EU: Pelkästä siirtolaisuutta kritisoivastakin puheesta rikos

Tätä on vaikea uskoa todeksi, mutta globaalin siirtolaissopimuksen (Global Compact on Migration) suhteen painajaisia pahemmat näkymät ovat edessä. Tällä videolla näytetään, kuinka EU:n Strasbourgissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa kerrotaan suoraan, että kyseisellä sopimuksella ”massasiirtolaisuus laillistetaan” ja vihapuheen määritelmää laajennetaan:

Vihapuheen määritelmää laajennetaan niin, että jo pelkästä ”siirtolaispuheestakin” tulee rikos. Ilmeisesti tässä tarkoitetaan kriittisyyttä siirtolaisuutta kohtaan. Samaten, jos media kirjoittaa siirtolaisuudesta kriittiseen sävyyn, media voidaan lakkauttaa kokonaan.

Osallistujamaiden tulee allekirjoittaa sopimus 10.-11.12. pidettävässä Marrakechin kokouksessa. Viitataanko videolla viime vuoden kokoukseen, jossa sisäministeri Kai Mykkänen kävi edustamassa Suomea vai vieläkö sopimusta vahvistetaan allekirjoituksin? Sopimus ei ole juridisesti sitova, mutta muodostaa kehykset, jonka mukaan sopimusmaiden tulee uusia lainsäädäntöään.

Jos ja kun tämä sairas ja hirveä orwellilainen skenaario toteutuu, niin mitä ihmisoikeuksiensa puolesta taisteleva kansalainen voi muuta tehdä kuin asettua koko laillista yhteiskuntaa vastaan ja alkaa hautoa vallankumouksellisia ajatuksia? Sitoutuminen tällaiseen orwellilaiseen yhteiskuntaan tulee heikkenemään varmasti.

blogit.perussuomalaiset.fi/henna-kajava/eu-pelkasta-siirtolaisuutta-kritisoivastakin-puheesta-rikos/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Eihän ne edes ole mitään siirtolaisia vaan siirtoloisia, puhukaamme siis siirtoloisista.

    Sama juttu pakolaisten kohdalla, ne on oikeesti pakoloisia.

Comments are closed.