Ulkomaalaisten ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla vastaanottokeskuksessa.

Katso video.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

3 Comments

  1. Jokainen joka vastustaa maahanmuuttajia, turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja laittomasti maassa olevia ja tulevia on rasisti. Jokainen rasisti on natsi. Näiden paljastusten leviäminen on estettävä somessa keinolla millä hyvänsä, jotta totuus ei paljastu koskaan!

  2. Mä olen budjannu korkeavuorenkadulla kalliossa ogelissa varsikassa ja nyt böndellä 15 vuotta ja kävin itiksessä kuukausi sit ja halttasin ostarin läpi niin kaikki kuppilat täynnä ei näkyny oikeestaan yhtään kantasuomalaista ja snadisti laskeskelin vastaantulevaa jengiä niin arviolta 60-70% oli vähemmän härmäläisen näköisiä mutta glogu oli n 17,00 niin johtu varmaan siitä kun ne kaikki olivat tulossa duunista metrolla.
    Onnea teille stadilaisille kun olette saaneet mitä olette tilannu ja jatkakaa samaa hölmöilyä ja äänestäkää näitä koijärveläisiä ja hagigsen tunareita.
    Ja onneks teillä on se yks pahimpia koijärveläisiä abbarikaupunginjohtajana.
    Iiro sano -90 luvun laman aikana takasatulalta et jos mä saisin päättää niin vihreitten puolue kiellettäisi lailla ja sak lopetettaisi.
    Ei olis huono idea varsinkaan nyt.

Comments are closed.