Muslimimies käytti alakouluikäistä lasta seksuaalisesti hyväksi eri tavoin yli kymmenellä eri kerralla – tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

Alakouluikäistä lasta törkeästi hyväksikäyttänyt muslimimies tuomittiin ehdolliseen vankeuteen. Muslimimies aikoo jatkaa lasten hyväksikäyttöä ehdollisessa vankeudessa. Hyväksikäyttö jatkui vuosia.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1998 syntyneen muslimimiehen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Tämä muslimimies tuli Suomeen turvapaikanhakijana 2014. Valehteli ja sai palkinnoksi turvapaikan.

Ehdollisen vankeusrangaistuksen lisäksi muslimimies on määrätty 90 tunnin yhdyskuntapalveluun ja valvontaan.

Tuomio on määrätty tuomiolauselmaa lukuun ottamatta salassa pidettäväksi. Tarkoituksena on salata muslimitausta, jotta kantaväestö ei suutu asiasta. Asiasta on kuitenkin laadittu julkinen seloste, jossa avataan tuomioon johtaneita tekoja.

Osa rikokseen lasketuista teoista on tapahtunut muslimimiehen ollessa itsekin alaikäinen.

Muslimimies tunnusti kaiken

Selosteen mukaan mies on lokakuun 2014 ja joulukuun 2017 välisenä aikana tehnyt useilla erillisillä kerroilla seksuaalisia tekoja tapahtuma-aikaan 7–10-vuotiaalle lapselle.

Kyse on sukupuoliyhteyksistä. Lisäksi tekoihin liittyy koskettelua intiimialueille puolin ja toisin.

Tuomion mukaan tapahtumakertoja on ollut yhteensä noin 15.

Muslimimies tunnusti teot oikeudessa. Hänet tuomittiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä osittain nuorena henkilönä, sillä hän oli joidenkin tapahtumakertojen aikaan itsekin vielä alaikäinen.

Rikos katsottiin törkeäksi muun muassa siksi, että rikoksen kohteena on lapsi, jolle rikos lapsen iän tai kehitystason vuoksi omiaan aiheuttamaan erityistä vahinkoa. Lisäksi asiaan vaikutti se, että teot tapahtuivat pitkän ajan kuluessa ja toistuvasti.

Oikeus piti muslimimiehen toimintaa erityisen moitittavana ja vakavana.

Rangaistusta lieventävänä seikkana otettiin huomioon muun muassa se, että rikokset ovat tapahtuneet merkittävältä osin miehen ollessa itse alle 18-vuotias. Lisäksi lieventävinä seikkoina oli muslimitausta ja islaminuskonto, sekä julkisuus, joka lisää rasismia. Sekä vielä se, että Suomi on rasistinen maa. Lähes kaikki muslimit tuomitaan nykyään vain ehdolliseen vankeuteen, mikä tarkoittaa sitä, että tuomitut ovat vapaita jatkamaan rikollista toimintaansa yhteiskunnassa. Ainoastaan ehdoton vankeustuomio vie vankilaan.

Valtamedia ei julkaise tuomitun nimeä, koska tarkoitus on salata mahdollisimman monta ulkomaalaisten tekemää rikosta. Erityisesti kaikkien muslimien tekemät rikokset salataan Suomessa.

Lähde:
www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-kaytti-alakouluikaista-lasta-seksuaalisesti-hyvaksi-eri-tavoin-yli-kymmenella-eri-kerralla-tuomittiin-ehdolliseen-vankeuteen/7527368#gs.1u5lk6

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

12 Comments

 1. Just että sillei. Naiset muuten urataan monikulttuurisuuden alttarilla.

 2. Viimeinkin media joka kertoo rehellisesti miten asiat ovat. Jatkakaa samalla lailla!

 3. Poliisi jätti tutkimatta 2000 vihjettä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Suuri osa poliisille vinkatusta rikollisuudesta on jäänyt kirjaamatta kokonaan.
  – Vihjeet ja viestit jäivät hautumaan jonnekin sähköpostilaatikkoon. Poliisilla on ollut vain kaksi henkilöä, jotka niitä sähköposteja availevat.” www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/792325-hs-poliisi-jatti-tutkimatta-2000-vihjetta-lapsiin-kohdistuneista

  “Poliisi sai hallitukselta 8,5 miljoonaa euroa (verorahoja), joilla palkataan 200 poliisia vihapuheen (!) tutkimiseen.” www.aamulehti.fi/kotimaa/vihaviestien-maara-ja-sisalto-tolkutonta-poliisiylijohtaja-kolehmainen-saa-vihapostia-itsekin-24285693

 4. Lapset uhrataan myös. Vanhustenhuollossa säästetään ja ei anneta hoitoa vanhuksille. Säästöt käytetään täysimääräisenä ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien kustannuksiin.

