Pienen vaihtoehtomedian omistaja kertoo millaista on vaihtoehtomedian pyörittäminen.

Tämä kirjoitus on lähetetty ryhdy toimittajaksi kautta.
Ajattelin kirjoittaa teille ja kertoa millaista on pienen vaihtoehtomedian omistajana. Mv-lehdellä on kävijöitä yli 100 000 päivässä. Kantasuomalainen noin 30 000 päivässä. Omassa pienessä vaihtoehtomediassa on vain noin 3 000 päivässä. Ero on valtava ja koko on pieni verrattuna mv-lehteen.

Millaista elämä on sitten pyörittää omaa pientä vaihtoehtomediaa. Hybridikeskus yrittää hakkeroida sivut, joka päivä. Antifa finland, rasmus, varisverkosto, punk in finland ja takku.net yrittävät myös hakkeroida sivut joka päivä. Näitä kaikkia voisi kutsua nimellä äärivasemmisto. Nämä kaikki vielä trollaavat kommentteja, ddosaavat sivuja, ilmiantavat ja sulkevat tilejä ilmiantamalla twitter, facebook, youtube. Lisäksi lähettävät törkypostia. Siihen päälle voi lisätä vielä kaikki suvakit, ulkomaalaiset ja monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen kannattajat, jotka trollaavat kommentteja jatkuvasti. Hybridikeskuksen trollaukset huomaa siitä, että ne yrittävät herättää epäilyjä, että Venäjä kytkeytyisi tai liittyisi jotenkin mihin tahansa vaihtoehtomedia sivuston ylläpitäjiin tai itse sivustoon. Aina, kun kommenteista tai netissää löytää, että sivustoa yritetään saada kytketyksi Venäjän yhteyteen. Nämä trollit on helppo huomata ja havaita jatkuvista Venäjä vihjailuista.

Hybrikeskus myös lavastaa tilanteita erilailla. Esimerkiksi, vaikka hybridikeskuksen työntekijä itse tekeytyy chattiin tai kommentteihin Venäläiseksi ylläpitäjäksi tai keskustelijaksi. Sitten käyttää sitä todisteena muille. Tai muuten tekeytyy ja vihjailee tai antaa ymmärtää. Hybridikeskus käy sotaa vaihtoehtomedioita ja kansallismielisiä vastaan 24/7/365. Se myös soluttaa jäseniä, jotka lietsovat sitten eripuraa ja hajoittavat yhtenäisyyttä kansallismielisten joukossa ja vaihtoehtomedioiden toimituksessa. Tarkka isänmaallinen ja kansallismielinen kommentoija huomaa heti nämä asiat, kun ymmärtää nämä faktat. Eikä mene siten lankaan. Narratiivista erottaa heti. Myös suvakit ja äärivasemmiston erottaa heti kommenteista, koska narratiivi on aina sama. Suvakki ja äärivasemmistolainen ei muka usko artikkeleita ja he keksivät omia valheitaan miksi se ei ole muka totta. Heille on aina tärkeää yrittää saada myös muut vakuuttuneiksi, että totuus ei olisi totta. Esimerkki narratiivit noudattavat kaavaa. “Uskotteko te todella tällaiseen hölyn pölyyn mitä tällä sivulla kirjoitetaan.” “Yksikään asia mitä kirjoittettu turvapaikanhakijoista, pakolaisista, muslimeista ei ole totta vaan keksittyä”. “Täyttä roskaa koko juttu” “En usko” “Tarua koko juttu” “Uskotteko te tosiaan tähän” ” Tuo on täysin keksitty juttu”…

Yleisin äärivasemmiston taktiikka on tekeytyä isänmaalliseksi kansallismieliseksi ja tietoisesti käyttää sellaisia sanontoja kommenteissa, jotka täyttävät kiihottaminen kansanryhmää vastaan rikoksen selvästi. Sitten he tekevät rikosilmoituksen poliisille kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Poliisi tekee läheistä yhteistyötä näiden äärivasemmiston kanssa. Poliisi sitten ottaa yhteyttä ja pyytää varmuuden vuoksi kaikkien kommentoijien kaikki tietoja annettavaksi, jos siellä olisi useampi kiihottaminen kansanryhmää vastaan rikos.

