Hallituksella rahat loppu.

Jokainen eduskuntapuolue valehtelee aina, kun väittää, että rahat ovat loppu. Tätä valehtelua on jatkunut jo 20 vuotta. Miksi rahat ovat aina loppu? Vaikka veroja korotetaan jatkuvasti ja jatkuvasti leikataan ja jatkuvasti otetaan lainaa. Syy on yksinkertainen turvapaikanhakijoiden, pakolaisten, laittomasti maassa olevien, perheenyhdistämisen kautta tulevat ja sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten määrät kasvavat jatkuvasti, koska jatkuvasti tulee lisää. Määrien kasvaessa jatkuvasti myös kustannukset kasvavat jatkuvasti. Kehitysyhteistyön rahat ovat noin miljardia euroa vuodessa.

Pauli Vaahtera on laskenut, että maahanmuuton hinta on 3,2 miljardia euroa vuodessa. Nämä kaksi tekevät 4,2 miljardia euroa hukattua rahaa vuodessa. Pauli Vaahteran laskelmat ovat 5 kertaa todellisuutta pienemmät. Kaikkien sosiaalietuuksilla elävien ulkomalaalaisten kustannukset ovat 15 miljardia euroa yhteensä valtiolle ja kunnille vuodessa.

Todelliset työttömyystilastot ovat karua luottavaa työttömyys kasvaa jatkuvasti, koska jatkuvasti tulee lisää ulkomaalaisia elämään sosiaalietuuksilla Suomeen. Tilastokikkailun ainoa tarkoitus on pimittää työttömyyden kasvu ja tilastot näyttävät monta kertaa pienemmiltä. Suomessa on noin 600 000 työtöntä ja määrä kasvaa jatkuvasti. Siksi, jokainen poliitikko, joka haluaa helpottaa työperäistä maahanmuuttoa valehtelee. Nämä valehtelijat kannattaa paljastaa ja mainita, että 500 000 on jo työttömänä Suomessa. Suomi ei tarvitse yhtään ulkomaalaista muka tulemaan tänne töitä tekemään. Suomi ei ole tarvinnut 20 vuoteen yhtään ulkomaalaista työntekijää.

Virallisesti Suomessa on alle 300 000 työtöntä, mutta oikeasti työttömiä on paljon enemmän. Antti Rinteen (SDP) hallitus haluaa nyt afrikkalaiset ja mm. irakilaiset sekä afgaanit halpatyövoimaksi Suomeen. julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/161744/TKAT_Hein%C3%A4_2019.pdf19.12.17 (ks. pvm): “Työllisyystilastoja kaunistavat lukemattomat työttömyystukia saavat henkilöt, jotka eivät näy tilastoissa työttöminä. He ovat töissä vähimmillään vaadittavat 18 tuntia kolmessa kuukaudessa eli keskimäärin tunnin viikossa.” www.is.fi/taloussanomat/art-2000005495366.html19.7.18: “Lähes 500 000 suomalaista tekee ilmaista työtä” seura.fi/asiat/ajankohtaista/yli-500000-suomalaista-tekee-ilmaista-tyota/

HS 4.2.18: “Pääkaupunkiseudun Kelan asiakkaista 2/3 ei puhu äidinkielenään suomea. Useissa etelä-Suomen kaupungeissa, jo 70% Kelan asiakkaista ei puhu äidinkielenään suomea. Ulkomaalaisten kela-asiakkaiden määrien ennustetaan kasvavan koko Suomessa yli 90% lähivuosina. Suomalaisten määrä on vähentynyt Kela-asiakkaina. Kela on laittomasti evännyt satojentuhansien kantasuomalaisten etuuksia, jotta säästyneet rahat on voitu antaa ulkomaalaisille. Kelan mukaan ulkomaalaiset saavat keskimäärin 4,4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia, kuin kantaväestön vastaavassa asemassa olevat. Kelalta uhkaavat rahat loppua. Syynä ulkomaalaisten Kela-asiakkaiden jatkuvasti kasvava määrä. Kelan virkailija toteaa, että ainoa keino millä rahat saadaan riittämään ulkomaalaisille. On evätä ja vähentää kantasuomalaisten saamia etuuksia mahdollisimman paljon laittomasti. Laitonta tukien eväämistä ja vähentämistä vain kantasuomalaisten kohdalla on kelassa tehty useita vuosia ja sitä jatketaan samalla lailla. Kelan puhelinpalvelu toimii venäjäksi ja arabiaksi ja pian myös somalian ja kurdin kielillä.” www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1820398184640070/

