Ilja Janitskin tulee saamaan tuomion myös hovioikeudessa lähde paljastaa.

Korruptoitunut oikeuslaitos ja tuomarit ovat sopineet antavansa tuomiot myös hovioikeudessa kaikille kolmelle, jotka ovat mv-oikeudenkäynnissä saaneet tuomiot käräjäoikeudessa. Kyseessä on pelkkä teatteri, jossa tuomiot ovat päätetty etukäteen. Kyseessä on poliittinen oikeudenkäynti. Ilja Janitskin paljasti suomalaisen korruptoituneet eliitin, korruptoituneen poliisin rikoksia ja nyt nämä tahot yrittävät tehdä Ilja Janitskinista varoittavan esimerkin jokaiselle vaihtoehtomedian ylläpitäjälle. Siitä mitä tapahtuu jos korruptiota paljastetaan julkisuuteen. Suomessa ei voi luottaa poliisin, eikä oikeuslaitokseen. Nyt on paljastunut, että KRP on lavastanut kommentteja mv-lehteen, joista Ilja Janitskin tuomittiin. Mitään korvauksia asianomistajat eivät tule koskaan saamaan, koska tuomitut ovat kaikki varattomia. Katso videot.About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.