 5. Somessa suvakit levittävät valheita, että tämä olisi muka natsirasistien ylläpitämä vihajulkaisu. Jossa pahat natsit pistävät ihmiset keskitysleireille ja sieltä uuniin. Tämä muka huokuu vihaa. Mitään vihaa en löytänyt. Suvakit valehtelee aina!

  1. Niinpä. Ei siinä ole mitään natsismia, jos vastustaa koko maailman tänne muuttoa joko loisimaan tai rikoksia tekmään ja ei tuota halpatyövoimaakaan tarvita.

   1. Ja monet loisii ja tekee rikoksia eli tuo aikaisempi joko tai oli hieman epätarkka viittaus.

    1. Yksi suvakkien valheistä on, että täällä muka ”natsirasistit” laittavat turvapaikanhakijoita ja pakolaisia keskitysleireille ja uuniin. Ne vielä uskovat itse sen.
     Tänne kommenteihin tulee paljon antifa, piffin (punk in finland), rasmus, takku.net, varisverkosto, spr ja muita suvakkeja ulisemaan. Se paljastaa, että täällä paljastetaan totuus.

 6. ”50 000 naista joutuu Suomessa joka vuosi seksuaalisen väkivallan uhriksi (eli noin tuhat naista joka viikko). Silti raiskaustuomion saa vain noin 200 tekijää (eli 1/250:stä). Suurin osa raiskauksista ei tule koskaan poliisin tietoon noin 500 000. Vuonna 2017 poliisi kirjasi 1 245 epäiltyä raiskausta, joista vain 1/3 päätyi oikeuteen. Langettava tuomio tuli 209 raiskauksesta.” www.aamulehti.fi/a/4665d8bc-59bd-487a-8e63-394f77cf247d
  Tuomiot annetaan usein ehdollisina, eli vankilaan ei oikeasti tarvitse mennä. Ehdollisista tuomioista pitäisi luopua kokonaan, koska ne eivät ole mitään rangaistuksia, vaan pelkkää uhrien halventamista.

 7. Nyt on jotakin isoa tapahtumassa, kun lähes kaikki muut vaihtoehtomediat on alkaneet sensuroimaan ja poistelemaan viestejä kommentoinnista asiallisiakin mutta matu kriittisia. Ei ole enään kuin 2 paikkaa missä sitä ei tapahdu ja se on mvlehti ja kantasuomalainen. Muut alkavat olla menetetty :(. Polpo vissiin ottanut yhteyttä jopa pt-median paavokin mainitsi, että vihapuhetta sensuroi sekä poistaa viestejä. Siis näin pitkälle ollaan menty sensuroidaan vihapuhetta ihan vaan varmuuden vuoksi.

  Pt-media.org toimitus sanoo:
  06/09/2019 10:31

  Tottakai vihapuhe ja älyttömimmät foliot moderoidaan pois. Olen kuitenkin pyrkinyt pitämään alustan suhteellisen vapaana, ja joskus on yksinkertaisesti vaikea päättää mitä tekee. Viestin sisältö voi olla hyvä, mutta se on pilattu turhalla solvaavien sanojen käytöllä tms…

  Pt-media.org toimitus sanoo:
  06/09/2019 10:36

  On siellä jonkinlaiset omat asettamain reunaehdot kommenteille, kuten viestien pituus, linkkien määrä, tietyt ”avainsanat” tms aiheuttavat viestin joutumisen roskakoriin.

 8. Niin täällähän ei tarvitse ilmoittaa sähköpostia ollenkaan kommenteissa ja ip-osoitteen voi piilottaa torbrowserilla jolloin kukaan ei pysty mitenkään selvittämään kuka on kirjoittanut kommentin. Siihen vielä joku täysin keksitty nimimerkki. Kommentit myös julkaistaan heti ilman tarkastamista.

  Tuon on niin perseestä, että ihmiset pelkäävät nykyään mitä kirjoittaa netissä. Ensin itse sensuroidaan mitä voi sanoa ja mitä ei. Siihen päälle vielä pt-media ja muut sensuroivat varmuuden vuoksi kaikki viestit, jotka voidaan tulkita vihapuheeksi. Koko ajan on sananvapaus kaventunut.

Comments are closed.