Ryhdy toimittajaksi -Tee juttu.

Kantasuomalainen ei tuota koskaan mitään sisältöä itse on ihmisten tuotettava sisältöä kantasuomalaiselle. Ryhdy toimittajaksi -Tee juttu ja lähetä se meille alla kommentteihin julkaisemme jutun ilman tarkastusta. Poistamme jutun heti, kun se laitetaan julkaisujonoon. Juttuja julkaistaan 1 päivässä eli saat 24 tuntia ilmaista julkisuutta useille tuhansille lukijoille. Sinulle tärkeistä aiheista. Mikä tahansa juttu kelpaa lyhyt tai pitkä tai siltä väliltä ja jokaisella on mahdollisuus nyt ryhtyä toimittajaksi. Levittää tietoa muille itselle tärkeistä aiheista tai paljastuksista. Sähköpostia ei tarvitse ilmoittaa ja jos haluat olla anonyymi käytä tor browseria ennen kuin lähetät jutun. www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en
Jokainen vastaa itse kirjoittamansa jutun laillisuudesta ja tietojen oikeellisuudesta. Kantasuomalainen ei ota mitään vastuuta jutuista. Jutut julkaistaan suoraan ilman tarkastusta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.