Miten tehdä anonyymi blogi. Poliisi ei pysty selvittämään käyttäjää.

Käytä ilmaisia blogialustoja mutta aina torbrowserin kautta ja anonyymi sähköpostin kautta torbrowseria käyttäen. Keksityillä nimillä tai googlella käyttäen muiden yhteystietoja. Kaikki sivustot luovuttavat kaikki tiedot viranomaisille mitä annat heille. Eli sähköposti, nimi ja osoitetiedot, maksutiedot, ip-osoite. Siksi on tärkeää, että mikään annettu tieto ei ole oikea tai on sellaista, jota ei voi jäljittää = ip aina torbrowser, sähköposti anonyymi, maksutiedot virtuaalivaluutta Monero (XMR)), nimi ja osoitetiedot keksityt tai jonkun netistä poimitun henkilön.
wordpress.com/
www.blogger.com/

Tarvitset vielä anonyymin sähköpostin, jota et koskaan käytä omalla ip-osoitteellasi vaan käytät sitä aina torbrowserin kautta

www.lifewire.com/get-free-email-account-1164062
protonmail.com/
www.lifewire.com/best-secure-email-services-4136763
www.msgsafe.io/

Torbrowser.
www.torproject.org/download/

Miten teet anonyymin nettisivuston, jonka käyttäjää poliisi ei pysty selvittämään.
Sivusto vaatii domain nimen ja hosting eli paikan ja ne ovat yleensä maksullisia. Siksi pitää valita sellaiset sivut, jotka hyväksyvät virtuaalivaluuttojen, joita ei voi jäljittää Monero (XMR) käytön maksuna. Eli webhosting ja domain hosting, jotka hyväksyvät maksuna Monero (XMR) alla linkeissä. Kaikki sivustot luovuttavat kaikki tiedot viranomaisille mitä annat heille. Eli sähköposti, nimi ja osoitetiedot, maksutiedot, ip-osoite. Siksi on tärkeää, että mikään annettu tieto ei ole oikea tai on sellaista, jota ei voi jäljittää = ip aina torbrowser, sähköposti anonyymi, maksutiedot virtuaalivaluuttana aina Monero (XMR), nimi ja osoitetiedot keksityt tai jonkun netistä poimitun henkilön. Käytä vain Monero (XMR) hyväksyviä web hosting ja domain hosting palveluita alla lista.

cryptwerk.com/pay-with/xmr/
web.getmonero.org/community/merchants/
www.getmonero.org/


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.