Mikäli kieltäydyt saat itse syytteitä. Suomalaisena, suomenkansalaisuuden omaavana ja Suomessa asuvana ylläpitäjänä sinun on pakko antaa tiedot poliisille, koska saat syytteet ja joudut oikeuteen muuten itse. Näin toimivat kaikki vaihtoehtomediat, joiden omistaja on suomalainen ja Suomessa asuva. Näin ainoastaan toimimalla välttää syytteet ja joutumisen oikeuteen itse. Mitä sitten tapahtuu näille äärivasemmiston henkilöille, jotka tekeytyivät isänmaallisiksi ja lähettivät selkeästi lakia rikkovan kommentin. Ei yhtään mitään, koska ne ovat poliisin tiedossa ja tekevät yhteistyötä poliisin kanssa. Tämä on sovittu kuvio, joka toistuu jatkuvasti. Tärkeintä näille molemmille on se, että vaihtoehtomedian toiminta vaikeutuu. Tavoitteena on aina vaikeuttaa toimintaa, yrittää estää totuuden levittäminen monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista. Sekä saada vaihtoehtomedia suljettua. Mainostajat pelotellaan äärivasemmiston ja poliisin toimesta pois, että saadaan rahat pois toiminnalta, jotta saataisiin suljettua koko vaihtoehtomedia, jotta se ei voi paljastaa totuutta. Viranomaiset myös painostavat ja uhkailevat palveluntarjoajia sulkemaan sivut ja valitettavasti osa palveluntarjoajista siihen suostuu. Sivut voivat sitten kadota netistä ilman mitään ilmoitusta tai varoitusta, kuten kävi esimerkiksi suomimedialle.

Poliisien omasta päästä keksityt vihapuhe ja viharikoslakien tulkinta on koko ajan tiukentunut. Koko ajan kovemmin ollaan estämässä kaikkia paljastuksia poliisin ja päättäjien korruptiosta. Sekä monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen kustannuksista ja rikollisuudesta. Tämä on aiheuttanut sen, että osa vaihtoehtomedioista on kiristänyt itsesensuuria ja ne eivät uskalla enää kertoa totuutta sellaisena, kuin se on. Niistä on tullut kuin valtamedia. Moni vaihtoehtomedian omistaja myös sensuroi ja poistaa varmuuden vuoksi kovalla kädellä kommentteja, ettei vain mitään niistä voitaisi tulkita vihapuheeksi. Sensuuri menee uutisiin asti, ettei vain mikään kohta uutisessa ole vihapuhetta ja lukijoiden kirjoitusten sensurointi ettei läpi vain päästetä mitään mikä olisi tulkittavissa vihapuheeksi. Näin kauaksi monien vaihtoehtomedioiden omistajat ovat ajautuneet siitä, että kerrotaan totuus juuri sellaisena, kuin se on ei mitään kaunistelua, vaan puhdas totuus asioista. Myös kommentoijien itsesensuuri on mennyt niin pitkälle, että moni sensuroi omia kommenttejaan varmuuden vuoksi. Pelkona on taustalla mahdollinen tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai kunnianloukkauksesta.

Näin alas ollaan Suomessa vajottu. Se on ollut globalistien ja suomalaisen korruptoituneen eliitin ja korruptoituneen poliisin tavoite. Kiristää jatkuvasti vihapuhe ja viharikos tulkintoja jättäen ne sopivan avoimeksi, että niitä on lähes mahdotonta tietää, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei. Se mikä näitä korruptoituneita päättäjiä ja poliiseja pelottaa on sellaiset yksilöt, jotka ovat valmiita kuolemaan. Mikään tuomio tai syyte ei saa heitä lopettamaan totuuden paljastamista, eikä pelkäämään mitään. Mitä korruptoituneet voivat tehdä on pistää vankilaan ja laittaa miljoona korvaukset oikeudessa. Kun se ei pelota ei heillä ole mitään millä he voivat saada sinut lopettamaan totuuden paljastamista ja kertomista muille.