Puolalainen mies työskentelee Suomessa, mutta hänen puolisonsa työskentelee Puolassa. Lapsi asuu puolison mukana Puolassa. Koska perhe-etuudet ovat Puolassa tulosidonnaisia, perheellä ei ole oikeutta perheetuuksiin Puolasta tulojensa perusteella. Näin ollen Suomi maksaa perhe-etuudet täysimääräisenä, vaikka Puola olisi perhe-etuuuksien ensisijainen maksajamaa.
www.kela.fi/docume…/10192/3241118/Lapsilis%C3%A4.pdf

Velka vie Suomen tuhoon. On nousukausi, emmekä saa velkaantumista taittumaan. Maahanmuuttajien heikko työllistyminen uhkaa hyvinvointia. Pakolaisista/turvapaikanhakijoista vain 5 % työllistyy vuodessa. Humanitäärinen maahanmuutto aiheuttaa enemmän menoja kuin Sipilän hallitus pystyy kehittämään lisää tuloja tai vähentämään menoja. www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1761724463840776/

Korviaan myöten veloissa olevalla Suomella on nykyisten päättäjiemme mielestä varaa jakaa kantasuomalaisten veronmaksajien rahoja kaikkien muiden ihmisten hyväksi, mutta ei niiden, jotka ovat tämän maan rakentaneet ja tänne koko elämänsä ajan veroja maksaneet. HU 30.4.14 (ks. pvm): Vuonna 2012 kaksi kolmasosaa Helsingissä toimeentulotukea saaneista kotitalouksista oli virolaisia, ja virolaisille perheille maksettiin sinä vuonna Helsingissä toimeentulotukea 2,3 miljoonaa euroa.

www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/293230-yle-virolainen-perhe-voi-nostaa-tuhansien-eurojen-tuet-suomesta

Lapsilisiä ja kotihoidontukea maksetaan myös Suomessa työskentelevien henkilöiden perheenjäsenille (lapsille ja vaimoille), vaikka nämä asuisivat ulkomailla, ja vaikka he eivät olisi koskaan edes käyneet Suomessa. Jos mies tekee töitä Suomessa, miehen perhe voi saada Suomen valtiolta jatkuvasti noin 600 euroa kuussa, mikäli äiti hoitaa lapsia kotona Virossa.

Kuinka monella suomalaisella on 5 lasta? Somaliassa normaali lapsiluku on 20-30 lasta. Suomessa asuu kymmeniätuhansia somalinkielisiä. Suuri osa somalinaisista ilmoittaa olevansa yksinhuoltajia. Muslimimiehillä voi olla esim. 4 vaimoa ja yli 100 lasta. 6.6.19: “Miksi Antti Rinteen (SDP) hallitus korottaa lapsilisiä vain 4. ja 5. lapsen kohdalla?Lapsilisien tasoa on heikennetty Suomessa rajusti 1990-luvulta alkaen. Samaan aikaan syntyvyys on laskenut, ja viimeksi kuluneiden 5 vuoden aikana lasku on ollut dramaattista.” www.vantaansanomat.fi/artikkeli/776321-miksi-lapsilisaa-korotetaan-vain-4-ja-5-lapsen-kohdalla-hallitusneuvotteluryhman1.12.18: “Syntyvyyden lasku kauhistuttaa Suomessa. Virossa suunta on toinen. Täysi palkka puolitoista vuotta ja lisäraha ovat johtaneet buumiin, jossa halutaan 3. lapsi” www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005917699.htm

