Kristityt ns. “länsimaiset maat” pumppaavat rahaa ihan älyttömät määrät “islamistiseen maailmaan

Täältä vähän tarkempaa tietoa OECD:n koordinoimasta kehitysavusta (ODA, Official Development Assistance). Nämä tilastot laahaavat muutaman vuoden perässä, mutta ko. on vuosille 2016-2017: public.tableau.com/views/AidAtAGlance/DACmembers?:embed=y&:display_count=no?&:showVizHome=no#1Tätä pikaisesti vilkaistaessa ja sen jälkeen tätä: fi.wikipedia.org/wiki/Islamilainen_maailma niin ainakin minulla herää paljon kysymyksiä.

Kristityt ns. “länsimaiset maat” pumppaavat – ja ovat jo vuosikymmeniä pumpanneet – rahaa ihan älyttömät määrät “islamistiseen maailmaan”! Samojen maiden asukkaat ovat kuitenkin yliedustettuina Suomeenkin tulleissa turvapaikan hakijoissa. Miksi? Onko kehitysavusta näihin maihin oikeasti mitään hyötyä? Miksi “länsi” lappaa rahaa maihin, joiden kulttuurissa naisten tasa-arvo on vain kaunis ajatus, homoja ei pidetä edes ihmisinä, jne. (epäkohtien lista, länsimaisesta näkökulmasta, jatkuisi vaikka kuinka pitkään)? Näyttää taas täysin hölmöläisen hommalta?Jos vielä tarkemmin katsoo miten Suomi on maksamansa tuen kohdentanut (ks. kuva), niin ihmetyttää miksi alueellisesti kohdentamattoman tuen määrä on melkein puolet koko tuesta (44,7%) ja varsinaisen tuettavan sektorinkin osalta lähes kolmannes (31,5%)? Eikö Suomi näe edes tarpeelliseksi määritellä tukikohteita? Vai onko taustalla jokin muu syy?

Ulkoministeriön virkamies: 20 vuoden kehitysyhteistyöhankkeet menneet täysin hukkaan

Kehitysapuhankkeet kestävät jopa 15–20 vuotta, mutta niiden vaikusta ei vaivauduta arvioimaan jälkikäteen. “Tiedän itse henkilökohtaisesti, että monista niistä hankkeista ei ole jäljellä yhtään mitään”, sanoo ulkoasiainneuvos Matti Kääriäinen.

Monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen seurauksia. Älykkyys laskee Suomessa jatkuvasti. Suomessa joka kahdeksas 15 vuotias ei osaa lukea. Oppimistulokset laskevat. Rikollisuus ja työttömyys kasvaa. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrä ja kustannukset kasvavat jatkuvasti. Veroja korototetaan jatkuvasti. Jatkuvasti leikataan ja otetaan lisää lainaa.


yle.fi/uutiset/3-7749065?utm_source=facebook-share&utm_medium=social

Valtion ensi vuoden budjettiin on varattu vain ja ainoastaan 5 milj. vanhusten hoitajamitoituksen nostoon.

Sen sijaan maahantulijoiden oikeusapuun on rempseät 11 milj. euroa.

Toiminta kuvaa punaviherkepulin Rinteen hallituksen arvopohjaa.

www.talouselama.fi/uutiset/valtio-antaa-turvapaikanhakijoiden-oikeusapuun-11-miljoonaa-euroa-ja-110-euron-tuntipalkkiot-alkaako-lakifirmoissa-taas-rahakkaat-tilipaivat/46763818-d258-42af-8559-b9415432676d

Leipäjonot pursuavat eläkeläisistä – Alma kiteyttää monien tunteet: ”Hävettää pienellä paikkakunnalla mennä leipäjonoon”

www.is.fi/kotimaa/art-2000006247111.html


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

 1. > Kristityt ns. “länsimaiset maat”
  > pumppaavat – ja ovat jo vuosikymmeniä
  > pumpanneet – rahaa ihan älyttömät
  > määrät “islamistiseen maailmaan”!

  1)
  Kaikki nämä kansainväliset järjestöt ovat todellisia korruption pesiä. YK niistä pahin. Jokainen päätös on rahalla ostettu. — Islamilaisen maailman öljynmyyjillä on rahaa.

  2)
  Näiden järjestöjen kautta pumpattu rahamäärä on kuitenkin taskurahoja reaalimaailman rinnalla: kuinka paljon pumppaammekaan rahaa ostamalla öljyä sieltä.
  — Tietenkin joku huudahtaa, että lopetetaan öljyn ostaminen ja varastetaan se kaikki öljy! Onhan sekin yksi ratkaisu.

  Muutama vuosi sitten Saudi-Arabia esitti suunnitelmia siitä miten erämaa saadaan kukkimaan ja kuinka maan halki rakennetaan kanava hyödyttämään koko alueen taloutta myös siinä tulevaisuudessa, jossa öljyraha ei virtaa vuolaasti maahan. Tuollainen suunnitelma oli jyrkässä ristiriidassa USA:n geopolitiikan ja politiikan kanssa. Missään tapauksessa Saudeja ei saa päästää irti talutushihnasta.

  No. Perinteinen ratkaisu otettiin käyttöön ja se toimi: sota. Ensin laitettiin hallitsija vankeuteen käyttäen nuorta ja tyhmää kruununprinssiä välikätenä ja sitten aloitettiin Jemenin sota.
  — Jemenin sodan tarkoituksena on vain imeä Saudien rahakirstut tyhjiksi asekauppaa käyttäen.

  Kun Saudien rahat loppuvat, loppuvat myös sodat ja siinä vaiheessa öljylähteetkin ovat siirtyneet “kansainväliseen” omistukseen.

Comments are closed.