Miten Suomi vapautetaan monikulttuurisuudesta ja miten sinä voit olla mukana.

Ensin pitää ymmärtää kuka on vihollisesi ja mikä on heidän päämääränsä ja tavoitteensa. Vihollinen on: korruptoituneet maanpetturi vallanpitäjät, korruptoituneet poliittiset poliisit, valtamedia, korruptoituneet tuomarit, suvakit, matut, spr, kirkko ja kaikki avoimien rajojen ja monikulttuurisuuden kannattajat. Kaikki nämä ryhmät voidaan määritellä kahdella sanalla monikulttuurisuuden kannattajat. Nämä kaikki valehtelevat jatkuvasti ja osa heistä on ammattivalehtelijoita.

Mikä on heidän tavoitteensa avoimien rajojen monikulttuurinen Suomi = Islamistinen kalifaatti nimeltä Suomi. Näiden tavoite on yksikertainen avoimilla rajoilla Suomen pitäminen koko maailman sosiaalitoimistona. Kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen tai muu voit tulla Suomeen koska tahansa ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä ja tekemättä ikinä mitään työtä. He haluavat, että Suomeen tulee aina vain lisää nuoria muslimimiehiä. Osa heistä palkitaan EU:n toimesta rahalla ja vallalla Suomen tuhoamisesta. Kaikki monikulttuurisuutta kannattavat päättäjät tietävät tarkasti, että avoimet rajat ja monikulttuurisuus tulevat tuhoamaan Suomen. He ovat korruptoituneita ammattivalehtelijoita maanpettureita. Monet maanpetturi päättäjät saavat useita tuhansia tappouhkauksia vuodessa. Näistä valikoidaan muutama julkisuuteen, jotta maanpetturit voivat uhriutua julkisuudessa. Suurin osa kansasta vihaa näitä maanpettureita ja heidän avoimien rajojen monikultuurisuutta. He myyvät vaikka oman äitinsä rahasta ja vallasta. He eivät ole tyhmiä vaan tietävät tarkalleen ja heille on annettu ohjeet Suomen tuhoamisesta ja he vain noudattavat niitä, jotta saavat valtaa ja rahaa EU:lta.

bit.tube/play?hash=QmVUwvKEqKHqcdxKumQdpc1W4JaPVD1xxQkfxhfKUgkFXa&channel=70324

Miten monikulttuurisuus ja avoimet rajat rahoitetaan aina. Jatkuvasti kiristämällä veroja. Jatkuvasti leikkaamalla. Jatkuvasti lainaa ottamalla. Ilmastonmuutosvalhetta käytetään ainoastaan lisäämään veroja ja rahoittamaan monikulttuurisuutta. Lisäksi aina yritetään saada työllisyysastetta korkeammaksi. Jotta useampi kantaväestön edustaja saadaan elättämään jatkuvasti kasvavaa ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Joiden kustannukset kasvavat jatkuvasti koska jatkuvasti tulee lisää. Samalla korruptoituneet valehtelijat toistelevat valtamediassa, että Suomeen pitää saada lisää työperäistä maahanmuuttoa. Mikä on kiertotermi saada lisää muslimeja Suomeen. Suomessa on noin 600 000 työtöntä todellisuudessa ja yhtään ulkomaalaista työntekijää ei tarvita Suomeen. Ei ole tarvittu 20 vuoteen.

kantasuomalainen.net/2018/10/27/ilmastomuutoshuijaus-paljastettu-lupa-verottaa-kansalaisia/

Miten Suomi pelastetaan. Toimi aktiivisesti ja levitä tietoa avoimien rajojen ja monikulttuurisuuden kustannuksista, rikollisuudesta ja muista ongelmista somessa. Poista monikulttuurisuuden kannattajat keskusteluista, jotta he eivät voi hidastaa kehitystä. Monikulttuurisuus ja avoimet rajat ovat valhe. Paljasta totuus ja monikulttuurisuuden kaikki valheet. Kansallismieliset hallitsevat somea siksi facebook, twitter ja youtube poistavat tileja ja tulee banneja. Some on otettu valtaan ja sitä hallitaan massoilla, joissa monikulttuuriset kaikki valehtelijat voidaan helposti paljastaa. Heti kun monikulttuurisuuden kannattaja suvakki, poliisi, kansanedustaja tai joku muu käyttää faceobook tai twitter voit paljastaa tämän valehtelijan. Näin otetaan tila ja valta pois monikulttuurisuuden kannattajilta. Mitä he voivat tehdä on blokata jatkuvasti kasvava määrä kansallismielisiä, joita tulee jatkuvasti lisää. Lopulta he joutuvat itse lopettamaan somen käyttämisen. He ovat hävinneet jo pelin somessa. Samalla totuus leviää näistä ammattivalehtelijoista somessa. Levittämällä somessa tietoa monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen kaikista ongelmista. Tieto leviää ja jatkuvasti uusia ihmisiä herää.

