Maamme globalistit on pakotettu vauhdittamaan prosessia jossa Suomi tuhotaan

Maamme globalistit on pakotettu vauhdittamaan prosessia jossa Suomi tuhotaan. Tämä tulee epäonnistumaan. Kansainvälinen finanssijärjestelmä uudistetaan ja se pudottaa myös maamme petturit reestä. ”Ei rahaa ei valtaa”!Nämä globalistien eri tasoiset avustajat tulevat kokemaan yllätyksen. Mainittuja retkuja on mm. poliisissa. Kansainvälinen rikosoikeus toteaa poliisien toteuttamista toistuvista teoista sen että jatkuvat tiettyjen henkilöitten ahdistelut ja oikeuksien polkemiset täyttävät rikoksen ihmisyyttä vastaan tunnusmerkistön. Tiedän että kohteena on ollut ainakin Oulusta kaksi miespuolista henkilöä ja pääkaupunkiseudulta joitakin miespuolisia ja vieläpä pahoinpidelty nainen. Näille henkilöille voitte viedä viestin että ottavat yhteyttä allekirjoittaneeseen. Oikeutta saadaan.Nyt tärkeä viesti niin poliisin edustajille kuin myös puolustusvoimien henkilöstölle. Aktiivinen perusoikeuksien tuhoaminen (sisältäen vihapuheen) ja yksilöitten pahoinpitely kuin myös hiljaa tämän menettelyn hyväksyminen aiheuttaa syyllisyysolettaman. Toisin sanoen kannattaisiko oman perheen takia alkaa noudattaa lakeja myös virallisessa asemassa.Tulemme kokemaan isoja yllätyksiä lähi kuukausien aikana. Kaikki lähtee Yhdysvalloista liikkeelle lapsikauppa ja lasten murhariitit keihäänkärkenä. KRP #MEKANSA odottaa toimintaa ja tuloksia. Kuten tiedätte ”We hear you Finland”!Kaikki tulee menemään hyvin. Kansainvälinen terroristi ja rikollinen organisaatio (ei liivijengi) tullaan murskaamaan. Isokenkäiset kaatuvat.Lopuksi lainaus suunnitelmasta:

When, through process of law, the common people lose their homes, they will become more docile and more easily governed through the strong arm of the government applied by a central power of wealth under leading financiers.

These truths are well known among our principal men, who are now engaged in forming an Imperialism to govern the world.

By dividing the voter through the political party system, we can get them to expend their energies in fighting for questions of no importance. It is thus, by discrete action, we can secure for ourselves that which has been so well planned and so successfully accomplished.

Montagu Norman, Governor of the Bank of England, 1924

ASIAT ALKAVAT EDETÄ
Laitan alustavasti tiedoksenne että oikeusprossien valmisteleva tapaaminen on lauantaina 28.9.2019 Helsingissä alkaen klo 10.00.
Tila jossa voimme tavata on rajallinen ja sinne voitaneen ottaa maksimissaan noin 40 henkilöä. Koordinoidaan tapaaminen. Lähestyn sähköpostitse myös mutta minulle voi laitta halukkuuden YVnä sisältäen aihepiirin jossa haluaa olla mukana (missä asiassa on joutunut viranomaisten mielivallan ja/tai rikollisuuden kohteeksi.
Terveisin Jukka Davidsson

www.facebook.com/groups/mekansa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Voi saataispa oikeen iso kansainvälinen massaliike lopettamaan tää vallalla oleva hulluus ja mielipuolinen valta.

Comments are closed.