Tiesitkö, että käytännössä (76%) somaliperheistä on virallisesti ns. yksinhuoltajaperheitä?

Tiesitkö, että käytännössä (76%) somaliperheistä on virallisesti ns. yksinhuoltajaperheitä? Tämä siis kulttuurissa, jossa sellaista kuin naisen “yksinhuoltajuus” ei ole olemassakaan. Oikeasti tässä on kyse Suomen lakien kiertämisestä ja suuren luokan kusetuksesta. Homma toimii näin: 1. Abdi on reipas mies Somalista. Abdi tykkää pitää 4 vaimoa ja Abdi tykkää tienata hyvin. Sossun piikkiin. 2. Abdi hakee vaimoja Somaliasta. Hyvillä tarinoilla jokainen saa turvapaikan (somalien onnistumisprosentti on käytännössä 100%) 3. Imaami vihkii naiset islamin lain mukaan Abdin kanssa avioliittoon. Se, että Suomen laki ei moista hyväksy, ei kiinnosta Abdia. Kunnon muslimi noudattaa vain Allahin lakia eikä mitään Suomen lakia. 4. Abdi tekee naisille paljon mukuloita. Naisten pitää saada isoja asuntoja. Helsingin kaupunki järjestää isoja asuntoja Abdin jalkavaimoille. Oikeasti Abdin perhe asuu asuinnoista isoimmassa. Muut asunnot vuokrataan AirBnb:n kautta pimeästi huone kerrallaan vuokrakäyttöön. 5. Joka naisesta ja lapsesta Abdi kuittaa isot massit. Lisäksi vuokralle annetuista asuinnoista tulee hyvät massit. Vuokrat maksaa sossu. Abdi tienaa jopa 8000-10000 euroa kuussa!”

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

3 Comments

 1. > 4. Abdi tekee naisille paljon mukuloita.

  Maahantulovaiheessa mukulat hankitaan lasten osto- ja myyntimarkkinoilta Somaliasta. Eniten tarjoava saa lähettää lapsensa Suomeen täyshoitoon.

  > 2. Abdi hakee vaimoja Somaliasta.

  Myös vaimot ovat kauppatavaraa. Eniten maksavat naiset pääsevät mukaan ja saavat ikuisen elatuksen.

  Kas kun eivät vielä ole keksineet: Ilmoittautua LGTB-persoonaksi ja tuoda mukana miespuolinen vaimo. Siitä olisi paljon etuja.
  — Turvapaikan saanti olisi aivan varma, koska yksikään virkamies ei voi kieltää turvapaikkaa tällaiselta henkilöltä.
  — Miehet maksavat Suomeen pääsystä isomman rahan kuin naiset. Paikallisen kulttuurin mukaan rahat tietenkin ovat miesten hallussa. (Tai sitten tulee nyrkistä niin, että tuntuu; mitäpä tosimies ei olisi valmis tekemään ansaitakseen elantonsa.)
  — Kahden miehen on uskottavampaa tuoda mukana suuri määrä markkinoilta ostettuja lapsia kuin yhden.

 2. En tiennyt, mutta sen tiedän, että ne imee systeemistä fyrkaa ihan sairaasti ja tuottaa pelkkää kuonaa.

 3. > 3. Imaami vihkii naiset islamin lain mukaan

  Islamin laissa sinänsä tai sen mukaan elämisessä ei ole mitään pahaa. Mutta mitä tekee tässä tilanteessa suomalainen virkamies? Henkilö, joka on vannonut virkavalassa toteuttavansa valtion tahtoa väkivaltaa käyttäen.
  — Lähettääkö hän väkivaltakoneiston liikkeelle ja pakottaa hallintoalamaiseksi tuleen ulkomaan kansalaisen valtion tahdon alle
  — vai alistuuko hän Allahin tahtoon.

  Pitäisikö virkavalan muotoa lieventää siten, että se ottaisi huomioon myös Allahin tahdon ja perofeetta Muhamedin teot?

  Tässä erityistapauksessa, kun puhutaan avioliitosta, ongelma on siinä, että valtio on jo alun perin mennyt liian pitkälle säätelemään ihmisten yksityistä elämää.

  Avioliittolaki on kumottava!

  On jokaisen oma asia missä, milloin ja minkälaisen avioliiton solmii. Se ei kuulu valtiolle mitenkään.
  — Yksi haluaa solmia avioliiton juhlavasti kirkonkellojen kumussa,
  — toinen skandaalilehden etusivulla,
  — kolmas kahden kesken peräkamarin pimeässä nurkkauksessa,
  — neljäs moskeijassa imaamin julistamana.

  Niin tapahtukoon, miten ihmiset keskenään sopivat. Älköön valtio siihen puuttuko!

Comments are closed.