1) Suomi lahjoittaa kehitysapuun joka vuosi lähes miljardi euroa. Tehokkainta kehitysapua olisi ehkäisyneuvonta. Maailma.net 3.7.17: “Kehitysmaissa on 1,6 miljardia hedelmällisessä iässä olevaa naista – puolet haluaisi ehkäistä seuraavan raskauden.” www.maailma.net/…/tutkimus-ehkaisy-puuttuu-yli-200-m…
2) Savon Sanomat 20.11.16 (ks. pvm): Sampo Terho lopettaisi kehitysavun, koska se on tehotonta. “Valtion tehtäviin ei kuulu veronmaksajien maksamien varojen siirtäminen toisen valtion ja sen kansalaisten hyväksi”. www.savonsanomat.fi/…/Perussuomalaisten-Sampo…/877679

3) Iltalehti 17.10.16: “MOT selvitti Suomen kehitysavun päätymistä korruptioon. Rahoja on käytellyt kuin omiaan Sambian maatalousjärjestön toimitusjohtaja. Suomi on maksanut järjestölle 9 miljoonaa euroa.” www.iltalehti.fi/viihde/2016101422461959_vi.shtml

4) HS.fi 21.1.15: Entinen Suomen Mosambikin- ja Kenian-suurlähettiläs Matti Kääriäinen: “Kehitysapu auttaa enemmän rikkaita kuin köyhiä. Jos Suomi lopettaisi kehitysapunsa Mosambikiin heti huomenna, mikään ei muuttuisi Mosambikissa.” www.hs.fi/politiikka/art-2000002794186.html

5) Suomen Kuvalehti 19.3.10 (ks. pvm): Björn Wahlroos lopettaisi kehitysavun. “Kehitysapu on vahvistanut taloudellista riippuvuutta teollisuusmaista, edistänyt korruptiota ja pitkittänyt köyhyysongelmaa.” suomenkuvalehti.fi/…/bjorn-wahlroos-kehitysapu-syy…/

6) Iltalehti (pääkirjoitus) 8.7.16: “Afrikan väestönkasvu on maailman polttavin ongelma. Afrikan väestö nelinkertaistuu vuosisadan loppuun mennessä 4,4 miljardiin ihmiseen.” www.iltalehti.fi/paakirjoi…/2016070821871192_pk.shtml

7) Suomen Uutiset 18.3.15: “Kehi­tysapu on satojen miljar­dien busi­ness, joka tuottaa parhaim­mil­laankin risti­rii­taisia tuloksia. Afrikan väestöräjähdys aiheuttaa muuttopaineen, joka purkautuu länsimaihin turvapaikanhakijoiden muodossa. Rahamäärältään suurin kehitysavun lahjoittaja on ollut Yhdysvallat 0,18 prosentilla maan bruttokansantulosta. Voidaan siis kyseenalaistaa väite, jonka mukaan Suomen kansainvälinen maine ei kestäisi alle 0,7 prosentin tasoa.” www.suomenuutiset.fi/kehitysapu-on-satojen-miljard…/

8) Henna Kajava 4.4.17: Osmo Soininvaara pitää Afrikan väestöräjähdystä “pakolaiskriisien äitinä”. Afrikan mailla ei ole Soininvaaran mukaan minkäänlaista kiinnostusta väestönkasvun hillitsemiseen – päinvastoin. (Kohta 5): www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1506327676047124/


Kaikkialta muualta leikataan jatkuvasti ja jatkuvasti korotetaan veroja ja jatkuvasti otetaan lainaa. Valtiolla on aina rahat loppu. Ratkaisu on yksinkertainen kehitysyhteistyö pitää lopettaa, turvapaikkajärjestelmä lopettaa, sosiaalietuuksien maksaminen ulkomaalaisille lopettaa, pakolaisten vastaanottaminen lopettaa. Ihmisten pitää pistää isoa painetta ja jokainen puolue, joka kannattaa tätä rahan tuhlaamista ulkomaalaisiin ja ulkomaille tulee menettämään kannatuksensa pysyvästi aina tulevissa vaaleissa. Muistakaa pistää aina ennen vaaleja painetta.

