Muslimit terrorisoivat Suomea jatkuvasti.

Suvakkinaisilla on yli 50 kertainen riski joutua kehitysmaalaisten raiskauksien kohteeksi. Syynä on se, että suvakkinaiset hankiutuvat itse kehitysmaalaisten läheisyyteen jatkuvasti ja juuri siksi joutuvat raiskatuksi. Toivottavasti mahdollisimman moni suvakkinainen joutuu raiskatuksi kehitysmaalaisten toimesta. Mitä useampi suvakki joutuu raiskatuksi sitä useampi ei suvakki selviää joutumatta raiskatuksi. Yhä useampi suvakkinainen joutuu tulevaisuudessa kehitysmaalaisten raiskaamiksi. Suvakit saavat täysin sitä mitä ovat aina halunneet. Valitettavasti myös moni ei suvakki lapsi ja nainen joutuvat raiskatuksi. Moni suvakkinainen huoraa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kanssa työaikana vastaanottokeskuksissa ja muissa paikoissa. Lue alta miten.


Alla tuomiossa ei suvakki joutui valitettavasti raiskatuksi. Suurin osa ulkomaalaisista raiskaajista on muslimeja joiden uskonto on islam.
Muslimies raiskasi mutta oikeus jätti tuomitsematta.

Lapsen raiskannut muslimi selvisi ehdollisella – Oikeus: ”Vankeus haittaisi tuomitun sosiaalista selviytymistä”. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1998 syntyneen Ismael Kaban kahden vuoden vankeusrangaistukseen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta. Tuomio määrättiin ehdollisena, eli vankilaan ei tarvitse mennä.

www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f2b5b676-6bf3-47c1-ba96-226056ecf727

1) Pekka Särkiö 24.5.17: ”Raiskaukset ovat yksi terrorisodan muoto. Näin osoitetaan omaa valtaa ja voimaa: vastustaja on kyvytön suojelemaan naisiaan.” www.kotimaa24.fi/…/naiset-ja-lapset-terrorin-maale…/
2) Kaleva.fi 11.2.16 (ks. pvm): ”Terrori, väkivalta, raiskaukset” – Islam pelottaa ääriaineksen takia. www.kaleva.fi/…/terrori-vakivalta-raiskaukse…/719816/
3) MTV.fi 19.1.16 (ks. pvm): ”Helsingin keskustassa on liikkunut useita 10-20 ulkomaalaisen muodostamia porukoita, jotka ovat kohdistaneet seksuaalista ahdistelua naisiin” www.mtv.fi/…/poliisi-uudenvuoden-ahdistelus…/5697006
4) Verkkouutiset 12.1.16 (ks. pvm): ”Hyökkää ja raiskaa valkoinen nainen. Tehkää taharrush gamai kaikkialla Euroopassa. Hyökätkää heidän naisiaan vastaan, näyttäkää keitä olemme.” www.verkkouutiset.fi/seksuaalinen-ahdistelu-oli-en…/

Poliittinen poliisi Polpo jättää tutkimatta ulkomaalaisten naisten ja lasten raiskauksia ja raiskausten yrityksiä, seksuaalista väkivältaa ja muuta vastaavaa, joita Suomessa tapahtuu arviolta yli 500 000 vuodessa. 90% tekijoistä on ulkomaalaisia.

15.8.19: ”Poliisi jätti (ennen eduskuntavaaleja tarkoituksella?) tutkimatta 2000 vihjettä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/792325-hs-poliisi-jatti-tutkimatta-2000-vihjetta-lapsiin-kohdistuneista

Kuka tahansa saattaa milloin vain joutua pahoinpidellyksi tai murhatuksi. 1) HELSINKI. IS.fi 4.10.16: ”Taposta epäilty veitsimies vangittiin. Sekavia puhunut mies valitsi uhrinsa sattumanvaraisesti. Epäilty on ulkomaalaistaustainen (irakilainen Al-Muntazar Al-mehsen), mutta hän on sittemmin saanut Suomen kansalaisuuden. Hän on asunut Suomessa useita vuosia. Henkirikos tapahtui Helsingin Puotilassa 31.7.16. Vuonna 1990 syntynyt mies puukotti hänelle entuudestaan tuntematonta, vuonna 1930 syntynyttä miestä kuolettavasti. Uhri löydettiin Puotilan kappelin läheisyydessä sijaitsevasta puistosta. Uhri valikoitui sattumalta. Hän vain sattui tulemaan vastaan. Tekoon ole löytynyt minkäänlaista järkevää motiivia.” www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001919566.html

