Greta Thunberg Soroksen rahoittama valehteleva nukke.

Greta Thunberg ei itse kirjoita puheitaan. Ne puheet hänelle kirjoittavat aikuiset globalistit, joiden valehtelu propogandaa Greta sitten toistaa. Jokainen ilme ja ele Gretan puheissa on harjoiteltu etukäteen. Greta on vain väline globalisteille ja Sorokselle levittämään heidän propagandaansa. Ilmastonmuutos on kiistatta maailman suurin huijaus 15 000 miljardin arvoinen vuodessa onnistuessaan. George Soros rahoittaa massamaahanmuuttoa ja ilmastomuutosvalhetta. Ilmastovalheessa ovat täysin samat tahot taustalla, jotka ajavat massamaahanmuuttoa.

"Kuinka paljon ihmisen osuudesta ilmastonmuutoksessa on paperilla ja kuinka paljon ilmakehässä?" – Simo Ruoho Lappajärvellä 30.3.2019. Jos haluat että vouhotus loppuu, kannattaa alkaa jakamaan näitä videoita.

Posted by Pekka Kangas on Friday, September 27, 2019

dlive.tv/vihapuhefm

Ilmastonmuutosvalhetta käytetään vain keinona rahoittaa ja oikeuttaa 62 miljoonaan ilmastosiirtolaisen tulo Suomeen. Ensimmäistä kertaa historiassa pelokas veronmaksaja on valmis nielemään jatkuvat verojenkorotukset ilmastonmuutoksen nimissä. Lisäksi siinä sivussa myöntymässä siihen, että ulkomaalaiset tulevat maahan elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Valtio tarvitsee jatkuvasti lisää rahaa, koska mikään leikkaus, eikä verojenkorottaminen, eikä lainanottaminen riitä. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrät kasvavat jatkuvasti Suomessa, koska jatkuvasti tulee lisää ja kustannukset kasvavat jatkuvasti. Sitä varten on keksitty ja tartuttu ilmastovalheeseen. Sen ainoa tarkoitus on verottaa kansaa aina vain kovemmin, koska valtion pohjaton kassa on aina tyhjä. Avoimien rajojen ja monikulttuurisuuden takia Suomeen tulee jatkuvasti lisää ulkomaalaisia elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja mitään työtä 80-90% ei tule koskaan tekemään. Aina kun taustalla on YK, joka on korruptoitunut läpimätä järjestö. Niin tietää, että se on valhetta tai hyvin paha kantaväestölle. YK on massasiirtolaisuuden ja ilmastohysterian taustalla.

Lue linkit ja katso videot.

www.youtube.com/watch?v=ASi12HS9KJQ

George Soroksen rahoittamia suomalaisia puolueita ja henkilöitä ovat. Kokoomus, keskusta, sdp, vihreät, vasemmistoliitto, rkp ja kristilliset. Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Petteri Orpo, Kay Mykkänen, Sauli Niinistö, Jutta Urpilainen, Li Andersson, Maria Ohisalo, Katri Kulmuni, Pekka Haavisto, Antti Rinne, Anna-Maja Henriksson, Paavo Arhinmäki…

MOT: Ilmastokatastrofi peruutettu 

areena.yle.fi/1-50086252


Tutkijat varoittavat Auringon aiheuttamasta ”minijääkaudesta”, joka voi viilentää maapalloa 2030-luvulla

tekniikanmaailma.fi/tutkijat-varoittavat-auringon-aiheuttamasta-minijaakaudesta-joka-voi-viilentaa-maapalloa-2030-luvulla/

Jäämereltä purkautuu Suomeen kylmää ilmaa – lunta voi sataa pohjoisessa jopa 10 senttimetriä

www.is.fi/kotimaa/art-2000006252791.html

Immonen: Politikointi kouluissa ja päiväkodeissa lopettava – ”Opettajat pelottelevat lapsia ja nuoria järjestelmällisesti ilmastokatastrofilla”

www.suomenuutiset.fi/immonen-politikointi-kouluissa-paivakodeissa-lopettava-opettajat-pelottelevat-lapsia-nuoria-jarjestelmallisesti-ilmastokatastrofilla/

Puolueen on korkea aika julistaa ilmeinen totuus: ”Ilmastonmuutos” on huijausta alusta loppuun. PS jäsen Kaj Granlund vetää asian rautalangasta kirjasessa Telluksen älypako…” Lataa ilmaiseksi tästä:nanomatic.fi/pdf/Ilmasto.pdf

Greenpeace rahanteko koneisto

WWF kuulemma on mukana taksvärkipäivillä, vanhempien pitäisi kysellä WWF toimista, tukeakko tällaista järjestöä!!

