Wake Up Finland II

Viime vuoden tapahtuma saa nyt jatkoa!
Haluatko tietää mistä islamissa on kyse? Haluatko tietää mitä islamilaisen yhteiskunnan sisällä tapahtuu niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa? Mitä “suomalaisille” Isis-vaimoille ja lapsille pitäisi tehdä?

Miksi Suomessa ja Euroopassa toistetaan samoja virheitä kuin lähtömaissa?
Miksi kukaan ei kuuntele varoituksia?

Uskonvapaus on ongelmana islamin sisällä ja nyt se on myös Suomen ja muun Euroopan ongelma.
Pääsyliput (hinta 10 eur/hlö) tilaisuuteen myydään osallistujalistalle valituille ja heille ilmoitetaan erikseen tapahtuman tarkempi sijainti. Ovet avataan kello 19:00. Tapahtumaa varten on varattu aikaa 2-3 tuntia.

Kiinnitämme erityisesti huomiota tapahtuman puhujien ja yleisön turvallisuuteen sekä heidän yksityisyydensuojaansa. Tämän vuoksi paikalle saapuvilta edellytetään henkilöllisyystodistuksen esittämistä ja samalla suoritetaan myös turvatarkastus. Tilaisuudessa on kaikenlainen kuvaaminen ja äänen taltiointi kielletty, eikä myöskään mediaa päästetä paikalle.

Ilmoittautumisohjeet saat pyytämällä sähköpostitse osoitteesta: threat2europe@protonmail.ch
Kun lähetät sähköpostia, mainitse ensimmäisessä viestissäsi koko nimesi ja asuinpaikkakuntasi.
Mikäli et ole ns. “tunnettu henkilö”, tarvitset osallistuaksesi suosittelijan. Muista mainita myös mahdollinen suosittelijasi.

Wake Up Finland! Nyt on aika herätä.

www.facebook.com/events/2388273224791992/

Päivitys 11.9 tapahtuman traileri julkaistu: youtu.be/oRbXXXxaKX4

– tapahtumatietoja päivitetään lähiaikoina! –

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.