LISÄYS KOHTAAN 1: Helsingin Puotilassa 31.7.16 suomalaista vanhusta kuolettavasti puukottanut irakilainen Al-Muntazar Al-mehsen esiintyy Palefacen videolla ”Emme suostu pelkäämään”. Lisätietoja: www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1287610284585532/

2) KAJAANI. Kaleva.fi 27.9.16: ”Kajaanin Otanmäen rikosten uhrit valikoituivat sattumalta. Kaksi (kielteisen turvapaikkapäätöksen saanutta) irakilaista turvapaikanhakijaa vangittiin rikoksista epäiltyinä. Irakilaiset ovat lyöneet henkirikoksen uhria nyrkillä ja veitsellä sekä potkineet häntä. Mies kuoli saamiinsa vammoihin. Mieheltä anastettiin matkapuhelin ja pankkikortteja. Myös samojen irakilaisten myöhemmin ryöstämä toinen mies valikoitui kohteeksi sattumalta. Häntä kuristettiin ja hänet kaadettiin maahan. Mieheltä anastettiin matkapuhelin ja rahaa.” www.kaleva.fi/…/otanmaen-rikosten-uhrit-vali…/739290/

3) OULU. Kaleva.fi 16.1.15: ”Oleskeluluvan saanut somali surmasi kaksi suomalaista kirveellä Oulussa. Vuonna 1979 syntynyt mies meni oululaiseen baariin ja löi kirveellä ennalta varoittamatta työntekijää, joka oli käsittelemässä tietokonetta. Kun tekijä poistui baarista, hän surmasi sen ulkopuolella toisen baarin asiakkaan, vuonna 1940 syntyneen miehen, ylävartaloon kohdistuneella lyönnillä. Poliisin tullessa surmaajan asunnolle, murhaaja löi poliisia kirveellä suojakypärään. Mies menehtyi, kun kirveellä lyöty poliisi ampui häntä tilanteessa kaksi kertaa.” www.kaleva.fi/…/poliisi-kirvessurmaaja-oli-s…/686918/ ja www.suomenuutiset.fi/rikostuomio-ei-riittanyt-oulu…/

4) HELSINKI. Suomen Uutiset 22.9.16: ”Muistatko vielä? Päähän potkittu upseeri kuoli. Syyllisille (kahdelle somalille) ehdollista (eli pelkkä varoitus ja suoraan vapauteen). Tapahtumat sattuivat 2003 Helsingin Rautatieaseman taksijonossa. Upseeri kaatui sivusta päähän osuneesta iskusta ja löi päänsä katukivetykseen. Tämän jälkeen somalit jatkoivat pahoinpitelyä ja hänen päänsä potkimista.” www.suomenuutiset.fi/muistatko-viela-rautatieasema…/

5) TAMPERE. Aamulehti 26.7.16: ”Abdiqadir Osman Hussein saapui Somaliasta Suomeen vuonna 1990 ja oleskeli sen jälkeen maassa pakolaisena. Vuonna 1993 hän raiskasi puukolla uhaten 13-vuotiaan tytön Tampereella. Hussein sai teosta kolmen vuoden vankeusrangaistuksen, josta hän vapautui syksyllä 1995.

Vapautta ei kestänyt pitkään, sillä hän murhasi saman vuoden marraskuussa veitsellä 15-vuotiaan tytön Tampereen Aitovuorentiellä. Hussein löi ja viilteli hänelle entuudestaan tuntematonta uhria useita kertoja.

Kesäkuussa 2005 Hussein päästettiin lyhyelle vartioimattomalle lomalle, jonka aikana hän käytti seksuaalisesti hyväkseen pientä lasta. Hussein sai rangaistuksen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.” www.aamulehti.fi/…/vaaralliseksi-luokiteltu-raiskaa…/

6) Onneksi tämä rikollinen ehti muuttaa Suomesta takaisin Somaliaan. HS.fi 13.11.14: ”Suomessa pitkään asunut somali tuomittiin kuolemaan Somaliassa. Mies tappoi mogadishulaisessa moskeijassa sattumanvaraisesti ihmisen katkaisemalla tältä pään. 44-vuotias tuomittu ei ole Suomen kansalainen, mutta hän asui pysyvästi Suomessa.” www.hs.fi/ulkomaat/a1415854833881

