Ilmastonmuutos on valhetta.

Mittasuhde on näemmä aika monelle vaikea asia.
Se ei toimi vihervasemmisto- aritmetiikan kanssa missään olosuhteissa.
Kiina hyvä, samoin Intia ja kaikki Afrikan maat, oli lapsia, tai ei.
Suomi erittäin paha. Noin 3,5 maapallon verran saastuttava pahis.

YLE on syvällä mukana IPCC uskonnon pauloissa. Aivan siinä alttarin edessä, toisella rivillä.

Taas tänään radiossa sattui korvaan, kun Brexitin yhteydessä joku ’majoitusmauri’ Lapista pääsi sanomaan, että heille saattaa koittaa vaikeat ajat, kovan Brexitin toteutuessa. Muualtakin saadaan lentokenelasteittain turisteja, mutta Britti- kokkeja ei sitten enää saa. Heitä kun niin tarvittaisiin.

Myös passintarkastukset olivat huolenaiheena.

Itse olen ennen EU ta ja IPCC hypetystä lennellyt pakostakin aika paljon ja aina on ollut enemmän huolta kapsäkin hihnalle tulosta, kuin passintarkastuksesta, joka menee edelleen muualla maailmassa tosi sujuvasti, jos kaikki asiat lainmukaisessa kunnossa.

Argumentit ovat niin naiiveja.
Lentomatkustamista ei juuri demonisoida, muuta kyllä, ihan jokaisen lautasen tasolla.
Lenkokone kun ei tuota mitään hyvää ilmaston suhteen, vaikka sillä lentäisi takaperin ja pelkästään ilmastoystävällisiä lentoreittejä.

Muutamat asiat ovat vielä IPCC kin yläpuolella. Lentomatkustaminen, kehitysmaat ja ihmisten määrä. Niihin ei voi kajota, koska eivät vaikuta tähän ilmastonmuutokseen, uskoo ken haluaa.

Kiinassa pahimmillaan myrkkymuovista valmistettavat lelut kun suoltavat tehtaiden piipuista sulosointuista, ilosta ja ilmastoystävällistä kaasua, hui hai.

Sellu paha, muovi hyvä. Kiina ja Intia ovat saaneet vapauden lisätä päästöjään ainakin vuoteen 2030 ja jokainen ymmärtää, ettei se ole se takaraja.

Periaatteessa puusta saadaan ainakin suurelta osin muovia korvaavaa raaka-ainetta.
Se vaan on demonisoitu, juuri Suomessa ja mikä pahinta, suomalaisten poliittisten pellejen ja ideologisten järjestöjen toimesta.

Juttu haisee pahemmalle, kuin sellu konsanaan, vielä joskus 70 luvulla.

Haluan osaltani olla mukana naiivissa ilmastotalkoossa. Niinpä poistun tämän koneen ääreltä pihalle nauttimaan, vielä ainakin pari päivää jatkuvasta ilmastonmuutoksesta.

kantasuomalainen.net/?s=ilmastomuutos
kantasuomalainen.net/?s=ilmastonmuutos
kantasuomalainen.net/?s=ilmastohuijaus

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Toi on järkkyä tää meidän ilmastokuristaminen joka johtaa kurjistumiseen.

    Vielä aivan liian moni uskoo tuohon liioteltuun ja yksipuoliseen valehteluun.

Comments are closed.