Suomessa tullaan käymään aseellinen ja hyvin väkivaltainen kansannousu. Se on väistämätöntä ja se on täysin avoimien rajojen ja monikulttuurisuuden ansiota ja syytä.

Miten nämä monikulttuurisuuden kannattaja yrittävät estää totuuden paljastumista. He pimittävät, sensuroivat ja valehtelevat aina monikulttuurisuuden kaikista ongelmista rikollisuus ja kustannukset. He ovat epätoivoisia he ovat häviämässä somessa taistelun. He keksivät ja laativat lakeja, joiden ainoa tarkoitus on estää totuuden paljastuminen avoimista rajoista ja monikulttuurisuudesta. Vihapuhe, viharikokset, kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja jopa kunnianloukkaukset. Ovat kaikki lakeja, joiden ainoa tarkoitus on estää totuus monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista.

“Poliisi jätti tutkimatta 2000 vihjettä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Suuri osa poliisille vinkatusta rikollisuudesta on jäänyt kirjaamatta kokonaan.
– Vihjeet ja viestit jäivät hautumaan jonnekin sähköpostilaatikkoon. Poliisilla on ollut vain kaksi henkilöä, jotka niitä sähköposteja availevat.” www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/792325-hs-poliisi-jatti-tutkimatta-2000-vihjetta-lapsiin-kohdistuneista

“Poliisi sai hallitukselta 8,5 miljoonaa euroa (verorahoja), joilla palkataan 200 poliisia vihapuheen (!) tutkimiseen.” www.aamulehti.fi/kotimaa/vihaviestien-maara-ja-sisalto-tolkutonta-poliisiylijohtaja-kolehmainen-saa-vihapostia-itsekin-24285693Turvapaikkajärjestelmä ja pakolaisjärjestelmä ei ole koskaan toiminut, eikä sen tarkoitus ole koskaan ollut muu, kuin saada ulkomaalaisia tulemaan Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Ulkomaalaisten sosiaalietuudet ovat aina olleet monikertaisesti (4,4) suurempia, kuin kantaväestön. Maailman parhaiden sosiaalietuuksien tarkoitus on aina ollut saada mahdollisimman monen ulkomaalaisen tulemaan Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Mitään työtä nämä eivät tule koskaan tekemään.

Se mitä nämä monikulttuurisuuden kannattajat pelkäävät aina eniten on julkisuutta ja paljastuksia monikulttuurisuuden rikoksista ja kustannuksista. Siksi sitä julkisuutta ja paljastuksia pitää järjestää ja netissä se on helppo tehdä. Jokainen suvakki oli poliisi, tuomari, lakimies ja muu voidaan paljastaa netissä valheista, korruptiosta, rikoksista ja muista negatiivisista asioista. Sitä he pelkäävät eniten ja sitä he eivät voi estää.

Valtamedia valehtelee aina monikulttuurisuudesta. Valtamedia levittää valhe propagandaa monikulttuurisuudesta. Miksi Suomen pitää ottaa miljoonia turvapaikanhakijoita ilmastomuutoksen takia. Ilmastomuutos on valhetta ja sen ainoa tarkoitus on verottaa kansalaisia ankarasti jatkuvasti lisää, jotta ne rahat voidaan käyttää monikulttuurisuuden jatkuvasti kasvavien kustannusten rahoittamiseksi. Lopeta valtamedian lukeminen kokonaan, rahoittaminen ja lue aina vain vaihtoehtomedioita, joihin aivan alla lista. Ole aktiivinen osallistu keskusteluihin ja levitä tietoa.

