Venäjän käymää infosotaa Suomessa ei löydä hakemallakaan.

Venäjän käymää infosotaa Suomessa ei löydä hakemallakaan ja liekö syynä se että Suomi ei kiinnosta nykyään Venäjää muuten kuin mahdollisena turvallisuusuhkana NATOn vasallina. Lännen infosota Venäjää vastaan alkoi kun se huomasi ettei Venäjä halua toimia lännen tahdon mukaan heti Putinin presidentiksi valinnan jälkeen. Suomessa vallinut poliittinen transatlanttinen suuntaus on ajanut Suomea infosotaan Venäjää vastaan NATOmaiden kanssa ja armeijakaan ei ole jäänyt tästä osattomaksi mm. Afganistanin operaation takia ja myöhemmin myös Sauli Niinistö on ollut infosodan takapiru Suomessa. Eipä siten ole ihme että tutkija Saara on tehnyt yksisilmäisen tutkimuksen Venäjävastaisen infosodan hengessä jonka myös työnantajansa varmasti hyväksyy.

Suomessa kaikki käy infosotaa Venäjää vastaan kuten nykyään on joka uutisissa itämeren tilanteen kiristyminen Venäjän takia vaikka se johtuu NATO Virosta ja Suomesta NATOn yhteistyökumppanina. Lisäksi Venäjän gpshäirintäväitteet oli infosodan kohteena koko hallituksella ja presidentillä pohjoisessa vaikka todisteet osoitti että ainoa häiritsijä oli NATO. Taloudelliset häirinnät Venäjää vastaan myös Suomessa seuraa USAn ja EUn sanktiota ja pakotteita, kuten suomen kansalaisen Rotennergin pankkitilin avaamisongelmat osoittaa ja sitä oli myös venäläisen liikemiehen Airiston Helmen liiketoimintojen tuhoaminen.
Venäjä on kuitenkin tekemässä pesäeroa länteen huomattuaan sen venäjävastaisuuden ja on liittoutunut lännen allianssiin kuulumattomien maiden kanssa sotilaallisesti ja taloudellisesti, että ei Suomen infosota Venäjää paljon hetkauta mutta onhan se häiritsevää taustamelua.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

6 Comments

 1. ”Olisikohan parasta Suomelle tehdä puolustussopimus Venäjän kanssa ja nauttia taas itsenäisyydestä ja Venäjän kaupasta? Suursuomihaaveet eivät onnistuneet Saksan kanssa eivätkä onnistune Natonkaan kanssa.”

  Tässä voisi olla järkeä. Venäjä on tänä päivänä – Neukkulan vastakohtana – järjen ääni useimmilla politiikan saroilla:
  – Ei jihadismille
  – Ei jenkkien hyökkäyssodille ja muulle öykkäröinnille (joihin tällä vuosikymmenellä myös EU suomea myöten on höynäytetty mukaan vietäväksi kuin pässiä narussa)
  – Ei LGBT-öyhötykselle (Venäjällä muuten on länsipropagandan maalaamasta kuvasta poiketen perus homous sallittua, mutta öyhötyshörhöily mellakoitsevine pride-kulkueineen ja lapsille lännessä surutta suollettava LGBT-normalisointi pantu kuriin, niinkuin kuuluu)
  – Ei telaketjufeminismille (mutta sen sijaan terveesti asiaankuuluvat naisten oikeudet ja tasa-arvo kunnossa, naisia ei sorsita miesvaltaiseksi mielletyillä aloilla, naiset saavat eläkkeen miehiä aikaisemmin, ja naiset näyttävätkin ihan naisilta ja ovat ylpeitä siitä eivätkä uhriudu ja puolestaloukkaannu horisten seksikkään naisen olevan joku alistettu tai esineellistetty seksiobjekti, tahika ”vääränlaisen katseen tai vihjailun”, tai seksin ehdottamisen olevan seksuaalista häirintää)
  – Ei ilmastovouhotuksille ja ”paskalaeille”, ja muulle järjettömälle ja itseään vastaankin toimivalle ympäristöhörhöilylle
  – Ei järjettömille pilkunviilausdirektiiveille turvallisuus-, hyväksymis-, lupa-, ja vastuukysysymyksissä, joilla EU:ssa vaikeutetaan normaalikansalaisen elämää, mahdollistetaan aina tarvittaessa jonkun tuomion langettavan pykälän löytäminen kun normikansalainen ei enää osaa eikä ehdi jokaista lakipykälää lukea, estetään pienyrittäjien toiminta tekemällä laki- ja lupatöistä liian vaikeita ja kalliita, tehdään kaikki laillinen tekniikkaharrastus, moni tekninen ratkaisu ja moni muu asia mahdottomaksi ylenpalttisine lupaviidakoineen, outoine kieltoineen, ja vastuukysymyksineen, ja tehdään työnteosta ja -teettämisestäkin kohtuuttoman kallista vähän väliä uusittavine lupakorttipakkoineen, ja suojellaan tiettyjä rikollisia itsepuolustuksen mahdottomaksi tekevillä pykälillä ja tuomioiden mitättömillä pituuksilla ”ihmisoikeuksien” määräämillä oloilla
  – Ei ylikansalliselle pankkivallalle
  – Kyllä kansalliselle pankkijärjestelmälle ja omalle valuutalle
  – Kyllä rajavalvonnalle ja luvattoman tunkeutumisen estämiselle
  – Kyllä omien kansalaisten suojeluun niin isoilta kuin pieniltä rikollisilta kovine sanktioineen ja voimatoimisine pakkokeinoineen
  – Kyllä terveelle järjelle ja normikansalaisen oikeuksille
  – Kyllä tasapainoisesti hyvien suhteiden pitämisestä ja reaalipoliittisen diplomatian kehittämisestä kaikkien maiden kanssa ilman demokratiakeppihevostelua – Venäjä hoitaa hyvin suhteitaan yhtäältä perinteisten liittolaisten eli maallisen Syyrian, shiialaisen Iranin, kommunistisen Pohjois-Korean, ja talouskapitalistisen kommunismi-Kiinan, kuin myös perinteisissä kuvioissa ei-niin-liittolaistensa kanssa, kuten Saudi-Arabian, Israelin, Turkin, Intian, Pakistanin, kuin myös siinä määrin länsimaidenkin kuin ne itse kulloinkin antavat myöten.
  – Kyllä liittolaismaan puolustukselle – Venäjä puolustaa Syyriaa lännen hyökkäykseltä uskollisesti, samalla kun NATO lällärimäisesti seisoo tumput suorina tunkeutujien rynnäköidessä Euroopan nato-maihin, niistä puolustushaluisten maiden (itä-Euroopan maat) joutuessa hoitamaan puolustuksen itse, samalla kun nato varmaan toisaalla tukee ”maahantulijoiden ihmisoikeudellista turvallisuutta”