Yksikään edes, työperäistä maahanmuuton kannattaja ei ole kertonut miten työllistynyt maahanmuuttaja auttaa kansantaloutta jos hänen maksama verot ovat esim. 500€/kk ja perheensä saamat tuet 1500€/kk.

Suomalaisen ei tarvitse muuttaa työn perässä mihinkään. Myös Suomeen saapunut työperäinen maahanmuuttaja voi valita asuinpaikkakuntansa. Hänenkään ei tarvitse kauaa olla jollakin paikkakunnalla missä on työtä. Hänkin voi lähteä asumaan sinne missä ei ole työtä jos haluaa. Onko tämä ihmisoikeusasia? Ilmeisesti myös tasa-arvo asia. Ketään ei jätetä eikä pakkoa ole, eikö-se niin mennyt?

Ns. huippuammattilaisia Suomeen tulee joitakin kymmenniä / satoja joksikin aikaa, etupäässä projektiluonteisiin töihin. Joukko on kuitenkin marginaalinen. Ei juurikaan kansantaloudellista merkitystä.

Olen ollut mukana suuressa projektissa jossa mukana monia kansallisuuksia. Suomalaisten insinöörien palkkaus oli n. 60-75% ulkomaalaisten palkkioista.

Ammattitaitoisia, suoritustyötä tekeviä ei Suomeen saada ainakaan EU:n alueelta. Syy on hyvin yksinkertainen. Suomessa on huonot palkat (Esim. Autotehdas Saksa n. 25 – 35€/h ja Suomi ehkä n. 15€/h).
Toinen syy ovat kalliit elinkustannukset. Kolmas syy on keskimäärin surkeat säät. Suurin syy on kuitenkin korkea verotus.

Mutta kyllä tänne jääkin ulkomaalaisia työhön, kaikesta ”huonosta” huolimatta. Syy on yksinkertainen. Se on kappale kauneinta ”Suomea, siniset silmät …..jne”.

www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e916c455-abd9-4f79-bfe2-b19a8fe4bff5
pt-media.org/2019/03/06/valtio-maksaa-kouvolalle-yhden-kiintiopakolaisen-kotouttamisesta-53-000-euroa

kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/c4d08c91-e6c4-4ad9-9d82-ab198f044700?fbclid=IwAR1womVkbyPPmFBILdin86R7-qtW5O8LFevBhEsEDb2NeKz_5YfuEDzNSIM

Useamman osalta ns ’kotouttaminen’ on kestänyt yli 25 vuotta, mutta eihän sekään haittaa,
sillä tokihan pitää myös järjestää mm Helsingin uusilta arvoalueilta näille MAahanTUnkeutujille merinäköalalla 200m2 asunto – KELA maksaa kaiken.

OECD:n selvityksen mukaan vuonna 2013 suomesta oleskeluluvan/ turvapaikan saaneelle turhapaikanhakelijalle
maksetaan erilaisia sosiaalisia tulonsiirtoja 4,4 kertainen määrä verrattuna
vastaavassa sosiaalis-taloudellisessa tilassa olevaan syntyperäiseen suomalaiseen nähden.

Käy lukemassa OECD:n sivustoilta, mikäli sivistyskielien tekstiä osannet.

read.oecd-ilibrary.org/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013/the-fiscal-impact-of-immigration-in-oecd-countries_migr_outlook-2013-6-en#page51

Tuohon voisi vielä lisätä sen, että kyseinen eriarvoistava
toiminta viranomaisten taholta kantasuomalaisia kohtaan
on Suomen perustuslain vastaista, eli laitonta.