Itse muutin pois Suomesta 2015 Viroon, kun huomasin miten valtavaa korruptio on Suomessa ja kuinka korkealle se menee. Pienintäkään aikomusta ei ollut yhdelläkään poliitikolla laittaa rajoja kiinni, eikä poliisilla. Tulijoita olisi 2015 vuonna voinut olla 10 miljoonaa ja mitään eivät nämä maanpetturit olisi tehneet. Suomen kohdalla tulee väistämätön tilanne tulevaisuudessa, jossa Suomeen tulee, useita miljoonia ihmisiä. Nykyiset päättäjät pitävät rajat auki ja se tulee olemaan nopea Suomen tuho. Nykyiset päättäjät eivät tule tekemään yhtään mitään rajojen sulkemiseksi, vaikka tulisi 10 miljoonaa ihmistä länsirajan yli. Olen vakuuttunut siitä, että kaikesta huolimatta Suomi tulee tuhoutumaan nopeasti, kun useat miljoonat ihmiset tulevat Suomeen länsirajalta. Siksi niiden, jotka haluavat säilyä elossa kannattaa lähteä Suomesta pois mahdollisimman pian. Ne jotka haluavat yrittää pelastaa Suomen ja ehkä kuolla siinä onnistuessaan tai epäonnistuessaan voivat niin tehdä. Jos onnistuvat mahtava juttu, mutta jos ei onnistu ja kuolee, niin ainakin saappaat jalassa. Euroopan tilanne on myös samankaltainen siksi muutin 2016 pois Euroopasta Kiinaan. Olen myös luopunut suomenkansalaisuudesta tämän vuoden aikana.

Nykyään jos haluaa omistaa vaihtoehtomedian ja pitää omasta turvallisuudesta huolta, että sivustoa ei pysty jäljittämään kukaan mitenkään. Ip-osoitetta ei pysty kukaan selvittämään, sähköpostia ei pysty kukaan selvittämään. Sähköpostin käyttäjän ip-osoitetta ei pysty kukaan selvittämään. IP-osoitteen jäljittämisen tekemisen mahdottomaksi on tor browser paras. Maksuja ei pysty kukaan selvittämään. Eli maksut on sellaisilla virtuaalivaluutoilla, joita ei voi jäljittää eli Monero (XMR). Web hosting ja domain vain sellaisista paikoista, jotka hyväksyvät Monero (XMR) maksuna. Monero (XMR) on myös hyvä sellaisille, jotka kiertävät veroja, koska ei pysty jäljittämään kukaan. Salasanan on myös oltava erittäin vahva sähköpostissa ja kaikissa missä sitä tarvitsee.

Facebook, twitter ja youtube sensuroivat ja poistavat tilejä. Niitä en ole käyttänyt vuosiin. Ne myös vakoilevat käyttäjiä ja luovuttavat helposti kaikki tiedot poliisille. Niitä ei ole mitään järkeä käyttää. Microsoft, google, gmail, outlook, hotmail, android, chrome, firefox, apple kaikki vakoilevat käyttäjiä ja luovuttavat helposti kaikki tiedot poliisille. En ole noitakaan käyttänyt useisiin vuosin. Aina kun joku sovellus pyytää varmistamaan tilin puhelinnumerolla. Pitäisi hälytyskellojen soida ei ole tarkoitus turvata tiliä, vaan on tarkoitus helpottaa käyttäjän paljastamista.

Tietoturvasta kiinnostuneille yksilöille vinkkinä on selaimena käyttää brave normaliin selailuun. Salaiseen selailuun torbrowser. Tietokoneen käyttöjärjestelmäksi linux. Puhelimen tai tabletin käyttöjärjestelmänä ubuntu touch. Sähköpostiksi protonmail tai tutanota. Viestien lähettelyyn signal. Virtuaalivaluutaksi Monero. Älypuhelimeksi sellainen, jossa iso akku yli 10 000mah kestää useita päiviä kuten ulefone power 5, ulefone power 5s tai Blackview BV9100. Tabletiksi taas myös iso akku teclast 10 tai teclast 20 tai CHUWI HI9 Air. Salasanat kannattaa generoida hyvin vahvoiksi. Käytän itse noita edellä mainittuja lähes kaikkia.