  1. Siinäpä hyvä ja ytimekäs tiiviste tilanteesta.
   Voisi sanoa että Suomi on menettänyt todellisuuden tajunsa ja elää jonkinlaisessa valtiojohdon ja v-median luomassa psykoosissa.
   Ihmeen helposti kansa on siihen langennut ihan yläluokkaa ja eduskuntaa myöten jolta voisi edellyttää kykyä perehtyä asioihin ja vastustaa harhaanjohtavaa propagandaa

 2. Venäjän ei varmaan tarvitse käydä informaatiosotaa. Tekemiset ja sanomiset ovat linjassa. Putin voi pitää neljän tunnin lehdistötilaisuuden, jossa vastaa kysymyksiin. Siinä ajassa puhuu itsensä pussiin, jolle faktat eivät ole kohdallaan. Kuka länsimainen poliitikko pystyy samaan? Bussimatkalla jututin seurueen nuorempaa väkeä. Heistä jäi vaikutelma, että mediapoolin propaganda on tunnistettu.
  Venäjän uhkakuva on Pentagonin havittelema ensi-isku ilman, että Yhdysvallat saisi osumia. Putin on uusilla asejärjestelmillä alleviivannut sitä, että jos Venäjällä ei ole olemisen oikeutta, niin sitä ei ole Yhdysvalloillakaan. Keskieuroopan Yhdysvaltojen kontrollissa olevat ojuspuolustusjärjestelmät, jotka voidaan muuttaa ydinkärjillä varustetuiksi ja Suomessa mahdollisesti ydinasein harjoittelevat NATO hävittäjät ovat osa tätä suunnitelmaa. Yhdysvaltojen suunnitelmassa myös NATO liittolaiset häviäisivät kartalta, mutta mitä siitä. Eli käytännössä Venäjä puolustaa toimillaan myös Euroopan NATO-maita, jotka purevat sen kättä.

 3. Kovasti nämä mongerrukset näyttävät Ilja Janitskinin kirjoittamilta.
  Suomenkieli on ihan hukassa ja tekstistä saa hädintuskin selvää.
  Maanpetturit koettavat kääntää venäjän uhan muuksi ja nöyristelevät venäjän edessä. Kun kerran ollaan niin kansallismielisiä niin toivoisi että osattaisi edes alkeellinen kotimaan kieli ja oikeinkirjoitus. vai tuliko koulu lopetettua huumeidenkäytön takia.

  1. Hybrikeskuksen työntekijät paljastettu. Venäjä narratiivista huomaa aina, kun yrittävät mustamaalata isänmaallisia kansallismielisiä täysin keksityillä Venäjä valheilla. Teillä kahdella ei ole esittää yhtään mitään todisteita ja faktoja valheista, joita esitätte Venäjä yhteyksistä. Näin toimivat aina nämä valehtelijat ja suvakit aina samalla kaavalla ja samalla narratiivilla.

 4. Selvä juttu Janitskinin ja Putkosen projekti selvästi koko sivusto. Nämä Venäjä yhteydet on selvät.

Comments are closed.