7) TURKU. Tässä tapauksessa oli kuolema lähellä. Iltalehti 26.9.16: ”Miestä puukotettiin selkään aikaisin sunnuntaiaamuna Turun keskustassa. Poliisi otti lähistöltä kiinni tekoon epäiltyinä kolme ulkomaalaistaustaista miestä. Ennen puukotusta yksi epäillyistä tekijöistä oli käynyt uhrin kimppuun mitättömän sanaharkan jälkeen.” www.iltalehti.fi/uutiset/2016092522370266_uu.shtml

8) TAMPERE. Aamulehti 28.9.16: ”Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut 24-vuotiaan Elhadji Malick Samban 3 vuodeksi ja 9 kuukaudeksi vankeuteen tapon yrityksestä. Rikos tapahtui Tampereen Koskipuistossa 5.8.2016. Samba varasti puistossa aikaa viettäneeltä seurueelta olutpullon. Yksi seurueen jäsenistä vaati saada pullon takaisin. Samba ei suostunut pyyntöön, vaan uhkasi käyttää väkivaltaa, mikäli ei saa pitää pulloa.

Samba rikkoi pullon roskakoria vasten ja löi rikkinäisellä pullolla kahdesti kohti seurueeseen kuulunutta miestä. Toinen iskuista osui ja viilsi miehen kaulaan 10 senttiä pitkän haavan. Haavoittunut mies kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet leikattiin.

Samballa on aikaisempaa taustaa väkivaltarikoksista. Kaksi kuukautta ennen Koskipuiston tapahtumia Samba tuomittiin kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeuteen useasta eri rikoksesta, muun muassa kahdesta pahoinpitelystä. Hänen katsottiin syyllistyneen sekä vaimonsa että vartijan pahoinpitelyyn.” www.aamulehti.fi/…/riita-olutpullosta-koskipuistoss…/

9) OIKEA VANKEUS VAI EHDOLLINEN? ”Kaksi kolmesta vankeusrangaistuksesta määrätään ehdollisena. Ehdollinen vankeusrangaistus on luonteeltaan eräänlainen varoitus. Tuomitulle asetetaan koeaika, joka on pituudeltaan 1-3 vuotta. Tuomitun käyttäytymisestä koeajan kestäessä riippuu, määrätäänkö ehdollinen rangaistus tai osa siitä pantavaksi täytäntöön.” www.porttivapauteen.fi/…/rangaistusjarjestelma_suome…

10) ”Ehdonalainen vapaus tarkoittaa sitä, että vankilasta voidaan vapautua ennen kuin tuomittu vankeusrangaistus on suoritettu loppuun. Vanki, joka rikosta edeltäneiden kolmen vuoden aikana ei ole ollut suorittamassa vankeusrangaistusta, voi päästä ehdonalaiseen vapauteen suoritettuaan rangaistuksesta PUOLET.”

Alle 21-vuotiaana rikoksen tehneellä vastaava aika on yksi kolmasosa. Eli KOLMEN VUODEN ehdottoman vankeusrangaistuksen saanut voikin oikeasti päästä vapaaksi jo YHDEN VUODEN kuluttua.” Alle kahden vuoden vankeusrangaistukset ovat lähes aina ehdollisia.” www.porttivapauteen.fi/…/milloin_vanki_voi_paasta_eh…

11) Yle 16.9.16: ”Suomessa on vuoden lopulla noin 15 000 ihmistä, jotka ovat saaneet Maahanmuuttovirastosta kielteisen turvapaikkapäätöksen. Osa heistä ei ole aikeissa poistua Suomesta.” yle.fi/uutiset/3-9173872

12) Verkkouutiset 30.11.15: ”Edes murha tai raiskaus eivät ole este turvapaikan myöntämiselle, jos rikokset on tehty Suomessa.” Myös erittäin vakavaan rikokseen syyllistynyt turvapaikanhakija saa jäädä Suomeen vuosiksi hänelle ilmaiseen täysihoitoon veronmaksajien kustannuksella. Lisätietoja: www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1269794556367105/

Suomen ”gangsteri-jihadistit” halutaan pois avovankiloista, eristäminen esillä – ”Euroopan virheitä ei tarvitse toistaa”

www.uusisuomi.fi/uutiset/suomen-gangsteri-jihadistit-halutaan-pois-avovankiloista-eristaminen-esilla-euroopan-virheita-ei-tarvitse-toistaa/e2e45c66-03a6-31e4-915f-2701ea64b928

1) Tässä viestissä on useita kymmeniä satunnaisesti valittuja uutisia ulkomaalaisten Suomessa tekemistä seksuaalirikoksista. Suurin osa rikoksista ei tule kansalaisten tietoon, koska A) niistä ei ilmoiteta B) viranomaiset eivät tiedota C) valtamedia ei uutisoi.