En paljasta minkä vaihtoehtomedian omistaja olen. Sitten vinkkinä annan 3 vihjettä. 1. En ole mv-lehden omistaja. 2. En ole kantasuomalainen omistaja 3. Minulla ei ole mitään tekemistä noiden edellä mainittujen sivujen kanssa. Mikäli joku haluaa keskustella tai kysellä jätä kommentteihin niin vastaan kommenteissa. En kuitenkaan paljasta pienen vaihtoehtomediani nimeä.

Linkit:
brave.com/
www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en
devices.ubuntu-touch.io
protonmail.com/
tutanota.com/fi/
signal.org/
cryptwerk.com/pay-with/xmr/
web.getmonero.org/community/merchants/
www.getmonero.org/
passwordsgenerator.net/
www.avast.com/random-password-generator
www.lastpass.com/password-generator

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

8 Comments

 1. Erittäin hyvä kirjoitus.
  Kiitos!

  Myös me kommentoijat olemme hybridikeskuksen kohteena.
  — Ensisijainen tarkoitus on rekisteröidä henkilöllisyys.

  Henkilörekisterin avulla “valtion vastainen aines” poistetaan valtion ja kuntien palkkalistoilta, armeijasta ja kansainvälisistä viroista.

  Henkilöt joihin virkakielto ei tehoa, kokevat jatkuvaa häirintää valtion taholta, esimerkiksi KELA:n päätökset, poliisin tutkinnat ja epäilyt. Näiden epäilyjen tarkoituksena on maalittaa tuhottavat henkilöt myöhemmin tapahtuvia suuroperaatioita varten. Nämä suuroperaatiot puolestaan toimivat pelotteena muille.

  Koska hybridikeskus toimii tulenjohtona valtion elimille, on sen keksittävä jokin “laillinen peruste” maalitettujen kohteiden merkkaamiseen. Jos näin ei toimita, on vaarana, että virkakoneisto ei tottele myöhemmässä vaiheessa annettavaa tuhoamiskomentoa. — Monet virkamiehet edelleen elävät luulossa, että heidän tehtävänsä on totella lakia.

  Siinä vaiheessa, kun virkakunta ei enää tottele valtiota on peli menetetty.
  — Ensin kansa lakkaa luottamasta valtioon.
  — Sitten pääoma. (Valtiolainojen korot nousevat.)
  — Sitten poliitikot. (Alkavat vaatia muutoksia ihan oikeasti.
  — Nämä poliitikot pitää maalittaa vihapuhesyytöksillä jo hyvissä ajoin ja
  — Heidät on tuhottava nopeasti vaikkapa irtisanomalla kaikki lainat. Jotenkin Heidät on saatava koukkuun ja tottelevaiseksi; sitten saavat kyllä toimia “opposition äänitorvena” ja virkojakin on luvassa.
  — Sitten virkamiehet.
  — Sitten poliisi.
  — Lopuksi armeija kieltäytyy ampumasta omia kansalaisiaan. (Siksi tarvitaan EU-armeija, jonka joukkoja voidaan lähettää “apuun”.)

  Kokonaan oma lukunsa ovat sitten “honey trap” -sivustot…

 2. Salla Vuorikoski Suomen Kuvalehdestä.
  Minulla olisi muutamia kysymyksiä “pienen vaihtoehtomedian omistajalle”
  Poliisiin mukaan lopetit kaiken yhteistyön poliisin kanssa 2016. Et antanut lakia kiihottaminen kansanryhmää vastaan rikkovista kommentoijista mitään tietoja poliisille ja samalla olet syyllistynyt useisiin vihapuhe ja viharikoksiin. Poliisi teki sinusta 2016 kansainvälisen etsintäkuulutuksen. Poliisin mukaan, jos sinut saadaan kiinni, tulet saamaan ehdotonta vankeutta näistä vihapuhe ja viharikoksista. Poliisin mukaan olet poikkeuksellisesti nainen. Miten sinusta tuli naisena muukalaisvastainen? Minkälaista on toimia naisena miehisessä vaihtoehtomedioiden maailmassa? Eikö nyt olisi kannattavaa tulla julkisuuteen omalla nimelläsi, tulla Suomeen ja käydä suorittamassa vankeustuomio. Jos haluaisit kommentoida näitä asioita tänne.