Monikulttuurisuuden kannattajat yrittävät vain kaikin tavoin salata totuutta avoimista rajoista ja monikulttuurisuudesta eli kaikki ongelmat kustannukset ja rikollisuus. Siksi tulemme näkemään yhä epätoivoisempia yrityksiä estää totuuden paljastuminen. Totuus paljastuu joka päivä uusille ihmiselle, jotka heräävät, kun tieto leviää. Siksi totuuden paljastumisen estäminen vaatii aina vain lisää estämistä ja sensuuria monikulttuurisuuden kannattajilta. Monikulttuurisuuden kannattajat pelaavat vain aikaa, koska tietävät häviönsä. He eivät voi voittaa, mutta voivat tuhota Suomen.

Tässä on kyseessä isot asiat kyse on yksinkertaisesti siitä onko Suomi itsenäinen valtio vai islamistinen kalifaatti 30 vuoden sisällä. Jos monikulttuurisuuden kannattajat onnistuvat viivästyttämään tarpeeksi pitkään totuuden paljastumista Suomi tuhoutuu. Siksi onkin tärkeää, että isänmaallinen ja kansallismielinen osallistuu aktiivisesti mukaan toimintaa paljastamaan totuus monikulttuurisuudesta.

Mene muiden isänmaallisten ja kansallismielisten joukkoon, koska joukkovoima on tehokasta. Ole aktiivinen osallistu keskusteluihin ja levitä tietoa Alla linkit.
vk.com/mvlehti_keskustelu
www.facebook.com/groups/mekansa/
www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/
www.facebook.com/groups/419427801966875/


Suomi on menetetty 30 vuoden sisällä islamisteille. Sisäinen riitely ja syyttely ei auta asiaa. Nyt on jokaisen kansallismielisen vedettävä yhtä köyttä ja pistettävä ne erimielisyydet sivuun. Sisäinen riitely vain hajottaa ja se on pelaamista islamistien ja eliitin pussiin. Kaikkien vaihtoehtomedioidenkin tulee vetää yhtä köyttä ja pistää ne erimielisyydet sivuun. Nyt tosiaan ei ole aikaa sisäiseen riitelyyn. Moni kansallismielisten hyvä idea, järjestö, vaihtoehtomedia ja aktivismi on kaatunut sisäiseen riitelyyn. Nyt on tosi isot asiat kyseessä ja ne tulevat ratkaisemaan sen onko Suomi 30 vuoden päästä itsenäinen valtio vai islamistinen kalifaatti. Siksi tiedon levittäminen somessa kaikista monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen ongelmista, rikollisuudesta, kustannuksista ja muista ongelmista on elintärkeää.

Facebook, twitter ja youtube kannattaa vaihtaa pois alla oleviin.
vk.com/
www.bitchute.com/
dlive.tv/
bit.tube/

Poliittinen poliisi valvoo netissä vihapuhetta ja viharikoksia, jotta kansalaiset eivät vain pääse kertomaan totuutta monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista. Moni saa tuomioita kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja kunnianloukkauksista. Poliittinen poliisi jättää erityisesti ulkomaalaisten rikoksia tutkimatta sen takia, että on tärkeämpää tutkia kansalaisten vihapuhetta netissä. Samalla, kun ulkomaalaisten valtavaa rikollisuutta ei tutkita näyttävät ulkomaalaisten rikollisten tilastot 30-kertaa pienemmiltä. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan tuomiot ovat näyttävästi aina valtamedioissa, joiden ainoa tarkoitus on lietsoa pelkoa, jotta kansa ei uskaltaisi totuutta paljastaa somessa.

Tämä on helppo kumota yksinkertaisilla keinoilla, joilla tehdään poliittisen poliisin jäljittäminen ja vihapuhujien kiinni saaminen mahdottomaksi netissä. Pelko poistuu ja ihmiset voivat vapaasti kertoa somessa totuuden monikulttuurisuudesta ja avoimista rajoista. Polpo on voimaton ja kansa on vapaa kertomaan totuuden.