WWF-funded guards ‘raped and tortured pregnant women’, leaked report says – See more at: www.civilsociety.co.uk/news/wwf-funded-guards-raped-and-tortured-pregnant-women-leaked-report-says.html#sthash.IjL1pkr5.dpuf

WWF-Backed Guards Raped Pregnant Women And Tortured Villagers At A Wildlife Park Funded By The US Government

www.buzzfeednews.com/article/tomwarren/leaked-report-wwf-backed-guards-raped-pregnant-women

France’s 70-Day Heat Wave Of 1911 Killed 41,000 In “Uninterrupted Heat”, Most Were Babies

note the unusually warm summer in Arctic Norway and the observations of Capt. Martin Ingebrigtsen, who has sailed the eastern Arctic for 54 years past. He says that he first noted warmer conditions in 1915, that since that time it has steadily gotten warmer, and that to-day the Arctic of that region is not recognizable as the same region of 1865 to 1917. Many old landmarks are so changed as to be unrecognizable. Where formerly great masses of ice were found there are now often moraines, accumululations of earth and stones. At many points where glaciers formerly extended far into the sea they have interely disapeard.

www.climate4you.com/Text/1922%20SvalbardWarming%20MONTHLY%20WEATHER

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

3 Comments

  1. Skeptikkojen mukaan Maan lämpötila on noussut vain maa-asemien mittausten perusteella. Nämä ovat vuosi vuodelta enemmän ns. kaupunkiefektin vallassa ts laajeneva asutus lämmittää mittausasemia. Satelliittimittausten mukaan ilmakehän lämpötila ei ole noussut lähes 20 vuoteen!
    Ketähän tässä pitäisi uskoa?
    Toisaalta noin 6000 v sitten, ns. Atlanttisen lämpökauden aikana Suomessakin oli useita asteita nykyistä lämpimämpää. Lapissa kasvoi suuria honkia nykyisin kylmemmillä, puuttomilla alueilla! Näitä löytyy vieläkin tunturijärvien pohjaliejuista. Mikähän lämpenemisen sai aikaan? Ei ainakaan ihminen.

  2. Samalla vasemmistologiikalla voimme myös julistaa että lämmintä vettä 24/7 juoksuttavat ”pakolaiset” itseasiassa toimillaan PELASTAVAT Pohjolan ja Euroopan vedenpaisumukselta. Muslimipato joka juoksuttaa kaiken ylimääräisen rasistisen veden pois. Ja he tekevät kaiken tämän meille ILMAISEKSI, ja missä on kiitos??! Mainitsemisen arvoista myöskin on se että kun puskissa iltaisin vaanii tuhansia muslimeita niin valkoiset naiset eivät enää mene ulos hölkkäilemään ja siten naisten hiilijalanjälki pienenee merkittävästi. Jos nainen kuitenkin rasistisesti uhmaa islamia, menee lenkille ja tietenkin pääsee 5 muslimin raiskaamaksi, niin ajatelkaa mikä tehokkuus! Mikä säästö! Muslimit hoitavat viiden miehen hommat yhdellä kerralla! Naiseltakin säästyy aikaa ja vaivaa kun 5 yhdyntää suoritetaan samaan aikaan. Hiilijalanjälki on tämänkin arvokkaan ilmaisen muslimilahjan kohdalla miltei olematon! Muslimien meille oudoilta vaikuttavat tavat oikeasti auttavat pelastamaan ilmaston sekä maailman. Arvokasta, niin arvokasta. Johtopäätös: Suomi tarvitsee vähintään 20 miljoonaa muslimia lisää seuraavan kahden vuoden aikana, muuten Helsinki, Turku ja Jyväskylä katoavat mereen. Hävetkää Persut, hävetkää!!!

Comments are closed.