  Minulla olisi myös kysymyksiä tämän “median” lukijoille. Vastaukset voitte antaa täysin “anonyymisti” kommenteissa kuten tämän “median” luonteeseen kuuluu. Suomeen arvioidaan tulevan 2020 – 2030 vuonna yli miljoona turvapaikanhakijaa Ruotsin kautta. Hallitus valmistautuu jo nyt ottamaan nämä kaikki. Varusmiehet tulevat kantamaan laukkuja. Kunnat valmistautuvat yli 100 000 turvapaikanhakijaan tuloon vuodessa. Rajoja ei tulla sulkemaan missään vaiheessa. Miten te kommentoijat näette Suomen tulevaisuuden? Mitä te haluaisitte sanoa muille suomalaisille? Mitä muita mietteitä nämä asiat teissä herättävät? Kiitos kaikille, jotka vastaavat.

  1. En ole itse syyllistynyt vihapuhe tai viharikoksiin, vaan poliisi tulkitsee näin, kun en ole poistanut ja antanut tietoja kommentoijista, joita poliisi epäilee vihapuheesta ja viharikoksista. Eli ylläpitäjää syytetään käyttäjien rikoksista. Todella sairasta toimintaa. En kommentoi. En ikinä tule Suomeen!

   1. Olen myös vaihtanut identiteettiäni, koko nimeni ja ulkonäköni, joten kiinni jääminen on lähes mahdotonta täällä Kiinassa. Olen polttanut kaikki aikaisemmat henkilöllisyys dokumentit ja tiedot. 99% varmuudella en tule koskaan enää Suomeen.

    1. Juttelin puhelimessa juuri tutun poliisin kanssa. Identiteetin ja ulkonäön vaihtaminen tekee kiinnijäämisen erittäin epätodennäköiseksi, jos sen tekee oikein ja ulkomailla. Poliisilla on kuitenkin muitakin keinoja yrittää saada ulkomailla pakoileva kiinni. Poliisi seuraa ulkomailla olevan epäillyn yhteydenpitoa Suomessa oleviin kaikkiin tuttaviin, ystäviin, sukulaisiin, vanhempiin. Suomessa asuvien ystävien ja muiden puhelinta kuunnellaan ja nettiä seurataan ja sähköpostit luetaan.

     Ilja Janitskin saatiin paikannettua sillä, että hänen vanhempiensa puhelimia seurattiin ja kuunneltiin ja heidän sähköpostia seurattiin ja luettiin. Ilja Janitskin, kun soitti vanhemmilleen Andorrasta. Poliisi sai heti tietoon numeron ja paikannettua sen avulla hänen tarkan olinpaikkansa. Ilja Janitskin paikannettiin myös hänen yhteydenpidostaan vanhemmilleen sähköpostista. Siitä poliisi sai myös paikannettua hänen Andorran olinpaikkansa.

     Poliisi lähetti vielä erikseen siviilipukuisia poliiseja seuraamaan Ilja Janitskinin selville saatua osoitetta. Sieltä saatiin vahvistus Ilja Janitskinin olevan paikannetussa osoitteessa. Poliisi sitten lähetti tarkat tiedot Janitskinin olinpaikasta Andorran viranomaisille, jotka pidättivät hänet. Poliisi voi myös lähettää ulkomailla pakoilevien etsintään siviilipoliiseja tutkimaan ja etsimään pakoilijat. Onnistuessaan paikantamaan missä maassa ja kaupungissa pakoilijat ovat. Poliisi sitten ilmoittaa paikallisille viranomaisille tiedot.

     1. Kaikki nuo on jo tiedossa. Kaikki keinot miten poliisi yrittää jäljittää on jo tiedossa. Keinot miten poliisin jäljittäminen estetään on myös tiedossa ja käytössä.

 3. Nyt olisi jokaisella isänmaallisella ja kansallismielisillä hyvä aika kysyä ammattilaiselta neuvoja tässä kommenteissa miten estää polpoa eli poliittista poliisia saamasta teitä kiinni netissä. Se kun voi olla ratkaiseva tietoa joudutko oikeuteen vihapuheesta tai viharikoksista vai et. Sitä sähköpostia ei tarvitse ilmoittaa kommenteissa ollenkaan juuri huomasin.

Comments are closed.