Avoimet kysymykset hallituspuolueille ja suvakeille.

Levittäkää alla olevia kysymyksiä somessa ja kysykää kaikilta suvakeilta.

Itse ainakin haluaisin nähdä maahanmuuton puolustajien antavan selkeän vastauksen seuraaviin kysymyksiin:
1) Miksi Suomen ylipäänsä pitäisi olla ottamassa vastaan tulijoita Afganistanista, Irakista, Syyriasta tai Somaliasta. Suomesta ei ole suorian lentoyhteyksiä yhteenkään noista maista. Siten jokainen tulija, on tullut jonkun sellaisen maan kautta, joka on allekirjoittanut YK:n pakolaissopimukset (1951 ja 1967) ja joka on rauhallinen. Miksi turvapaikkaa ei ole haettu näistä kauttakulkumaista?
2) Miksi EU ei voimakkaasti vaadi Lähi-idän rikkaita öljyvaltioita vastaanottamaan turvapaikanhakijoita?
3) Kuinka paljon Suomi voisi ottaa vastaan maahantulijoita humanitäärisin perustein (ei siis sellaisia, joilla jo tullessaan on laillinen työpaikka tiedossaan) seuraavan 5 vuoden kuluessa? Olisiko se 50 000 vai 500 000 vai 5 miljoonaa? Mikä on ns. suvaitsevaisten kipuraja?
4) Entä vastaavasti EU:n yhteinen kipuraja? 2 miljoonaa, 20 miljoonaa vai 100 miljoonaa?
Kohtiin 3) ja 4) tiedoksi, että Afrikassa ja Lähi-idässä on yli 2 miljardia ihmistä. Pelkkä 1 prosentti tuosta joukosta tarkoittaisi 20 miljoonaa tulijaa.

Maahanmuutto on hallitsematonta silloin, kun on kyse siitä että ns. pakolaiset/maahanmuuttajat valkoivat ei lähintä turvapaikkaa, vaan maan jossa on parhaat sosiaaliset etuudet, löperöin oikeusjärjestelmä, vähiten palautuksia, jossa taustoja ei tarkasteta käytännössä mitenkään, joka ei edes tutki tulijoiden terveyttä. Tuossa jo aiemmin todettiin, että on varsin kummallista että tänne tullaan monien rauhallisten ja pakolaissopimukseen kuuluvien maitten halki, maksaen pieni omaisuus matkasta kauas pohjolaan.

Tälle on selityksensä, ymmärräthän. Jos ihminen pakenee kotimaastaa henkensä kaupalla, minusta on aika jännä että päämääränä on pohjolan perämetsät, eikä lähin turvasatama, tai mikä tahansa tusinasta jonka kautta hän tänne kulkee. Kuvio jossa laskelmoiden hakeudutaan kuolemanuhasta lihapatojen ääreen ei välttämättä ole oikein uskottava, se vähän vesittää ajatusta että tänne tullaan yhteiskunnan jäseneksi jolla on työ ja elinkeino, eikä yhteiskunnan elätiksi.

Valitettavasti näiden ihmisten oma toiminta osoittaa, ettei heidän päämääränsä ole sopeutua yhteiskuntaan, vaan käyttää sitä hyväkseen. Ja tämä on helppo todistaa: menehän ja nauti ateria esim. Somalialaisessa ravintolassa. Kun meille tuli venepakolaisia aasiasta, kaupunkeihin nousi kymmenittäin kiinalaista jne. ruokaa tarjoilevia ravintoloita, koska näille ihmisille työ on yhtä kuin elämä, kunnia, ja heillä oli tarve sopeutua tähän yhteiskuntaan. Luetteles koko maan Somalialais-ravintolat? Tuleeko edes viiden listaa? Tie sydämiin käy vatsan kautta, mutta sitä ei edes yritetä? Aika jännä?

Eikä kannata yleistää, koska tänne tulee pääasiassa aivan kunnon ihmisiä. Kenelläkään täysijärkisellä ei voi olla mitään sitä vastaan, että täältä tarjotaan turvapaikkaa sitä tarvitseville. Ongelma on se muuttoliike, joka tulee ohessa vain käyttämään hyväksi etuisuuksia ja löperöä oikeuslaitosta. Ongelma on se, että näille annetaan liikaa anteeksi, heidän annetaan pilata niiden kunnollisten ihmisten maine. Meillä pitäisi perehtyä paremmin esim. lähtökohtiin joiden vuoksi alkuperämaasta on paettu. Jos rajan yli tulee tuhansin asepalvelusikäisiä miehiä eikä käytännössä montaakaan naista lapsineen, kannattaisi varmaan miettiä motiiveja hiukan tarkemmin. Ts. ”jätetään naiset ja lapset sotaan ja pakolaisleireille, mennään itse pohjoiseen leveän leivän ääreen ja hyvinvointiin” ei välttämättä ole se mihin suomalaiset haluavat kansana kannustaa. Ja tullaan väärillä henkilötiedoilla, valehdellaan kaikki alkaen iästä? Miksi? Motiivi tähän oli mikä? Haen turvapaikkaa, varmuuden vuoksi väärällä nimellä ja tiedoilla…just juu.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Hyviä kysymyksiä. Suvakeilta vaan ei saa kunnon vastauksia. Nillähän on aina jotain ympäripyöreitä, että kun meidän pitää. No sit kysymys, miksi pitää? Vastaus on vaan et kun pitää.

    Tyhmiä sekopäitä suvakit ja viherkommarit on.

Comments are closed.