demands of socialism. We are running out
  > of other people’s money and the unfunded
  > promises will reach $400 trillion by 2032.
  > There is no possible way to fund that
  > without a crash & burn.

  Lopultakin politiikka on vain yksi keino muiden joukossa selvitä elämästä ja vaurastua tekemättä ollenkaan työtä; toisten ihmisten rahoilla.

Comments are closed.