Husu Hussein haaveilee kantasuomalaisten kansanmurhasta?

Husu aloitti viikkonsa haaveilemalla Suomesta, josta ei ”löytyisi yhtään persua” ja josta ”kaikki muut ilmastonmuutoksen denialistit ovat vaan hävinneet”. Perussuomalaisia kannattaa 35% ihmisistä vaikka kaikki eivät äänestä vaaleissa. Ihmiset, jotka eivät usko ilmastomuutokseen ja tietävät sen olevan huijausta on noin 50%. Husu siis haaveilee 85% kantaväestön kansanmurhasta?. Haluatko sanoa Husulle takaisin twitterissä?About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

4 Comments

 1. Ei näy teidän kansallismielisiä ja isänmaalllisia miehiä missään. Pelkureita ne kaikki on ja paskahousuja. Eivät saa edes rajoja kiinni ja vielä elättävät jatkuvasti kiristyvistä veroista tänne tulevia ulkomaalaisia miehiä.

  Yhden kerran luulin, että niistä olisi johonkin mutta en usko enää. kantasuomalainen.net/2019/09/06/miten-kantasuomalaiset-miehet-havitetaan-ja-tuhotaan-pysyvasti-2/

  Haistakaa paska kaikki rasistinatsit. Suomi otetaan teiltä pois ja te tulette tuhoutumaan.

  Kuolema ja tuho kantasuomalaisille miehille! Meitä suvaitsevaisia eivät rasistinatsit estä.

  Poliisi on aika hyvin nyt onnistunut kun rasistinatsit eivät uskalla enään netissä ja somessa öyhöttää.

  Vaikeneminen ja hiljaisuus on myöntymisen ja alistumisen merkki. Näytti siltä, että olisi kovempi vastarinta mutta kyllä se on nyt lopahtanut rajakeilta. Ette te mitään saa aikaan ja tulette häviämään tämän taistelun!

  Täytyy tunnustaa, että tämä sivusto pelotti meitä “suvaitsevia”. Ryhdyimme kuitenkin aktiivisesti toimimaan tätä sivustoa vastaan ja yritimme estää tiedon leviämisen tältä sivustolta. Jatkamme toki toimintaamme.

  Tulemme aktiivisesti toimimaan kaikkia avoimien rajojen ja monikulttuurisuutta vastustavia vastaan. Suljemme facebook, twitter ja youtube tileja. Otamme somen haltuun ja poistamme kaikki vastustajat sieltä!

 2. Husu ei se osaa ite noita kirjoittaa, kun ei osaa Suomea kunnolla. Sen kaikki kirjoitukset nettiin kirjoittaa suvakkinainen tai naiset, niillä on sen somen salasanat.

  Sama on tuolla Alan Salehzadeh ei sekään kirjoita itse vaan suvakkinainen tai suvakkinaiset. Monella muulla ulkomaalaisella sama juttu suvakit kirjoittaa niiden kaikki tekstit nettiin ja someen. Noista on ollut paljastuksia netissä useita eli fakta on kyseessä.

  Se oli yhdessä vihapuhefm lähetyksessä youtube Junes ja Tiina paljasti, että taustalla lähes aina suvakkinainen tai suvakkinaiset näiden ulkomaalaisten kohdalla. Kun ne eivät osaa kunnolla suomenkieltä kirjoittaa. Niillä suvakkinaisilla on niiden some tunnukset ja salasanat halussaan.

 3. Husu on armoton ja jäätävä, hurja rasistikortin heiluttaja. Mutta nykyään rasistikorttia ei heiluteta koska on tultu väärin- ja kaltoinkohdelluiksi värinsä/uskonnonsa takia, vaan nykyään heilutetaan rasistikorttia jolla vaaditaan etuuksia sekä erityiskohtelua värin/uskonnon takia. Mitään ei itse tehdä asioiden hyväksi, ollaan ammattiuhriutujia: Minulla ei ole uutta Bemaria eikä iPhonea koska valkoiset ovat rasisteja eivätkä anna niitä minulle. Minulla ei ole isoa taloa koska valkoiset ovat natseja eivätkä anna sitä minulle. Heille on annettu hyvinkin anteliaasti vaikka mitä, eivät ole ansainneet siitä mitään, mutta vaatimukset vain jatkuvat ja jatkuvat. Mielessä ei käy sekuntiakaan että valkoiset Bemarikuskit isoissa taloissaan tekevät TÖITÄ maksaakseen kaiken minkä omistavat. Tässä on selvä älykkyyden ero. Jos antaisimme Somalien ja kaikkien tänne tunkeutuneiden määrätä ja päättää kaikesta YHDEN PÄIVÄN ajan, MIKÄÄN ei toimisi. Mitään ei tehtäisi. Mitään ei osattaisi. Mitään ei haluttaisi tehdä eikä osata. Kaikki menisi tasan päiväsä täydellisesti päin vitun helvettiä. Ilman meitä RASISTEJA, HIRVEITÄ HIRVIÖITÄ, te kaikki kiittämättömät uhriparat olisitte saatanan kusessa. Tästä 100% faktasta on helppo todeta että me olemme ne hyvät tyypit ja TE rasistikortin heiluttajat olette kaikki kusipäitä.
  Kiitos.

 4. Husu on rehellinen. Hän on tullut tänne valtaamaan tämän maan ja ajamaan hänen valtaan pääsemistään vastustavat ihmiset pois täältä. Sitä sanotaan pyhäksi sodaksi hänen terminologiassaan….

  Jokaisen suomalaisen poliitikon, lakimiehen tai poliisin olisi hyvä ymmärtää tämä lähtökohta. Vastakkainasettelu loppuu tietysti sillä, että vastustaja eliminoidaan. Sitäkö toivoo suurin osa Suomen poliitikoista ja virkamieskunnasta. Siis että täältä eliminoidaan merkittävä osa kantakansalaisia? Nimittäin hiljainen tyytyväisenä hymistely tuohon twiitiin tarkoittaa lopulta juuri sitä.

Comments are closed.