2) Suomen Uutiset 16.9.2015: Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti (Krimo): ”Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneiden miesten rikollisuustasoero raiskausrikoksissa on 17-kertainen kantaväestöön verrattuna.” www.suomenuutiset.fi/maahanmuuttajien-rikollisuust…/

3) Verkkouutiset 30.11.2015: ”Maahanmuuttoviraston (Migri) turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo: ”Edes murha tai raiskaus eivät ole este turvapaikan myöntämiselle, jos rikokset on tehty Suomessa.” www.verkkouutiset.fi/kotimaa/murha%20virasto-43800

4) Helsingissä tilanne on vielä pahempi kuin muualla maassa. Seksuaalisen ahdistelun määrän kasvu oli peräti 820 % Helsingissä ajalla tammikuu-maaliskuu 2016. Vertailu kohdistuu aikajaksoon tammikuu-maaliskuu 2015. Ulkomaiden kansalaisten osuus ko. rikoksissa on yli 93 %.” Katso poliisin tilastot linkistä. www.poliisi.fi/…/46729_HPL_Ulkomaan_kansalaisten_os…

5) Yle Uutiset 29.2.2016: ”Yli sata turvapaikanhakijaa epäiltyinä seksuaalirikoksista. Ylen tilastoon eivät sisälly uudenvuoden tapauksista ne, joiden epäillyistä tekijöistä ei ole saatu varmuutta.” yle.fi/…/yle_selvitti_yli_sata_turvapaikanha…/8707863

6) Yle Uutiset 29.5.2016: ”Seksuaalisesta ahdistelusta noin puolet on kantasuomalaisten tekemiä ja noin puolet ulkomaalaistaustaisten tekemiä.” (Kantasuomalaisia on yli 5 miljoonaa ja ulkomaalaistaustaisia noin 0,35 miljoonaa). ”Ulkomaalaisten osuus on kasvanut, sillä viime vuonna tammi-huhtikuussa ulkomaalainen oli epäiltynä joka neljännessä ahdistelutapauksessa.” yle.fi/…/seksuaalisesta_ahdistelusta_yli_500…/8915681

7) Tamperelainen.fi 15.6.2016: ”Ulkomaalaisten tekemät seksuaaliset ahdistelut kasvoivat vuodessa 1500 prosenttia.” www.tamperelainen.fi/…/404997-ulkomaalaisten-tekemat…

8) ”Vanki, joka rikosta edeltäneiden kolmen vuoden aikana ei ole ollut suorittamassa vankeusrangaistusta, voi päästä ehdonalaiseen vapauteen suoritettuaan rangaistuksesta puolet. Alle 21-vuotiaana rikoksen tehneellä vastaava aika on yksi kolmasosa.” Eli alle 21-vuotias 3 vuoden vankeusrangaistuksen saanut vanki pääseekin käytännössä vapaaksi jo vuoden vankeuden jälkeen.” www.porttivapauteen.fi/…/milloin_vanki_voi_paasta_eh…

9) HELSINKI. Kaleva.fi 1.7.2015: ”Käräjäoikeus langetti ulkomaalaiselle mieskolmikolle tuomiot 15-vuotiaan tytön raiskauksesta. Miehet olivat polttaneet uhrin kanssa kannabista, minkä jälkeen kaikki kolme tekijää työntyivät uhriin vuorotellen väkisin. Kenny Atoki-Embambe tuomittiin vuodeksi ja kuukaudeksi vankeuteen ja Yves Kimuete kahdeksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen. Anzabi Jordan Mokango tuomittiin yhdeksän kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Atoki-Embambelle langetettiin saman juttuvyyhden käsittelyssä jo toukokuussa kahden vuoden vankeustuomio 13-vuotiaaseen kohdistuneesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja Mokangolle kaksi vuotta ja kolme kuukautta 12-vuotiaaseen kohdistuneesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.” www.kaleva.fi/…/karajaoikeus-tuomitsi-vankeu…/701109/

