Olen työskennellyt maahanmuuttajien ja heidän perheidensä kanssa Suomessa – jo vuodesta 2000 alkaen.

Olen työskennellyt maahanmuuttajien ja heidän perheidensä kanssa Suomessa – jo vuodesta 2000 alkaen.

Tulijoilla on varmasti hieman erilaisia motiiveja tulla puolen maailman halki nimenomaan Suomeen, mutta eräs motiivi on kaikilla tulijoilla yhteinen – se syy on Suomen sosiaaliset tuet.

Kun tulija asettaa sandaalinsa Suomen kamaralle, hänet elättää ensin Suomen valtio ja sittemmin se kunta, mihin tuo tulija sandaalinsa laskee – eli: pääkaupunkiseutu, Tampere tai Turku. Toisin sanoen: “suomalaiset veronmaksajat” maksavat heidän loppuelämänsä täällä.

Etenkin nykyisessä, vihervasemmistolaisessa hallituksessa on vallalla se uskomaton harha, että tulijat tulisivat Suomeen TÖIHIN ?? MIHIN töihin he tulisivat ??

100 % tulijoista tulee Suomeen maista, missä on Suomea alempi tai täysin olematon sosiaaliturva. Suomen sosiaaliturva kustantaa heidän elämisensä ja olemisensa 100 % täällä.

Tulijoiden ei tarvitse tehdä yhtään mitään Suomessa – päinvastoin – sosiaalivirasto, Kela ja erilaiset vapaa-ehtoisjärjestöt suorastaan kilpailevat siitä, kuka ehtii

tulijoita palvelemaan ensimmäisenä.

MIKSI tulijat menisivät Suomessa mihinkään töihin ?

MITÄ työtä kielitaidoton ja kouluttamaton tulija täällä tekisi ?

KUKA palkkaisi tulijan, jolla ei ole mitään Suomessa tunnettua työkokemusta, ei kielitaitoa eikä edes taloudellista tarvetta olla palkkatöissä ?

Otan esimerkin Somaliasta – ihmisen, jolla on jotain töitä Somaliassa – keskipalkka on n. 700 € / kk.

Suomessa tuo tulija saa toimeentulotukena saman verran –

asumistuet ja ilmainen terveydenhuolto tulee siihen päälle.

Nykyinen kommari-hallitus vaatii että jopa laittomasti maassa olijoiden “tulee päästä töihin” HETI. Mutta MIHIN töihin ?

Joka vuosi Suomeen tulee satoja yli 63 -vuotiaita, vammaisia ja monin tavoin “työrajoitteisia ihmisiä”.

Pelkästään vuonna 2015 Suomeen tuli yli 1500 kpl 63 vuotta täyttänyttä ihmistä. KAIKKI Suomeen tulevat 63 -vuotiaat saavat automaattisesti kansaneläkkeen.

Mihin “työhön” he muka tulevat Suomessa ?

Entäpä vammaiset tulijat sitten – MITÄ muuta he voivat muka täällä tehdä, kuin nostaa sosiaalietuuksia ja muita tulonsiirtoja suomalaisten heille kustantamista verovaroista ??

“Työvoimapulasta” on puhuttu suu vaahdossa jo vuosien ajan.

Sitä voi ollakin jollain alalla, mutta sitäkään ei ratkaise kieli-taidottomat ja kouluttamattomat tulijat millään tasolla.

JOS tulijat luvataan “kouluttaa” työvoimapulasta kärsivälle alalle – MIKSEI siihen voida kouluttaa jotain niistä n. 500.000 :sta suomalaisesta, jotka JO ovat Suomessa työttöminä ??

Klipissä ministeri Kulmini kertoo, että myös laittomasti Suomessa majailevat tulijat ovat “suomalaista työvoimareserviä” 📷:) (0:56)

Miksiköhän Keskustan kannatus onkaan sakannut ??


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Maassa laittomasti olevat töihin. Vittu noi nuoret pissikset on todella typerii.

Comments are closed.