Ikävä kyllä todeta tässäkin yhteydessa se tosiasia,

että eihän meillä olekaan PERUSTUSLAKITUOMIOISTUINTA,

niinkuin on kaikissa EU:n sivistysvaltiossa – pl ns kuningaskunnat ala bEXIT

Lähteet:

um.fi/suomen-kehitysyhteistyon-maararahat

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/11/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-ministereiden-laskelmat/


kantasuomalainen.net/2019/08/22/ulkomaalaisten-jotka-elavat-sosiaalietuuksilla-kustannukset-suomessa-15-miljardia-euroa-vuodessa/

www.iltalehti.fi/politiikka/a/347cf684-2ee0-4861-a216-e89ff266ef8b

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

 1. Kiitos OECD-tiedoista. Ryhdyinkin etsimään OECD-tilaston kuvan lähdettä.

  “OECD:n selvityksen mukaan vuonna 2017 suomesta oleskeluluvan/ turvapaikan saaneelle turhapaikanhakelijalle
  maksetaan erilaisia sosiaalisia tulonsiirtoja 4,4 kertainen määrä verrattuna
  vastaavassa sosiaalis-taloudellisessa tilassa olevaan syntyperäiseen suomalaiseen nähden.”

  Vuoden 2017 luku lienee paljon suurempi kuin 4.4-kertainen. Kyseinen kuva koskee vuosia 2007-2009.

  Tässä linkki lähteenä olleeseen OECD-tilastoon:
  read.oecd-ilibrary.org/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013/the-fiscal-impact-of-immigration-in-oecd-countries_migr_outlook-2013-6-en#page51

  Tilasto koskee vuosia 2007-2009 ja osoittaa, että jo silloin siirtolaisiksi tilastoitujen sosiaalituet olivat suuremmat kuin suomalaisten. Edessä oleva luku kertoo kuinka monta kertaa suuremmat.

  ————–
  Table 3.A1.3
  Amount of social benefits paid to immigrant households on average relative to the native-born, 2007-09 average

  4.4 Social Assistance (sosiaalituki)
  1.4 Unemployment benefits (työttömyyskorvaukset)
  1.4 Family allowences (perhetuki)
  2.4 Housing allowences (asumistuki)
  ————–

  Pidän mahdollisena, että näitä OECD-raportteja ei kovin moni lue ja niitä nähteet eivät ole ymmärtäneet täysin mistä on kyse. Luulisin, että poliitikot ja virkamiehet esittävät viisasta ja yrittävät antaa vaikutelman, että tietäisivät jotain. Tuskinpa tietävät.

  Raportissa puhutaan siirtolaisista (immigrants). Termiä on aikoinaan käytetty laillisesti maahanmuuttavista. Siirtolaiseksi on voinut päästä vasta vastaanottavan maan valintaprosessin läpikäymisen jälkeen. Nykyäänhän mitään sellaista prosessia ei liene Suomella käytössään ole, koska hyväksyttiinpä tai hylättiinpä maahanyrittävä, hän voi aina jäädä Suomeen.

  Jos Suomessa asuva haluaa siirtolaiseksi esimerkiksi Kanadaan, prosessi pitää aloittaa Suomessa. Kanadaan voi mennä vasta, kun on saanut siirtolaisen statuksen.

  Poikkeuksena on, että voi jalan ylittää New Yorkin osavaltion ja Quebecin välisen rajan kohdasta, jossa ei ole virallista rajanylityspaikkaa. Kanadan rajaviranomaiset tietysti huomaavat yrityksen ja paikan päällä sanovat, että Kanadaan voi tulla muutaman kilometrin päässä olevalla rajanylityspaikalta.

  Jos ymmärtää olla välittämättä viranomaisten puheista ja ylittää rajan, niin viranomaiset auttavat laukun kantamisessa ja ylittäjä pääsee Kanadaan. En tiedä mitä sitten kanadalaiset tekevät. Luultavasti ylittäjä saa jäädä Kanadaan.

  Näistä ylityksistä on videoita. Ainakin yksi on Faith Goldyn kuvaama.

Comments are closed.