10) HELSINKI. Iltalehti 3.7.2015: ”Käräjäoikeus tuomitsi 13-vuotiaan tytön raiskanneen miehen yli kolmen vuoden vankeuteen. Mies oli yrittänyt raiskata myös 14-vuotiasta tyttöä. 26-vuotias Huseen Roble Adow sai kolmen vuoden ja kuuden kuukauden vankeustuomion raiskauksesta, kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksen yrityksestä.” www.iltalehti.fi/uutiset/2015070319975313_uu.shtml

11) KOKEMÄKI. Helsingin Sanomat 10.7.2015: ”Käräjäoikeus määräsi suomalaisen ex-tyttöystävänsä murhasta syytetyn 25-vuotiaan afganistanilaismiehen mielentilan tutkittavaksi. Ramin Azimi oli ensin aiheuttanut iltalenkillä olleelle 17-vuotiaalle porilaistytölle vaikeat vammat päähän sekä kuristanut tätä. Azimi oli myös raiskannut tytön kaupan pihalla. Tämän jälkeen Azimi kuljetti vielä hengissä olevan tytön Kokemäelle autolla, siirsi hänet puiseen varastoon, valeli bensiiniä tämän päälle ja poltti tytön elävältä.” www.hs.fi/kotimaa/a1436495444847

12) AURA. Turun Sanomat 21.10.2015: ”Teinityttö joutui raiskauksen yrityksen uhriksi Aurassa (Turun lähellä). Tyttö oli liikkeellä puoli kymmenen aikaan illalla, kun hänen kimppuunsa kävi käytiin. Mies oli noin 30-vuotias, ulkomaalaistaustainen ja puhui tytölle englantia. Mies kaatoi tytön maahan, asettui itse päälle ja pyrki pääsemään uhrinsa vaatteiden alle.” www.ts.fi/…/Teinitytto+yritettiin+raiskata+sunnuntai…

13) KEMPELE. MTV.fi Uutiset 24.11.2015: ”14-vuotiaan tytön raiskauksesta epäillyt ovat turvapaikanhakijoita. Kaksi afganistanilaista 15-17-vuotiasta oli käynyt kempeleläiseen tyttöön käsiksi Kempeleen Asemantiellä. Ainakin toinen heistä oli myös raiskannut tytön.” www.mtv.fi/…/14-vuotiaan-tyton-raiskauksesta…/5575018

14) HELSINKI. IS.fi 27.11.2015: ”Ulkomaalainen 45-vuotias mies on tuomittu 3 vuoden ja 2 kuukauden vankeuteen raiskauksesta. Abdi Salaam Ahmed Kulane houkutteli naisen asuntoonsa lupaamalla tarjota päihteitä. Asunnossa mies repi naisen yltä vaatteet, löi, kuristi ja puri häntä sekä raiskasi hänet. Ensimmäisen yhdynnän jälkeen mies alkoi rukoilla, jolloin nainen yritti karkuun. Mies otti naisen kiinni ja raiskasi uudestaan. Hovioikeus piti raiskausta julmana.” www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001042203.html

15) ESPOO. MTV.fi Uutiset 10.12.2015: ”Poliisi esittää kahta noin 20-vuotiasta turvapaikanhakijaa vangittavaksi epäiltynä viikonloppuna Espoossa tapahtuneesta raiskauksesta. Teko tapahtui lauantaina aamuyöllä. Kaksi tuntematonta miestä hyökkäsi noin 30-vuotiaan naisen kimppuun. Rikos on tapahtunut yleisellä paikalla ulkotiloissa. Tekijät ovat olleet uhrille tuntemattomia.” www.mtv.fi/…/nainen-raiskattiin-ulkona-kahta…/5603652

16) KUOPIO. Savon Sanomat 6.1.2016: ”Ulkomaalaisen miehen epäillään raiskanneen 1997 syntyneen naisen tammikuun alussa. Uhri oli poistunut bussista ja lähtenyt kulkemaan kevyenliikenteen väylää. Häntä oli lähtenyt seuraamaan kasvonsa peittänyt mies, joka kävi käsiksi. Marraskuun alussa Kuopion keskustassa sattunut edellinen tapaus on edennyt syyttäjälle. Siinä poliisi epäilee raiskaajaksi turvapaikanhakijaa.” www.savonsanomat.fi/…/Bussista-noussut-tytt%C…/725582

