Suomeen marssi yli 30 000 sotakuntoista muslimimiestä Mikä Suomessa muuttui?

1) 2015-2016 Juha Sipilän ja Petteri Orpon ollessa pääasiallisia vastuullisia, Suomeen marssi yli 30 000 sotakuntoista muslimimiestä 10 turvallisen maan läpi hakemaan “turvaa”. Mikä Suomessa muuttui?

2) Linkissä: A) “Yli puolet suomalaisista uskoo terrori-iskuun Suomessa vuoden sisällä” B) ”Isisin pirullinen juoni paljastui: terroristit tekeytyvät pakolaisiksi” C) “Suomi arvioi, että myönteisen päätöksen saaneista turvapaikanhakijoista 70 %:lla on henkilöllisyys varmistamatta” D) Tilanne 20.7.2016: “Tilastollinen totuus maailman terrorismista on se, että 96,5 % terroristeista tänä vuonna on ollut muslimeja.” www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1520606171285941/

3) Aamulehti 7.4.17: “Suomessa on varauduttu siihen, että kuorma-autolla voidaan ajaa väkijoukkoon” www.aamulehti.fi/…/poliisi-suomessa-on-varauduttu-s…

4) Aamulehti.fi 29.4.17: “Poliisi varautui Tampereella terrori-iskun uhkaan: Kadut tukittu raskailla ajoneuvoilla” www.aamulehti.fi/…/poliisi-varautui-tampereella-te…/

5) Linkissä:

Päivi Nerg: “Ei anneta valtaa pelolle”

Juha Sipilä: “Pelolle ei pidä antaa sijaa”

Alexander Stubb: “Ei saa antaa pelolle valtaa”

Petteri Orpo: “Ei saa antaa pelolle valtaa eikä hyväksyä rasismia” www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1232234673456427/

6) Video linkissä. Yle Uutiset 12.3.16. Pääministeri Juha Sipilä: “Kaikki Suomeen tulleet olisi voitu palauttaa, koska kaikki muut paitsi Venäjältä tulleet ovat saapuneet Dublin-sopimuksen alla olevien maiden kautta.” www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1223901997623028/

7) Dosentti Arto Luukkanen 22.11.15: “Suomen historian epäonnistunein sisäministeri? Epäonnistuneimman sisäministerin viitan voisi ojentaa hyvällä syyllä Petteri Orpolle. Hänen puolestaan puhuvat seuraavat argumentit:” www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1193635460649682/

8) Jos turvapaikanhakijat saavat jalkansa Suomen maaperälle, niin heille myönnetään ilmainen asuminen ja ylläpito jopa vuosiksi veronmaksajien kustannuksella hakemusten ja valitusten käsittelyn ajaksi. Siksi vastaanotto pitäisi tehdä Länsirajalla Haaparannan puolella. Silloin paperittomat (joita on suurin osa) sekä mm. Dublin-tapaukset voitaisiin lähettää heti paluumatkalle. Lue lisää: www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1441475839198975/

Tässä on tyyppiesimerkki miten Kummelia mukaellen ”apinaa koijataan”. Helsingin kaupunginhallitus ja uutinen kertoo, että “paperittomien” eli laittomasti maassa olevien hoito maksoi vain 33 000 euroa vuonna 2018.

Luku pitää paikkaansa, mutta vain perusterveydenhuollon osalta. Luvusta puuttuvat sosiaalitoimen ja majoituksen menot, jotka olivat 2018 noin 1,3 miljoonaa euroa.

Luvusta puuttuu myös erikoissairaanhoidon menot 9,8 miljoonaa euroa. Husin pitää hakea kiireellisen hoidon menot Kelalta, kun potilas on laittomasti maassa ja lopuista ei kiireellisistä lähtevät laskut helsinkiin kustalaskutuksena.

Kysyimme kuudeltatoista Suomeen tulleelta pakolaiselta, mistä he ovat, miksi he tulivat ja mitä he odottavat tulevaisuudelta. Ibrahim 30 v. haluaa mennä kouluun.
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000998832.html

Poliisi kertoo 15.12 15: ”Turvapaikanhakijoista suurin osa on paperittomia 91%. Poliisi ei tiedä heidän taustoistaan yhtään mitään 82%. Heidät otetaan vastaan sillä nimellä ja syntymäajalla minkä he itse ilmoittavat.”

Monikulttuurisuudesta ei voi poimia vain hyviä puolia kuin rusinoita pullasta. Sen mukana tulee myös huonot puolet jotka heikentävät vastaanottavan maan turvallisuutta, niin kantaväestön kuin maahanmuuttajien osalta. Tätä toimittajien ja puusilmäisesti maahanmuuttoa ylistävien on ylivoimaisen vaikea ymmärtää.

15.1.19: “Seksuaalirikosilmoitukset lisääntyivät eniten Helsingissä – raiskauksista epäillyistä 54 % ulkomaalaisia” www.uusisuomi.fi/…/9f2ad8c2-41f8-3c7f-9de5-114642d9…
9.6.18 (ks. pvm): Silloinen pääministeri Juha Sipilä (keskusta) nosti esiin seksuaalisen ahdistelun: ”Mikä meitä suomalaisia vaivaa?” www.iltalehti.fi/politiikka/a/201806092201003020
Suomen kansalaisuuden saa jopa neljässä vuodessa. Sen jälkeen ulkomaalaistaustaiset näkyvät tilastoissa suomalaisina. 14.6.18: “Taas jaettiin ennätysmäärä Suomen kansalaisuuksia” www.karjalainen.fi/…/uutis-alue…/kotimaa/item/185650uusisuomi.fiPoliisin uudet tilastot: Seksuaalirikosilmoitukset lisääntyivät eniten Helsingissä – raiskauksesta epäillyistä 54% ulkomaalaisiaPoliisin viime vuoden tilastojen ennakkotietojen…

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Toi on niin sekopäistä touhua, että ei voi käsittää. Meillä on oikeesti mielenvikaiset äänestetty eduskuntaan, sillä normaalilla päällä varustettu ihminen ei vain yksinkertaisesti toimisi noin vaikka ulkomailta painostettaisiin niin kuin varmasti painostetaankin.

    89

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.