Miten Suomi tuhottiin monikulttuurisuudella.

Vahva lukusuositus niin elämän perimmäisistä kysymyksistä, poliittisesta pelistä, maahanmuutosta kuin laitapuolen kulkijoiden elämästäkin kiinnostuneille.

Tässä maahanmuuttoaiheista katkelmaa kirjasta: “Organisoin valtiovarainvaliokunnan turvallisuusjaoston puheenjohtajan roolissa huhtikuussa 2016 vierailun Maahanmuuttovirastoon eli Migriin. Mukaan lähti ryhmästämme edustajat Laura Huhtasaari, Simon Elo ja Jari Ronkainen sekä muuta henkilökuntaa… Ylijohtaja Jaana Vuorio tuli tapaamaan meitä, samoin kuin muuta Migri johtoa. Me poliitikot emme juurikaan ehtineet ääneen, kun maahanmuuttajat kertoivat, miten islam antaa valtuudet valehdella esimerkiksi turvapaikan saamiseksi. Epärehellisyys aiheutti osaltaan vaikeuksia myös kristinuskoon kääntyneille hakijoille, jotka joutuivat jopa turvapaikkapuhuttelussa avustavien tulkkien kiusanteon kohteeksi. Eniten ihmetytti turvapaikkaprosessin uskottavuus. Turvapaikkaa hakevan kertomuksen todenperäisyys piti todeta perin tuunin puhuttelun perusteella, eikä materiaalina voinut käyttää juuri muuta kuin kertomusta itseään.

Keskustelu käytiin rakentavassa hengessä, mutta viestimme oli selkeä. Miksi niin moni turvapaikanhakija sai oleskeluluvan? Poiketen monen muun Euroopan maan linjasta yksikään somalialainen ei saanut kielteistä turvapaikkapäätöstä vuonna 2015. Vaadimme uskottavampaa tapaa todeta turvapaikkaa hakevan tarinan uskottavuus.”

Kokoomuksen ja keskustan petos puolueen hajotessa:

“Halusin uskoa siihen, että hallituskumppanit kuitenkin ottaisivat meidät mieluummin kuin kiikkerän koalition ruotsalaisten ja kristillisten kanssa. Niin olisivatkin epäilemättä ottaneet, ellei heille olisi ollut tarjolla uusi vaihtoehto. Siitä kukaan meistä Jussin voiton hyväksyneistä ei tiennyt mitään.

Tuore puheenjohtaja Jussi Halla-aho kävi maanantaina Kesärannassa valeneuvotteluissa. Hän on jälkikäteen kertonut, että hallituskumppanit pitivät – ehkä yllättäenkin – mahdollisena, että maahanmuuttopolitiikkaan löydetään yhteinen sävel. Pahin arvopohjaongelma oli kuulemma EU-asioiden kanssa – unionia emme olisi saaneet kritisoida poikkipuolisella sanalla.”

“Perussuomalaisten potkut hallituksesta olivat keskustalle ja kokoomukselle valtapeliä – yritys tuhota poliittinen kilpailija ja lisätä omaa valtaansa hallituksessa. Ennen kaikkea ne olivat kuitenkin yritys leimata maamme tulevaisuuden kannalta olennainen keskustelu epäasialliseksi ja ei-toivotuksi. Tähän peliin loikkarit suostuivat.”

“Tyhmintä taistelua rasismia vastaan on jonkin sellaisen kutsuminen rasismiksi, joka ei oikeasti sellaista ole. Silloin todellinen rasismin käsite hämärtyy ja vesittyy.”

Mika on ansioitunut myös lähetystyössä islamilaisissa maissa. Vaikka joissakin näistä maista on uskonnonvapaus, niin kristillisen materiaalin jakaminen, eli käännytystyö on usein joko virallisesti tai epävirallisesti kiellettyä. Erään kerran Mika jopa liimasi Marokossa Jeesus-tarran päämoskeijan oveen. Joissakin muslimimaissa putkat ovat tulleet tutuiksi.

Niikko – Pysäyttämätön

Monikulttuurisuudesta ei voi poimia vain hyviä puolia kuin rusinoita pullasta. Sen mukana tulee myös huonot puolet jotka heikentävät vastaanottavan maan turvallisuutta, niin kantaväestön kuin maahanmuuttajien osalta. Tätä toimittajien ja puusilmäisesti maahanmuuttoa ylistävien on ylivoimaisen vaikea ymmärtää.

15.1.19: “Seksuaalirikosilmoitukset lisääntyivät eniten Helsingissä – raiskauksista epäillyistä 54 % ulkomaalaisia” www.uusisuomi.fi/…/9f2ad8c2-41f8-3c7f-9de5-114642d9…
9.6.18 (ks. pvm): Silloinen pääministeri Juha Sipilä (keskusta) nosti esiin seksuaalisen ahdistelun: ”Mikä meitä suomalaisia vaivaa?” www.iltalehti.fi/politiikka/a/201806092201003020
Suomen kansalaisuuden saa jopa neljässä vuodessa. Sen jälkeen ulkomaalaistaustaiset näkyvät tilastoissa suomalaisina. 14.6.18: “Taas jaettiin ennätysmäärä Suomen kansalaisuuksia” www.karjalainen.fi/…/uutis-alue…/kotimaa/item/185650uusisuomi.fiPoliisin uudet tilastot: Seksuaalirikosilmoitukset lisääntyivät eniten Helsingissä – raiskauksesta epäillyistä 54% ulkomaalaisiaPoliisin viime vuoden tilastojen ennakkotietojen…

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

Comments are closed.