17) HELSINKI. Ilta-Sanomat 8.1.2016: ”Lapsia ja naisia ahdistelevat turvapaikanhakijat ovat Helsingissä vakava ongelma. Apulaispoliisipäällikö Ilkka Koskimäen arvion mukaan turvapaikanhakijat syyllistyvät usein Helsingissä häirintään ja ahdisteluun. Ilmiöön liittyviä tapauksia raportoidaan muutamia kertoja viikossa. Tapauksia on todellisuudessa paljon enemmän, koska kaikkia ei ilmoiteta poliisille. Helsingin päärautatieaseman asematunnelissa oli myöhään uudenvuodenaattona jopa tuhat irakilaista turvapaikanhakijaa.” www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001062667.html

18) HEINOLA. Yle Uutiset 12.1.2016: ”Poliisi epäilee turvapaikanhakijaa lievästä pahoinpitelystä, seksuaalisesta ahdistelusta ja seksin oston yrityksestä alaikäiseltä. Poliisi epäilee häntä kahdesta eri ahdistelutapauksesta.” yle.fi/…/poliisi_heinolassa_alaikaisia_ahdis…/8589030

19) HELSINKI. Iltalehti 14.1.2016: ”Nuori tyttö joutui raiskauksen yrityksen kohteeksi rappusyvennyksessä. Raiskauksen yritys tapahtui uudenvuodenyönä aivan Helsingin ydinkeskustassa. Poliisi on pidättänyt rikoksesta epäillyn, joka on ulkomaalaistaustainen mies.” www.iltalehti.fi/uutiset/2016011420959162_uu.shtml

20) LAPPEENRANTA. Yle Uutiset 20.1.2016: ”35-vuotias turvapaikanhakija raiskasi toisen turvapaikanhakijan, joka on häntä nuorempi mies. Raiskaus tapahtui Konnunsuon vastaanottokeskuksessa.” yle.fi/…/turvapaikanhakija_raiskasi_toisen_t…/8610372

21) UUMAJA. Helsingin Uutiset 26.1.2016: ”Suomeen turvapaikanhakijana tullut, mutta täkäläisiin oloihin pettynyt 28-vuotias irakilaismies on tuomittu vankeuteen raiskauksesta Ruotsista. Rikos sattui yöjunassa, kun mies oli matkalla kahden ystävänsä kanssa. Kolmikko tutustui ruotsalaiseen naiseen, joka osti miehille ruokaa. Nainen meni nukkumaan ja havahtui siihen, että häntä raiskataan.” www.helsinginuutiset.fi/…/351830-suomen-jattanyt-tur…

22) RAISIO. Iltalehti 16.2.2016: ”Käräjäoikeus tuomitsi 19-vuotiaan turvapaikanhakijan kolmen vuoden ja yhden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen 14-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Mohammed Said Abdallah oli ollut Suomessa noin vuoden.” www.iltalehti.fi/uutiset/2016021621128291_uu.shtml

23) HELSINKI. MTV.fi Uutiset 18.2.2016: ”Hesperian puistossa 18-vuotiaan raiskannut 20-vuotias irakilainen turvapaikanhakija kuristi uhria kaulaliinalla. Raiskaus on tehty erityisen raa’alla tavalla. Kuristaminen on ollut voimakasta ja estänyt hetkittäin hapensaannin. Uhri ja tekijä eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.” www.mtv.fi/…/syyttaja-hesperian-puiston-rais…/5745922

24) HELSINKI. MTV.fi Uutiset 23.2.2016: ”Käräjäoikeus vangitsi tammikuussa neljä ulkomaalaista miestä törkeästä raiskauksesta epäiltynä. Miesten epäillään raiskanneen nuoren naisen ulkona lähellä Helsingin päärautatieasemaa marraskuussa. Kaikkien miesten epäillään olleen sukupuoliyhteydessä naisen kanssa. Ainakin kolme vangituista miehistä on turvapaikanhakijoita.” www.mtv.fi/…/joukkoraiskaus-helsingin-keskus…/5706312