Alla ne keinot tarkasti kaikille ihmiselle

-QAnon ryhmä

katso kaikki videot ja herää totuuteen.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

6 Comments

 1. Olipa hyvä kirjoitus ja jokaisen tulisi tuo lukea ja levittää somessa.

 2. Tosi hyvä. Tänään sain linkin somessa tähän paikkaan. Olen nyt lukenut ainakin 10 viimeisintä uutista. Olo on kuin matrix leffassa, kun ottaa pillerin ja herää totuuteen. Poliitikot, valtamedia, poliisi, suvakit valehtelevat aina ja pimittävät totuutta. Jakakaa somessa tän paikan linkkejä, jotta tieto leviää.

 3. Tuo asia on hyvin monitahoinen, ja tyydyttävään lopputulokseen tarvitaan useanlaisia medioita erilaisilla kirjoitustyyleillä ja moderaatiolinjauksilla. Ns. korrektia tyyliä edustavia tarvitaan toki, vetoamaan tiettyyn yleisön osaan. Sellaisia on olemassa ihan tarpeeksi (murkut.org listaa näppärästi useimpia vaihtoehtomedioita, kaiken tyylisiä). Mutta vähintään yhtä kova tarve on provokatiivisella tyylillä kirjoittaville medioille, jollaisena mm. PT ja MV ovat kunnostautuneet. Nimittäin koko termi ”poliittinen korrektius” ja sen tuoma uskottavuuskäsite on keksitty ja sen muka-arvovalta propagoitu nimenomaan kyykytetyn kansan hiljentämiseksi. Todellisuudessa kansa, varsinkin vittuuntunut sellainen ja myös vittuuntuneita ymmärtävä sellainen (=kenties suurin osa kansasta) on aina halunnut nimenomaan provokatiivista kirjoitusta ja samoin vapaasanaista kommenttiosiota omien tunteiden purkamiseen.

  Fakta kun on, että epäpidettyjen hallintojen strategia on kyykyttää kansaa kaikella vihapuhekitkennällä, takit kääntävällä valeoppositiolla, ynnä muulla niin että erimielinen kansa vaipuu kyynisyyteen tuntiessaan itsensä voimattomaksi jolloin jättävät äänestämättäkin olettaessaan, että ”ovat voimattomana vähemmistönä jotka eivät kuitenkaan saa muutosta ja joita ei kukaan kuuntele”. Tällaiseenhan ei ikinä pitäisi vaipua, mutta valitettavasti liian iso osa väestöstä vaipuu (nähtiin vielä viime vaaleissakin, vaikka täpärällä jo oli), ja siihen ainoa oikea lääke on provokatiivinen media, joka herättää toivon ja taistelutahdon.

  Se nähtiin, MV-lehti kun oli ensimmäinen läpilyönyt vaihtoehtomedia joka raivasi tien ja toi tunnettuuteen myös muille, mm. PT:lle. Ennen MV-lehteä kaikki ”korrektit” vaihtoehtomediat olivat yleisön silmissä ”just another lälläreitä”, jotka ”kirjoittavat muka jotain mutta eivät ota vakavissaan kyykytetyn kansan ahdinkoa”, jotka ”eivät oikeasti saavuta mitään vaikutusvaltaa”, joille ”eliitti nauraa päin naamaa”. Mutta kun Janitskin alkoi tykittää kunnon provokaatiota, johon ominaisesti sisältyvä tunnelataus välitti kyykytetylle kansalle vahvan viestin siitä että tämähän tekee tätä vakavissaan, ja aidosti jakaa kyykytetyn kansan tunteet, sekä tekee selväksi ettet ole vittuuntuneena kansalaisena yksittäistapaus, eikä jäädä tuleen makaamaan, niin kansahan aktivoitui, MV:n ja siinä sivussa muiden – etupäässä provokatiivisten – vaihtoehtomedioiden lukijamäärät nousivat raketin lailla, samoin kuin vaatimukset politiikan muutoksiin. Vaikuttavuuden kieltä puhuu myös se jumalaton vaino jonka MV ja Ilja joutuivat kokemaan tuolloin – se kertoo tyhjentävästi MV-lehden aikaansaamaasta ennennäkemättömästä eliitin epätoivosta ja pelosta valta-asemansa horjumisesta, jota ei oltu koskaan ennen nähty.

