Taistelemme uuden itsenäisyyden puolesta

Me emme aio katsoa vierestä, kun siirtolaismassat raiskaavat suomalaislapsia poliisin pyrkiessä parhaansa mukaan piilottamaan rikokset julkisuudelta. Emme suostu antamaan anteeksi petturipoliitikoille, jotka myyvät ympäristömme, hyvinvointimme ja itsenäisyytemme Goldman Sachsin ja George Sorosin kansainväliselle kartellille. Emme lopeta työtämme ennen kuin olemme turvanneet verenperimältään suomalaisen Suomen, jolla on täydellinen lainsäädännöllinen, taloudellinen ja puolustuspoliittinen itsemääräämisoikeus.

Olemme tekijöiden liike, sillä uskomme, että propaganda ja toiminta tukevat toisiaan. Poliittinen analyysi on voimatonta, elleivät kansallismieliset uskalla seistä kaduilla puolustamassa asiaansa. Siksi kutsumme mukaamme määrätietoisia suomalaisia, jotka tietävät, että on aika siirtyä sanoista tekoihin!
kohtivapautta.com/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.