25) VAASA. MTV.fi Uutiset 23.02.2016: ”Hovioikeus on tuominnut 38-vuotiaan ulkomaalaisen miehen 1 vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Teot alkoivat kesäkuussa 2011 uhrin ollessa 5-vuotias. Mies suuteli lapsen paljasta sukupuolielintä useana eri kertana ja ainakin kerran otti sen suuhunsa. Miehen mukaan kyse oli kuitenkin ulkomaiseen tapakulttuuriin kuuluvasta hellyydenosoituksesta.” www.mtv.fi/…/mies-kaytti-torkeasti-hyvakseen…/5753630

26) ESPOO. Länsiväylä 3.3.2016: ”Lähderannassa sattui 23.2. seksuaalinen ahdistelu, jonka kohteena oli 20-vuotias nainen, joka oli iltakahdeksan aikaan kävellyt bussipysäkiltä kotiinsa. Silloin hänen seuraansa lyöttäytyi ulkomaalaisen näköinen, huonoa suomea puhunut noin 30-vuotias, joka oli ryhtynyt kourimaan naista, mutta uhri pääsi kuitenkin pakenemaan paikalta.” www.lansivayla.fi/…/371137-mies-kouri-naista-espooss…

27) PORVOO. Iltalehti 29.3.2016: ”Epäilty raiskaus tapahtui Porvoon Kevätkummussa. Naisuhri ilmoitti poliisille, että tekijä on vaaleaan untuvatakkiin pukeutunut mieshenkilö, jolla on kantaväestöön nähden vähän tummempi ihonväri.” www.iltalehti.fi/uutiset/2016032921337356_uu.shtml

28) SIIKAJOKI. Iltalehti 1.4.2016: ”1985 syntynyt irakilainen Salar Salah Suleiman tuomittiin kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen. Suomeen syksyllä 2015 saapunut Suleiman oli ahdistellut seksuaalisesti ja raiskannut kahdesti keski-iän ylittäneen naisen.” www.iltalehti.fi/uutiset/2016040121351859_uu.shtml

29) ESPOO. Iltalehti 14.4.2016: ”25-vuotias Uchechi Christopher Onyema tuomittiin 13-vuotiaan koulutytön raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankilaan 2 vuodeksi ja 2 kuukaudeksi.” www.iltalehti.fi/uutiset/2016041421416421_uu.shtml

30) JYVÄSKYLÄ. Iltalehti 20.5.2016: Ulkomaalainen mies raiskasi ravintolasta humalassa poistuneen naisen keskustan tuntumassa. Naisen seuraan oli liittynyt mies, joka oli taluttanut naista pois keskusta-alueelta. Nainen ei ollut kyennyt irrottautumaan miehen otteesta. Mies lopulta raiskasi hänet.” www.iltalehti.fi/uutiset/2016052021595613_uu.shtml

31) TURKU. HS.fi 15.6.2016: ”19-vuotias Deek Isse Hassan tuomittiin hovioikeudessa neljäksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Oikeus perusteli rangaistusta sillä, että rikoksen yhtenä tarkoituksena oli kostaa tytölle tämän aiemmin tekemä rikosilmoitus miehestä. Sekin koski lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä.” www.hs.fi/kotimaa/a1465960976403

32) PORI. Satakunnan Kansa 1.7.2016: ”Irakilainen Amir Sabri Kalkhan Al-Hamraan (s.1994) raiskasi naisen porttikäytävässä. Käräjäoikeus tuomitsi turvapaikanhakijana olevan Al-Hamraanin 2 vuoden 6 kuukauden vankeusrangaistukseen.” www.satakunnankansa.fi/…/nainen-raiskattiin-porrask…/

33) HELSINKI. Iltalehti 6.7.2016: ”Näkö- ja kuulovammaisen raiskanneelle 3 vuoden vankeustuomio. Ahmed Nadim Khalil Al-Gandong seurasi uhriaan kotiovelle, kävi naisen kimppuun, raahasi tämän metsään ja raiskasi uhrinsa eri tavoin, hovioikeuden mukaan yhteensä neljä kertaa. Teko oli erityisen nöyryyttävä.” www.iltalehti.fi/uutiset/2016070621853750_uu.shtml

34) ESPOO. IS.fi 13.7.2016: ”Poliisi tutkii törkeää raiskausta Espoon keskuksessa. Epäilty aiheutti uhrille vammoja teräaseella. Epäilty on tummaihoinen, englantia heikosti puhuva, noin 180 cm, noin 30-vuotias, mustat kiharat hiukset, musta collegepaita, siniset farkut.” www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001219332.html