  Samoin vittuuntuneelle kansalle toivoa antaa kommenttiosio johon tunteensa saa ilmaista vapaasti, se voimaannuttaa niin kirjoittajaa kuin samanhenkisiä lukijoita, vaikka kommentit eivät ”rakentavia” tai informatiivisia olisikaan. Ei kaiken kuulu ollakaan. Tunteet ovat tunteita eivätkä ne patoamalla ainakaan hälvene, eikä toivoa ja aktiivisuutta lisää ollenkaan ajatus siitä että kun (ei jos) suvakit ja nato-trollit ym. eliitin suosima roskaväki saa kyllä vapaasti vuodattaa kaikkea vihaansa kansallismielisiä kohtaan julkisilla foorumeilla, niin itse kansallismielisenä pitäisi vain niellä kaikki ja kirjoitella korrektisti ja lukea korrektia tekstiä, ja samalla sen kummemmin suuri yleisö kuin eliitti ei koskaan päätyisi lukemaan mitä vittuuntunut (suuri) kansanosa ajattelee tunnetasolla, eikä näin ollen eliitti joutuisi koskaan ottamaan tätä huomioon politiikassaan.

  Provokatiivisia medioita vapaan sanan kommenttiosioineen siis tarvittaisi ehkä enemmänkin Suomen mediakenttään, mutta kuten sanottua tarvitaan myös korrektityylisiä tiukemmin moderoituine kommenttiosioineen. Oleellista on, ettei yksittäinen media yritä tyydyttää näitä molempia, koska tällöin ne toisen ”tolkku vs. vittuununut” -tason jutut vievät aina uskottavuuden tai kiinnostavuuden toista kaipaavalta kohderyhmältä.

  Ottamatta suurempaa kantaa PT:n linjaukseen, yleisellä tasolla omana mielipiteenäni toivoisin monella sivustolla ”epäkorrektiuksia” enemmän moderointia räikeisiin argumentointivirheisiin. Olkiukoilla viedään argumentointi pois asioista, Ad Hominem-hyökkäyksillä yritetään mitätöidä tosiasioita ”koska ryssän trolli” jne.

  Lopuksi vielä, anyway, suurkiitokset kaikille ja valtaosalle kommentoijista, kun jaksatte arvokasta työtä tehdä! Pelastetaan Suomi ennen kuin muutumme Ruotsiksi!

 4. Pääministeri Juha Sipilä on sanonut, että vihapuhe on rikos. Sipilä on väärässä.

  Vihapuhe ei ole rikos. Vihapuhe on ihmisoikeus.

  Jokaisella ihmisellä on oikeus tuntea vihaa pahuutta, vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta kohtaan ja ilmaista vihan tunteensa puhein tai kirjoituksin.

  Tämän oikeutetun vihan leimaaminen rikokseksi on väärä syytös. Suomen laissa ei ole pykälää, jossa vihapuhe kriminalisoitaisiin. Ja vaikka olisikin, sellainen olisi väärä laki.

  Kyseessä onkin maailmanlaajuinen raha- ja valtaeliitin propagoima yritys yhdenmukaistaa kaikkien ihmisten ajattelua orwellimaiseen ja diktatuuriseen tyyliin niin, että kaikkien pitää olla samaa mieltä tai muutoin on ajatusrikollinen. Kyseessä on itse asiassa kommunismi, joka on verhoutunut kulttuurimarxismin kaapuun.

  Kuitenkaan mielipiderikoksia ei ole oikeasti olemassa. On vain erilaisia mielipiteitä, jotka pitäisi sallia suvaitsevaisuuden ja demokratian takia. Nykyajan suvaitsevaisto ei kuitenkaan suvaitse muita kuin omia mielipiteitään, mikä on johtanut eri mieltä olevien sensurointiin ja nyt siis myös rikollisiksi syyttämiseen.

  Hyvät suomalaiset, älkää äänestäkö ensi kevään eduskuntavaaleissa näitä yhteen ajatusmuottiin pakottajia. He ovat olevinaan liberaaleja, mutta he ovat itse asiassa diktatuurisia ja suomalaisia vastaan.

  Teillä on täysi oikeus, ihmisoikeus, tuntea vihaa ja pettymystä Suomessa harjoitetun politiikan takia. Ilmaiskaa vihanne myös äänestyskopissa.

  blogit.kansalainen.fi/vihapuhe-on-ihmisoikeus/

Comments are closed.