35) IS.fi 12.7.2016: ”KRP julkaisi kaksi uutta etsittyä. Poliisi etsii tapon yrityksestä epäiltyä: Yonis Yussuf Mahamed (synt. 1990, Somalia) ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltyä: Ishak Merenvuori (alias Heikki Aboulhaoul, alias Ishak Aboulhaoul, synt. 1966, Algeria).” www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001218481.html
www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1220267351319826/

Lisää rikosuutisia:
www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1185475681465660/

Tämä pitää selvittää. Suomessa asuu 350 000 – 400 000 muslimia. Kuinka suuri osa heistä on saanut ja saa edelleen Irakilta tai muilta valtioilta jopa 1000 euroa joka kuukausi? Heiltä on otettava Suomen maksamat tuet pois. Uusi Suomi 23.7.19: Kansanedustaja Hussein al-Taee (SDP) kertoo kärsimyskorvauksestaan, joka on lähes 1000 €/kk, ja sitä on maksettu hänelle vuodesta 2016 alkaen. Korvauksia voidaan maksaa niihin oikeutetuille myös takautuvasti, eli suuria summia kerralla. Laki korvauksista tuli voimaan 2013.

Al-Taee saa Irakin valtiolta korvausta siksi, että hän joutui lapsena pakolaisleirille. Al-Taee on kertonut, että hänen perheensä pakeni Irakista Persianlahden sotaa 1991 ja saapui Suomeen 1993. Rafhan leirillä asui 33 000 irakilaista. 2003 kerrottiin, että heistä 25 000 oli saanut turvapaikan länsimaista.
www.uusisuomi.fi/…/286087-hussein-al-taee-kertoo-ka…

12.2.19: ”Seksuaaliseen kanssakäymiseen pakotetaan noin 500 000 suomalaista naista ja lasta yhteensä joka vuosi. Poliisin tietoon tapauksista tulee vain 500–700, Emme ole halunneet nähdä millaista massarikollisuutta lasten seksuaalinen hyväksikäyttö Suomessa on. Enemmistö suomalaisista uskoo (tiettyjen maahanmuuttajien) kulttuurin selittävän seksuaalirikoksia.” www.uusisuomi.fi/uutiset/kansanedustaja-jakoi-hatkahdyttavat-luvut-emme-halunneet-nahda-millaista-massarikollisuutta-lasten-seksuaalinen-hyvaksikaytto-suomessa-on/4e9f9e6e-bdcc-3583-9c8f-601d506be9a815.8.19: ”Poliisi jätti (ennen eduskuntavaaleja tarkoituksella poliittisista syistä?) tutkimatta 2000 vihjettä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.” www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/792325-hs-poliisi-jatti-tutkimatta-2000-vihjetta-lapsiin-kohdistuneista

www.uusisuomi.fi/…/9f2ad8c2-41f8-3c7f-9de5… 15.1.19: ”Seksuaalirikosilmoitukset lisääntyivät eniten Helsingissä – raiskauksista epäillyistä 54 % ulkomaalaisia.” Suomen kansalaisuuden saa jopa neljässä vuodessa. Sen jälkeen ulkomaalaistaustaiset näkyvät tilastoissa suomalaisina. 14.6.18: ”Taas jaettiin ennätysmäärä Suomen kansalaisuuksia” www.karjalainen.fi/…/uutis…/kotimaa/item/185650About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Samaa miettinyt itsekin ja varmaan moni muu, että monesti noi baari-iltojen jälkeiset matujen joukkoraiskausten naisuhrit ovat suvakkeja, ja sietävät ollakin, ei niitä sääliks käy. Hemmetin idiootit.

    Lapsissakin luulisin, että suvakkien penskoilla on suurempi riski joutua hyväksikäytön kohteeksi, kun perimä on mitä on ja lisäksi kotona suvakkiutta vahvistetaan aktiivisesti.

    Tolkku vanhemmat taas varoittavat ja kieltävät sekä antavat oikeaa tietoa, joten lapsella pienempi riski joutua noiden paholaisten uhriksi.

    Suvakit voi toki uhrata ja ne piitäkin, koska saavat sitä mitä tilaavat, mutta silti haluaisin palauttaa joka ikisen matun maan rajojen ulkopuolelle ja suvakit niiden mukana.

Comments are closed.